Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş [Tek Başlık] [TSL 13.Hafta]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
2212.gif
&
2214.gif

Tarih : 29 Kas 2008-19:00
Stad : Şükrü Saraçoğlu
Hakem : Bünyamin Gezer

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 3 Kasım Cumartesi günü yapılacak dev maç öncesi ezeli rakiplerin aralarında oynadıkları son 10 karşılaşmada Beşiktaş'ın galibiyetlerde 1 farklı üstünlüğü bulunuyor.

Ezeli rakiplerin 6'sı lig, 3'ü Fortis Türkiye Kupası, 1'i de TFF Süper Kupa olmak üzere son 10 maçında Beşiktaş 4, Fenerbahçe 3 kez sahadan galip ayrılırken, 3 maç ise berabere sonuçlandı. 4'ü BJK İnönü, 4'ü FB Şükrü Saracoğlu, 1'er tanesi de İzmir Atatürk ve Köln Rhein Energie Stadı'nda olmak üzere yapılan son 10 maçta Beşiktaş toplam 15, Fenerbahçe ise 14 gol attı.

DERBİLERDE YÜKSEK TANSİYON

Derbide son maçlarda görülen kartların çokluğu dikkat çekiyor.
Ezeli rakiplerin son 7 sezonda şimdiye dek yaptığı 12'si Turkcell Süper Lig, 3'ü Fortis Türkiye Kupası, 1'i de TFF Süper Kupa olmak üzere 16 maçta hakemler toplam 13 kırmızı, 91 de sarı kart kullandı. Ezeli rekabette son 7 sezonda yapılan derbi maçlarda hakemlerin kullandığı sarı ve kırmızı kartların dağılımı şöyle:

2001-2002 Sezonu:

Fenerbahçe - Beşiktaş: 1 - 2 (Lig) (2 kırmızı, 4 sarı kart)
Beşiktaş - Fenerbahçe: 0 - 2 (Lig) (4 kırmızı, 3 sarı kart)

2002-2003 Sezonu:
Fenerbahçe - Beşiktaş: 0 - 1 (Lig) (1 kırmızı, 8 sarı kart)
Beşiktaş - Fenerbahçe: 2 - 0 (Lig) (3 sarı kart)

2003-2004 Sezonu:
Fenerbahçe - Beşiktaş: 2 - 2 (Lig) (9 sarı)
Beşiktaş - Fenerbahçe: 1 - 3 (Lig) (6 sarı)

2004-2005 Sezonu:
Beşiktaş - Fenerbahçe: 2 - 1 (Lig) (1 kırmızı, 7 sarı)
Fenerbahçe - Beşiktaş: 3 - 4 (Lig) (1 kırmızı, 1 sarı)

2005-2006 Sezonu:
Beşiktaş - Fenerbahçe: 1 - 2 (Lig) (5 sarı)
Fenerbahçe - Beşiktaş: 2 - 2 (Lig) (4 sarı)
Fenerbahçe - Beşiktaş: 2 - 3 (Türkiye Kupası) (1 kırmızı, 7 sarı)

2006-2007 Sezonu:

Fenerbahçe - Beşiktaş: 0 - 0 (Lig) (6 sarı)
Beşiktaş - Fenerbahçe: 1 - 0 (Türkiye Kupası) (5 sarı)
Fenerbahçe - Beşiktaş: 1 - 1 (Türkiye Kupası) (1 kırmızı, 7 sarı)
Beşiktaş - Fenerbahçe: 0 - 1 (Lig) (1 kırmızı, 9 sarı)

2007-2008 Sezonu:
Fenerbahçe - Beşiktaş: 2 - 1 (Süper Kupa) (1 kırmızı, 7 sarı)

