Rakstedi
New member
- Reaction score
- 0
aslanlarım goçlarım benim bee teprik ettim hepsini. trübünde milan bayrağı açması değil öyle
bilet de aldınız mı chelsea tribününden?birkaç aciz insanın yaptıgını tüm klübe mal etmemek gerek..(aziz yıldırım konusunu kendi bölümünüze açıyorsunuz,kendi taraftarınızın konusunu fenerbahce bölümüne açıyorsunuz.bu haberi kendi bölümünüze açın ve sabite alın daha isabetli olur
arkadaşlar Lütfen Sakin Olalım...tartışma Yaratmayın Lütfen
ne çabuk unuttular. galatasarayın avrupadaki maçlarında tutmadık takım bırakmadınız.bütün ecnebi takımlarını tuttunuz.
şimdi niye gocunuyonuz.
kimin ezik olduğu ortada, her fırsattada başkanınız bu ezikliğini dışa vuruyor aklınca UEFA kupasına tesadüf diyerek, daha hiçbirşey başarmamış bir kulübün yönetici ve taraftarları olarak çok fazla konuşuyorsunuz Allah MUHAFAZA kupayı alırsanız tüm dünyayı yıkarsınız heralde,ezik 6s liler bu takımları ve oyuncuları anca havaalanında görebilirler ...yani ali samiyende göremediklerinden yaptıkları normaldironlar karşılasın biz uğurlarız merak etmeyin...ruyamda gördüm ingilterede biz bunları yeniyoruz 2-0...okuyanlar belki bilirler burda da yazdım sevillayı penaltılarla eleyeceğimizi de ruyamdagördüm bu da çıkacak şimdiden yarı final kutlu olsun ayrıca liverpoolu da penaltılarda eleyeceğiz haberiniz olsun FENERBAHÇE FİNALDEEEE
ne çabuk unuttular. galatasarayın avrupadaki maçlarında tutmadık takım bırakmadınız.bütün ecnebi takımlarını tuttunuz.
şimdi niye gocunuyonuz.
Sımatıc...UmutsuzLuga kapıLmayın..
İnsan oğLunun başaramıcagı bişey yoktur..Yeterki istesin
GsLi olarak fenerbahçeye yürekten başarıLar..
Kötü bir niyetleri war sanmayın...Yıldızlar TopLulugu oLdugu içinn..
Lampard,essien,anelka,a.cole,belletti...Bende olsam bnde görmeye karşılamaya giderim:=)
FENERBAHÇEYE YÜREKTEN BAŞARILAR DİLERİM