Fenerbahçe 2 - 1 Chelsea (TEK BAŞLIK)

Fenerbahce Tarih Yazdi

:durdurun:biggrin:durdurun

Tüm fenerlileri tebrik ediyorum.Çok iyi bir maçtı.Bence böle oynarsa yarı ya bile çıkar

bu galibiyet chelsea forması giyip de maç izleyenlere chelsea ye havaalanında karşılama yapan ve feneri küçümseyen herkese gitsin
ŞANLI FENERBAHÇE...gerisi yalan

fenerbahçe elense bile bu gururu bize yaşattığı için çook teşekkür ediyorum

SAT.1 Den Izledim Maci
Alamanlarin Dibi Düstü

:durdurun

Tesekkürler Fenerbahce

Fenerbahçe Chelsea ile 10 mac yapsın 7sini Chelsea alır 3 ü berabere biter! bunu diyen ahmet çakar!bu sefer neler diyecek cok merak ediyorum.maçın basında kendi kalesine gol atarak demoralize olan bir takım. 2.yarı toparlanıyor gol üstüne gol atıyor!bize bu günleri yaşattın ya daha ne diyim!

Fenerbahçe:2 - Chelsea:1 (Maç sonucu)
Milliyet İnternet / Mustafa Kemal BÜYÜKKAYA
Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, tarihi karşılaşmada Chelsea karşısında ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı. İkinci yarıya mükemmel başlayan Kanarya, Kazım ve Deivid'in golleriyle sahadan 2-1 galip ayrılmasını bildi...

konvoyLar hazır...ben tur atmaya kaçar beyLer =)

İşte budur onların bu sene şampiyonlar liqinde yediği toplam 2 golü bugün attık helal olsun Fenerbahçeme..

Fуσηв;2793744' Alıntı:
konvoyLar hazır...ben tur atmaya kaçar beyLer =)

benim icin de kornaya bas kuzen

:durdurun

qxuftf.jpg

ahmet çakara sevgilerle...

giris.jpg

fb_chelsea.jpg

Cehennemin son kurbanı CHELSEA!

:durdurun:biggrin:durdurun

Galatasaraylıyım ama macı inanılmaz bir coskuyla izledim fenerin attıgı gollerde sevincim inanılmazdı, aferin cocuklar hep boyle.

volkan harbi süper oynadı.

en icten sevgilerimle tebrikler Fenerbahce

Galatasaraylıyım ama macı inanılmaz bir coskuyla izledim fenerin attıgı gollerde sevincim inanılmazdı, aferin cocuklar hep boyle.

volkan harbi süper oynadı.

en icten sevgilerimle tebrikler Fenerbahce

yüregine saglik dostum

319397-287353-383485.jpg

Gelin Bu Sevincimize Besıktaslısı Galatasaraylısı Tum Turkıye Ortkak Olsun Ne Mutlu Fenerbahçeliyim Diyene !!!!

Geri