Derbi Nostaljileri : :hhmanD
526hd6zw.jpg

FENERBAHE3-4Beikta90DakikaMa.jpg

Fenerbahçe - Beşiktaş 3-4 17.04.2005 Download + Caps

Fenerbahçe.Besiktas.3-4.17.04.2005.Ilk.Yari

2euonth.jpg

Kod:
http://rapidshare.com/files/47257914/EzikBahce.Besiktas.3-4.17.04.2005.Ilk.Yari.By.Dayicik.part1.rar
http://rapidshare.com/files/47260381/EzikBahce.Besiktas.3-4.17.04.2005.Ilk.Yari.By.Dayicik.part2.rar
http://rapidshare.com/files/47263140/EzikBahce.Besiktas.3-4.17.04.2005.Ilk.Yari.By.Dayicik.part3.rar
http://rapidshare.com/files/47265292/EzikBahce.Besiktas.3-4.17.04.2005.Ilk.Yari.By.Dayicik.part4.rar
http://rapidshare.com/files/47267590/EzikBahce.Besiktas.3-4.17.04.2005.Ilk.Yari.By.Dayicik.part5.rar
http://rapidshare.com/files/47270015/EzikBahce.Besiktas.3-4.17.04.2005.Ilk.Yari.By.Dayicik.part6.rar
http://rapidshare.com/files/47271676/EzikBahce.Besiktas.3-4.17.04.2005.Ilk.Yari.By.Dayicik.part7.rar

Fenerbahçe.Besiktas.3-4.17.04.2005.Ikinci.Yari

2ymy70i.jpg

Kod:
http://rapidshare.com/files/47274084/EzikBahce.Besiktas.3-4.17.04.2005.Ikinci.Yari.By.Dayicik.part1.rar
http://rapidshare.com/files/47276608/EzikBahce.Besiktas.3-4.17.04.2005.Ikinci.Yari.By.Dayicik.part2.rar
http://rapidshare.com/files/47279679/EzikBahce.Besiktas.3-4.17.04.2005.Ikinci.Yari.By.Dayicik.part3.rar
http://rapidshare.com/files/47282777/EzikBahce.Besiktas.3-4.17.04.2005.Ikinci.Yari.By.Dayicik.part4.rar
http://rapidshare.com/files/47286088/EzikBahce.Besiktas.3-4.17.04.2005.Ikinci.Yari.By.Dayicik.part5.rar
http://rapidshare.com/files/47289042/EzikBahce.Besiktas.3-4.17.04.2005.Ikinci.Yari.By.Dayicik.part6.rar
http://rapidshare.com/files/47290399/EzikBahce.Besiktas.3-4.17.04.2005.Ikinci.Yari.By.Dayicik.part7.rar

Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe & Beşiktaş maçının berabere bitmesi dileğiyle......: )

tabi puan olarak geride olunca ve 4 puan fark olunca berabere bitsin dersinizz yok siz önde olsaydınız puan olarak bizi tutardınız!!!!!!!!!sırf menfaat yaaa baska bişi değil

Girişimiz olay
Çıkışımız olay
Nasıl k.ydu ama
Kadıköyde koraaay
kadıköyde koraaaayyyy
ooooooooooooo
:):):)

6,5 sene aradan sonra gecen sene yendiler bizi.ka(r)ıköy sürecini yenidenmi başlatcaz ne..! özlemişlerdir bizi:))

Üzülmez ve Tello dinlendirilecek

Beşiktaş'ta, Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile cumartesi günü oynanacak karşılaşma öncesinde İbrahim Üzülmez ve Tello'nun sakatlandığı açıklandı.

Kulüp Doktoru Ayhan Optur, İbrahim Üzülmez'in sağ ayak üst adalesinde, Tello'nun ise sol üst adalesinde darbeye bağlı ödem oluştuğunu belirtti. Optur, yapılan kontrollerden sonra MR'a gerek duyulmadığını ve iki oyuncunun da tedavilerinin 2-3 gün süreceğini söyledi.

Öte yandan, Eskişehirspor karşısında ilk 11'de sahaya çıkan futbolcular günü izinli geçirirken, kadroda olmayan ve yedek oyuncular ise BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde koşu yaptılar.

Kaynak

Derbinin bilet fiyatları!

1778_B_fb-bjk018.jpg

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 29 Kasım Cumartesi günü yapılacak derbi maçın bilet fiyatları belli oldu.

