Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş [S.Toto S.Lig 5.Hafta]

Derbi Sonucu Ne Olur

• Kullanılan toplam oy
    23
2.512 Beşiktaş'lı 52.000 Fenerbahçe seyricisine bedel

Bugün akşam oynanan derbi karşılaşmasında Beşiktaş'ı desteklemeye gelen 2512 siyah beyazlı taraftar, her zamanki gibi yine Şükrü Saraçoğlu Stadı'nı marşları ve tezahuratları inletti.

Fenerbahçe tribünlerinde kendilerinden yaklaşık 20 kat daha fazla taraftar olmasına rağmen, maçın büyük bölümünde Kadıköy, Beşiktaş tezahuratları ile inledi.
Bu durumdan rahatsız olan Fenerbahçe kalecisi Volkan, karşılaşmanın 2. yarısında Fenerbahçe tribünlerine dönerek takıma destek olmalarını istese bile, Beşiktaş'ın tribünlerdeki üstünlüğü bozulmadı. Beşiktaşlı taraftarlar özellikle "Gücüne güç katmaya geldik..." adlı marş ile takımlarına destek olmaya devam ettiler.

HABER1903

Biz niye duymadık hiç :D

Fenerliler susunca arada bi ses geliyodu bu olsa gerek =)

Bazı yorumlar bomba olmuş yanlız hala gülmekten çatlıyorum bu kadarda acizlik olmaz.

Neyse berbaerlikte bi başarıdır teknik hocanında dediği gibi :D

Ya da biz bağırdığımız için susuyosunuzdur kim bilir

60534_136134506432183_100001069040656_178412_8357530_n.jpg

2020100919221156.jpg

Bilica
:laugh::laugh::laugh:​

Bazı yorumlar bomba olmuş yanlız hala gülmekten çatlıyorum bu kadarda acizlik olmaz.

Valla ben evımın balkonundan sadece beşiktaşlıların sesını duydum ...Acaba sen işine gelmedıgı için duymamış olabılırmısın Dellyoğlan :biggrin:

Bu arada Dr nın yorumları müthıs :biggrin: helal canım

dr.mud & Ata Kızı:blushing:

ben hiç duymadım nedense sizin tezhuratları arada bizimkiler centilmenlik yaptı işte sizinde sesiniz duyulsun diye :):):p

Sen kulaklarını bır temızlet baba adayı :tongue_smilie::tongue:

Bu kadr bjk kazanır diye yorum yapmışsınz ama berabere kaLdık ama sahadaki oyun süperdi her iki takım adınada

o stadın takımının başkanı küfür edeceğine biraz sağına soluna baksın ne var ne yok görsün. Beşiktaş taraftarının toplu halde oryaa gitmesine engel olunmuş. stada taksiyle bireysel olara gelen Beşiktaş taraftarları taşlamış fener seyircisi. Beşiktaşlıdan çok ekmek parasını çıkaran taksiciye olan oldu bu durumda. hani çok insancıllar ya hani kendi stadlarından küfürü kaldırdılar ya... insancıllar çünkü taksiyi taşladılar,küfürü kaldırdılar çünkü azizenin tüm küfürlerini okuduk televizyondan.
eveet taksileri taşlayarak kimin kimi taşladığı da gayet açık ve ortada.

Gündoğdu'yu dinlettik size! bence daha fazla konuşup da ebatlarınızın aşağısına inmeyin.

bence besıktas bu yorgunluga göre ıyıydı fener becerıksızlıgıne yansın besıktas bıraz oynasa yenerdı emınım atamayana atarlar hesabı oldu bence fener yenılmelıydı beraberlık adıl oldu gıbı tebrıkler ıkı takımada

anca taksi taşlarlar yazık ama onlar da maç sonu azcık işkence gördüler

yere yatsana yere yatsana aziz yıldırım yere yatsana :D yani kadıköyde bu ses o kadar bariz duyuldu ki ;taraftarlarımız ile hem gurur duydum hem çok güldüm..

Valla ben evımın balkonundan sadece beşiktaşlıların sesını duydum ...Acaba sen işine gelmedıgı için duymamış olabılırmısın Dellyoğlan :biggrin:

Bu arada Dr nın yorumları müthıs :biggrin: helal canım

dr.mud & Ata Kızı:blushing:

Bozacının şahidi şıracı nlck. :tongue_smilie:

Size bakmayın canım kendi sesinizi aydan bile duyuyonuz ama sizden başka kimse duymuyo =)

Neyse hadi dediğiniz olsun siz çok bağırdınız tamam =)

Macın dönüm nokatsı Ekrem ın sakatlanması oldu bence.. Ekrem sakatlanıncaya kadar patron bızdık sakatlıktan sonra kurgu bozuldu Delinzınho Sag kanata alısıncayaca kadar baskıyı yedık Ama ıkıncı yarın Kartal yenıden Şahlandı keşke dıyorum sakatlıklar olmasaydı da asıl gercegı gorseydık yanı farkı =)

Basın Yine İş Başında WC'yi ParçaLadığımız Video Dönüyo Haber BüLtenLerinde Ama Aziz'in Küfürünü, FenerLiLerin Attığı TorpiLLeri, Metrobüsün, TaksiLerin CamLarını Kıran EzikLeri GörmemizLikten GeLiyorLar.
KOMİKSİNİZ :)

Geri