Fenerbahçe 2-0 İstanbul B.Ş.B. (TurkCeLL Süper Ligi 2.Hafta Maçı) (TEK BAŞLIK)

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
acizmi...

kardeşim adam daha ne yapsın 9 kişiyle Fenerin kalesine kaç defa geldiler...

Ellerinden gelen mücadeleyi yaptıklarına inanıyorum...

evt 9 kişi kaLmak kötü ama yani o kdr da etkiLi oLamadıLar be.. :S
özeti izLedim biLmiorm yani 90 dk oyunLarı nasıLdı ama geçen seneden aLışmıştık büyükLere karşı beLediye'nin oyununu..

Geçen seneki İst. B.B spor yoktu sahada..

evt 9 kişi kaLmak kötü ama yani o kdr da etkiLi oLamadıLar be.. :S
özeti izLedim biLmiorm yani 90 dk oyunLarı nasıLdı ama geçen seneden aLışmıştık büyükLere karşı beLediye'nin oyununu..

ben maçı 90 dakika izledim...

ikinci yarı adamlar 9 kişi kaldı ama iyi mücadele ettiler.. 9 kişiyle ancak bu olabilirdi..

Fenerbahçe tamam kontrollü oynuyor...

Topa sahip oluyor ama Saç Baş yolduruyo bize...
Birde roberto carlosun bir şutu varıd kaçan offf offf....

İstanbulun elinden geldiğini yaptığına inanıyorum... 11 kişi olsaydı belkide alıştığın skor devam edebilirdi...

Açık Konuşmak gerekirse Kezmanı özLemeye başLadım.Guiza'nın kaçırdığı pozisyonLardan birini paf'daki 18 Yaşındaki genç atardı idaa ediyorum =) Takımdaki en çaLışkan isimLer oLarak Lugano Ve MaLdonada Gözüme battı.Uğur BoraLın aciLen kLübeye çekiLmesi Lazım ama onun aLternetifide $u an sakat.ßu yüzden Aragones'ide suçLayamayız.Gökhan GönüL'üde yavaş yavaş kLübeye aLıştırmaya başLıyor Aragones ki bu gün Önder bence Gökhandan daha iyiydi geçen seneki Performansını mumLa arıyoruz !
Diğer bir Yandan bu Guiza neden 90 dakka Sahada !.İlhan'a ne zaman şans geLecek iLLa birinin sakatLanması mı gerekiyor.
Bir senede bu kadar futboLcudan bu kadar performans DüşükLüğü bekLemiyordum ama oLdu.
Bu futboLu oynamaya devam edersek gruptan puansız 4 oLarak çıkacağımızı söyLemekte abes oLmaz sanırım !!!

maçı hiç beğenmedim..fenerin durumu hiç iyi değil

İnşallah ligde böyle devam ederiz

İnşallah Samo Kardeşim Böyle hep Puanlı galibiyetle Ayrılırız ama Bu bize yetmez Avrupayı Düşünmek lazım ve Avrupa için hiç iyi bir futboL deil :(

Açık Konuşmak gerekirse Kezmanı özLemeye başLadım.Guiza'nın kaçırdığı pozisyonLardan birini paf'daki 18 Yaşındaki genç atardı idaa ediyorum =) Takımdaki en çaLışkan isimLer oLarak Lugano Ve MaLdonada Gözüme battı.Uğur BoraLın aciLen kLübeye çekiLmesi Lazım ama onun aLternetifide $u an sakat.ßu yüzden Aragones'ide suçLayamayız.Gökhan GönüL'üde yavaş yavaş kLübeye aLıştırmaya başLıyor Aragones ki bu gün Önder bence Gökhandan daha iyiydi geçen seneki Performansını mumLa arıyoruz !
Diğer bir Yandan bu Guiza neden 90 dakka Sahada !.İlhan'a ne zaman şans geLecek iLLa birinin sakatLanması mı gerekiyor.
Bir senede bu kadar futboLcudan bu kadar performans DüşükLüğü bekLemiyordum ama oLdu.
Bu futboLu oynamaya devam edersek gruptan puansız 4 oLarak çıkacağımızı söyLemekte abes oLmaz sanırım !!!

oLdness_07 benim söylemek istediklerimi Sen gerçekten çok iyi anlatmıssın

Katılıyorum sana

Anlamıyorum Adamlar 9 Kişiyle Direniyor Bizim Orta Saha Yayla Gibi :saskin
Alex e Bakıyorum 5 inci Sezonunda Bi Başka Güzel Oynuyor Geride Oynaması Adam Markajından Kurtarıyor Kendisini
Sistem Acilen Düzene Girmesi Lazım Önümüzde 17 Gün Var İlk CL Macına .
Böyle Devam Edersek Geçen Seneyi Mumla Ararız..
İstanbul B.B 'yi Ayrıca Kutluyorum . .....
Zaten Fener'e Karşı Oynayan Takımlar Acayip Bi Hırslı Oluyorlar..
Ha Dün Akşam İçin Extra Not : Maldonado Çok Kontrollü Oynadı. Zaten Bizim Transferler 2. nci Sezonlarında Coşuyo İlk Sezonu Bişi Beklemiyoz Transferlerden :)

Kimse kızmasın ama Guiza'nın gidişat kötü ..Kezman'daki beLirtiLeri göstermeye başLadı..VeriLen parayı hakedicek futboLu henüz göremedik ..

BeLediye İyi direndi,eLinden geLeni yaptı heLaL oLsun ..

Geri