Ligin 13. haftasında iki ezeli rakip arasında yapılacak maçın bilet fiyatları şöyle:

Telsim ve Migros Kale Arkası Tribünü 66.00 YTL

Fenerium Üst H-I Blok 132.00 YTL

Fenerium Üst E Blok 175.00 YTL

Fenerium Alt G Blok 205.00 YTL

Fenerium Alt B-F Blok 255.00 YTL

Fenerim Alt C-E Blok 305.00 YTL

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, biletlerin, 26 Kasım Çarşamba gününe kadar kongre üyeleri ve Taraftar Kart sahiplerine, 27 Kasım Perşembe günü itibariyle de genel satışa açılacağı bildirildi.

Kulüp üyeleri ve Platinium Kart sahiplerine 3, Gold Kart sahiplerine 2 ve Classic Kart sahiplerine 1 adet bilet satışı yapılacağı kaydedildi.

AA
25.11.2008

Derbi maçları çok severim

Beşiktaş'ın Çek futbolcusu Tomas Sivok, derbi maçlarını çok sevdiğini söyledi.

news_manset_resim_fh_Sivok02.jpg

Sivok, BJK TV'de yer alan röportajında, derbi maçlarını seven bir yapısı olduğunu dile getirdi.

Ligin 13. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak siyah-beyazlı takımın oyuncusu, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bir kez oynadığını belirterek, ''Şampiyonlar Ligi'nde Sparta Prag forması altında oynamıştım. Orada oynamak için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe'ye karşı forma giyip elimden gelenin en iyisini yapmak için sabırsızlıkla bekliyorum'' dedi.

Takım olarak her zaman ve her maça galibiyet için çıktıklarını ifade eden son haftaların formda oyuncusu, ''Şu anda bizim durumumuz Fenerbahçe'ye göre nispeten biraz daha iyi gözüküyor. Deplasman ya da iç saha olması fark etmez. Biz her zamanki gibi en iyi futbolumuzu oynayıp, sahadan galip ayrılmayı planlıyoruz'' diye konuştu.

Siyah-beyazlı oyuncu, Türkiye'de Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe arasında müthiş bir rekabetin olduğunu, Beşiktaş'ın bu takımlarla yaptığı maçların büyük bir çekişmeye sahne olduğunu ve bütün Avrupa'nın bu ekiplerin büyüklüğünün farkında olduğunu dile getirdi.

Tomas Sivok, Eskişehirspor karşısında attığı golden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

''TÜRKİYE'DE OYNAMAK ZOR''

Beşiktaşlı oyuncu, Türkiye'de futbol oynamanın zor olduğunu ve kendisinin zorlandığını ifade etti.

Türkiye'deki takımların hepsinin hücum ağırlıklı oynadığını vurgulayan tecrübeli oyuncu, şunları söyledi:

''Rakiplerimiz sonuna kadar hücum ediyorlar. Arkada büyük boşluklar da bırakıyorlar ama ben kendi adıma Türkiye Ligi'nde zorlandığımı söyleyebilirim. İtalya'da da oynadım. İtalya Ligi ile karşılaştırırsam, orada tamamen taktik ve savunma olarak oynarlar. Herkesin taktik disiplini maçın sonuna kadardır. Türkiye'de durum farklı. Çok teknik ve kaliteli oyuncular var ve sürekli hücumu düşünüyorlar. Türkiye'de durum farklı, çok teknik ve kaliteli oyuncular var ve sürekli hücumu düşünüyorlar.''

Sivok, birçok önemli takıma karşı forma giydiğini hatırlatarak, ''Taraftarın desteğiyle gücümüzü ikiye katlayarak oynuyoruz. Beşiktaş taraftarı müthiş bir tezahüratla destek veriyor. Pek çok önemli takıma karşı oynadım. Örneğin Manchester United'a karşı oynadım. Hayatımda böyle muhteşem bir taraftar göremedim. Çek Cumhuriyeti'nden misafirlerim maçlarımızı izlemek için geliyor. Onlar da taraftarlarımıza hayran kalıyor. Uzun süre taraftarların coşkusu hakkında konuşuyoruz'' dedi.

Sivok, takım olarak iyi oynadıklarında futbolcuların performansının yükseldiğine dikkati çekerek, ''Takım iyi olunca tek tek futbolcular da iyi oluyor. Maç içerisinde arkadaşlarım açıklarımı kapatıyor. Bu nedenle iyi oynayabiliyorum'' diye konuştu.

Elde ettikleri başarıda antrenmanların çok büyük etkisi olduğunu kaydeden siyah-beyazlı oyuncu, Mustafa Denizli'nin gelmesinin ardından daha iyi gözüken futbolcuların olduğunu söyledi.

Kendisi için yapılan övgülerden çok mutlu olduğunu ifade eden Çek oyuncu, bu başarının sadece kendisinin değil, bütün takımın olduğunu ve başarının sonuçlara da yansımasını umduğunu kaydetti.

''BEŞİKTAŞ'A MİNNETTARIM''

Tomas Sivok, kendisini transfer ettiği için Beşiktaş'a minnettar olduğunu ifade etti.

Kendisi için milli takımın ikinci planda olduğunu vurgulayan Sivok, ''Ayrıca kendi takımınızda iyi oynarsanız, milli takıma zaten seçilirsiniz. Ama şu anda milli takım benim için tamamen ikinci planda. Önemli olan Beşiktaş'ta oynamak ve sağlıklı olarak performansımı her maçta daha da arttırmam'' dedi.

Türkiye'de olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Sivok, ''Umarım futbol kamuoyu beni hem futbol, hem de kişilik olarak sever. Huzurlu top oynuyorum. Huzuru bulabilmek çok zordur. Kontratım bittikten sonra umarım yenileyebilirim, çünkü burada ortam, takımımız taraftarımız, İstanbul gerçekten çok iyi, her şey çok güzel'' diye konuştu.

Galatasaray'da forma giyen vatandaşı Milan Baros'un yakın arkadaşı olduğunu hatırlatan Sivok, sözlerini şöyle tamamladı:

''İkimiz de Galatasaray-Beşiktaş derbisinin bir an önce gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Bunu çok sık konuşuyoruz. İkimiz de çok hırslıyız. Birbirimizle bu konuda şakalaşıyor, zaman zaman birbirimizi kızdırıyoruz. Muhtemelen maça başlarken, yine iki arkadaş gibi olacağız ama maç başladıktan sonra tam bir rakip olacağız. Baros ile aramızda çetin bir mücadele olacak. Bunun esprisini de yaptık. Bazen maç içerisinde birbirimizi ısırabiliriz ya da gizli tekmeler atabiliriz. Tabii bu işin şaka tarafı. Çok zevkli ve iyi bir mücadele olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum. Maç bittikten sonra dostluğumuz devam edecek.''

Kaynak:Ligtv

macLa iLgiLi konuLar bu basLık aLtından pLease...

Denizli: Kadıköy'e göğsümü gererek gireceğim

Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra ilk defa rakip takımın teknik adamı olarak Kadıköy'e gideceğini belirterek, “Bu çıkışlarımdan hayatım boyunca onur duydum. Hayatım boyunca hizmet ettiğim, bana görev veren kulüpler için her türlü çabamı harcadım. Bunların görev yaptığım her camia tarafından bilindiğinin bilincindeyim. Kadıköy'e göğsümü gere gere çıkacağım. Başımı öne eğmek için hiçbir neden yok. Orada gururla görev yaptım. Bu gururu nasıl bu camiada taşıyorsam, her camiada gururla görev yaptım” dedi.

Derbi maçlarında sonucun ne olacağının bilinmeyeceğini kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, “En azından belirgin iç saha üstünlüğü yok. Beşiktaş BJK İnönü'de, Fenerbahçe'de Kadıköy'de oynadığı maçlarda her türlü sonucun diğer derbiden daha ihtimalli sonuçlara sahne olduğunu biliyoruz. Ayrı bir heyecan olacak. Neticede görev yaptığım büyük bir camianın, taraftarının bulunduğu stada gideceğim” diye konuştu.

“DERBİLERİN HEYECANI FARKLIDIR”

Siyah-beyazlı takımın teknik adamı, derbi maçların heyecanın farklı olduğunu dile getirdi.

Bütün derbi mücadelelerinin heyecanlı ortamda geçtiğini ifade eden Denizli, şunları söyledi:

“İster bir takımın başında olarak çıkın, isterseniz bir futbolsever olarak izleyin, derbilerin heyecanı farklıdır. Gündemi oluşturması farklıdır. Ligin üçte birlik bölümü sona ererken derbi heyecanının da bu atmosfere katılması güzel ve keyifli bir durum. Ayrı bir lezzet. Tahmin ediyorum ki, güzel ve keyifli bir maç olacak. İzleyen herkese en azından Beşiktaş olarak, her şeyiyle 90 dakikaya yakıştığını dedirtebilmek için mücadele edeceğiz. İnşallah bu konuda başarılı olacağız.”

“FAVORİ YOK”

Denizli, kamuoyunun maçın favorisi olarak Beşiktaş'ı göstermesine de katılmadığını söyledi.

Favori oldukları düşüncesine katılmadığını ifade eden tecrübeli teknik adam, “Bunu yaşıyorum, yıllarca da yaşadım. Son oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçı dahil, favori takım konusundaki düşünenleri yanılttı. Şartlar ne olursa olsun ilk defa kulübümün başında derbi maçına çıkacağım. 100 yıldır bunların favorisi olmadığını defalarca yaşamış bir ülkeyiz. Bu bakımdan o günün görüntüleri ve verileri itibariyle bir takımın artıları fazla olabilir. Ama maç içinde ölçü almak, kabullenmek söz konusu değil. Mümkün değil. O günkü heyecan çok farklı. Futbolcuların ve taraftarların hissettiği çok farklı. Düşünülenler ortaya konulduğu müddetçe düşünülebilir. Ters şeylerle karşılaşabiliyoruz” diye konuştu.

Mustafa Denizli, 90 dakikanın sonucunu bilemeyeceklerini vurgulayarak, “En azından Beşiktaş olarak derbide bize yakışan futbol ortaya koymayı amaçlıyoruz. Çalışmalarımız neticesinde bunu gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

“KADIKÖY ZOR DEPLASMAN”

Beşiktaş'ın çalıştırıcısı, Kadıköy'ün zor deplasman olduğunu herkesin bildiğini vurguladı.

Kadıköy'de oynamanın hem zevkli, hem de ayrı heyecan taşıdığını anlatan Denizli, “İki taraflı yaşayan insan olduğum için biliyorum” dedi.
Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Portekiz'in Porto takımıyla yaptığı maçta aldığı sonuca üzüldüğünü dile getiren Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Dün Fenerbahçe talihsizlikler yaşadı. Tempolu başladı, pozisyonlar üretti. Fenerbahçe'nin kadrosunda değerli futbolcular olduğunu göz ardı etmemek lazım. Fenerbahçe bazı konularda gelişmiş bir takım. Bu sezon itibariyle yüzde yüz koymayalım ama çok iyi yaptığı işler var. Büyük kulüplerin şampiyonluk potasından uzaklaşmamak için her türlü çabayı koyduğunu biliyoruz. Fenerbahçe'ye göre avantajlı bir görüntüdeyiz. Bunu devam ettirmek düşüncesindeyiz.”

Teknik adamların derbideki etkinliklerinin oynanan 90 dakikadan ziyade maça hazırlamasında ortaya çıktığına dikkati çeken Denizli, “90 dakika öncesinde takımın hazırlanma sürecinde teknik adamın daha etkili olduğunu düşünüyorum. Futbolcularımla bu iletişimde iyi olduğumu düşünüyorum. Çok iyi değil ama ilerleyen dönemlerde çok iyi de olacak. Ümit ediyorum etkin olurum” diye konuştu.
Denizli, takımını Fenerbahçe karşısında nasıl bir kurgu ve sistemle oynayacağı yönündeki soruya şu yanıtı verdi:

“Futbolda bazen doğru çalışmalar doğru sonuç vermeyebilir. Bu hafta Eskişehirspor'a karşı kazandığımız golden önceki Tello'nun kullandığı serbest vuruş bölge olarak az yapılan bir çalışmadır. Korner ve kaleye yakın yerdeki vuruşlar için çalışmalar daha fazla zaman alır. Bu çalışmalar gol getirmeyebilir. Ancak takım üzerinde alışkanlık oluşturur. Dünya futbolunda gol alanları öyle asgariye indi ki bu toplar önem kazandı. Bunun için yeni alışkanlıklar geliştiriyoruz.”

Fenerbahçe'nin Porto karşısında aldığı sonuca çok üzüldüğünü, ancak sarı-lacivertli takımın toparlanıp kendileri ile yapacağı maça hazırlanacağını belirten Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Fenerbahçe'nin kazanması, ülke futbolunun puan kazanması ayrı bir şey. Fenerbahçe taraftarı, yöneticisi ve oyuncusunun üzüntüsü bugün devam eder. Bu çok uzun süreli olmaz. Psikolojileri değişir. Ayrıca Fenerbahçeli oyuncuların telafi etmek isteyeceği konu, bir önceki maçın görüntüsünü değiştirmektir. Bu onlar için ayrı itici bir güç olacaktır.”

“BELLİ BİR DEFANS KURGUMUZ YOK”

Mustafa Denizli, belli bir defans kurguları olmadığını, rakibin anlayışına göre oynadıklarını anlattı.

Tek forvetle ya da ikili forvetle hücum eden takımlara karşı aynı şekilde oynamayacaklarını dile getiren Denizli, “Rakibin hücum şekline göre defans kurgumuzu oluşturuyoruz. Bu konuda zorluk yaşamıyoruz. Görev verdiğimiz futbolcular birkaç yönlü oynayabilirler” dedi.
Ligde şampiyonluk mücadelesi veren takımların fazla olmasının tat vereceğini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, şöyle konuştu:
“Beşiktaş olarak Fenerbahçe maçında düşünce ve sonuç açısından bize yakın bir olguyu gerçekleştirmek istiyoruz. Bunun birinci şıkkı da kazanmaktır. Onun dışında düşüncemiz olamaz. En az Fenerbahçe kadar mücadele etmeli ve koşmalıyız. En az onlar kadar kontrollü ve sakin olmalıyız. Bu eşitliği sağlamak lazım. Sonuç ne olur bilemem. Maç içinde neler yaşanacağını tahmin edemeyiz. Hem saha çalışması olarak, hem de teori olarak maça kadar hazırlanacağız. Çalıştıklarımızın ne kadarını gerçekleştiririz bilemiyorum. Ama futbolcularımın isteklerinin üst düzeyde olduğunu görüyorum. Bunun üzerine artılar koyarak ilerlemek istiyoruz.”

Hayatı boyunca “Beraberlik iyi sonuçtur” ifadesini kullanmadığına dikkati çeken siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, “Beraberlik bir kere iyi sonuçtur. O da son maçta bu sonuç seni şampiyon yapıyorsa iyi sonuçtur” dedi.

Denizli, “Alex için bir önlem veya markaj düşünüyor musunuz” sorusunu ise “Alex takımın etkili oyuncularından biri. Yüksek kalitede bir oyuncu. Ancak düşündüğünüz manada bir şey planlamıyoruz. Yapılması gereken neyse onu yapacağız. Onun dışında farklı şeyler veya önlemler ortaya koyacak değiliz” diye yanıtladı.

HAKEM KONUSU

Denizli, maçın hakeminin erken açıklanmasının doğru olup olmadığı sorusunu ise şu şekilde yanıtladı:

“Beni bu işlere bulaştırmayın. Bünyamin Gezer'i ilk defa Trabzonspor maçında gördüm. Ülkemizin çok değerli hakemlere sahip olduğu bir gerçek. İster Bünyamin Gezer, isterse başkası olsun. Sonuç ne olursa olsun benim hakemlerimizle ilgili ağzımdan olumsuz bir kelime duymayacaksınız. Hakemin hata yapabileceğini bilen biriyim. Bir derbi heyecanı camialarda nasıl varsa bunu yönetecek kişilerde de olacaktır. Önemli olan hepimiz adına maçın olumlu bitmesi.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri