Fenerbahçe 0-1 Young Boys Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu 2.Maçı

ilk maç 5 bu maç 6 yemesi gerekti fb nin

Sağlık olsun. Uefa'da başarılar. Maç için konuşulacak bir şey yok klasik bir son.

bence trabzon maçının tekrarı gıbıydı sankı tekrar sampıyonlugu kacırdı fener alex ın cıkması bence cok ıyı oldu brezılyalıların ne yaptıkları ortada...aykut kocaman bence basına gercekten buyuk bır bela aldı ...adam edıcem derken takım adam edıcek aykutu rezıllerı oynadılar aksam

adamlar hak etti helal olsun bi bok olmaz bu fenerden töbe yarabbim töbe bu ne ya o statda gırtlağına yazık bağıranların..

Hadi büyük transfer yapacak kudretiniz yok,
Bari şu Young Boys’daki Bienvenu gibi bir adamı bulun bari.
Şimdi alın Niang’ı, turşusunu kurun.
Ati alan uskudari coktan gectiiii!!!

Yb çıktığı gün Fener bu takımdan iki Maçtada Gol yer ama atarmı bilemem demiştim
Atamadı .

Geçen sene Büyük Topçu diye Aykut Gidip Santos ve Cristian'ı Brezilyadan aldı Geldi .

Bu takımı geçen senede Aykut kurdu , Bu senede Aykut kuruyor .

Aykut ligte 2 hafta başarısız olsun 3. hafta kovulur .
Sportif Direktör felanda KA-LA-MAZ .
Çünkü Bu takımı o oluşturuyor .

Fener 5-6 senedir Brezilyalılardan çok çekti hala çekiyor .
Nedir bu Alex sevgisi ?
Nedir bu Brezilyalı Sevgisi ?

Alex Fb'de top koşturduğundan beri HAGİ gibi bir değerle karşılaştırılıyor Fb'liler tarafından bense Gülüp geçiyorum .
Alex HAGİ'nin GS'ye yaptığı katkının 10'da 2-3'ünü FB'ye yaptı .
Kaç sene Şampiyon oldu Alex Fb'de oynadığı sürece açıp bakmak lazım .
:D

Neyse Duvar Gibi Sağlam tazminatları olan Cristian - Santos ve Guiza 3'lüsünden Fb bakalım nasıl Yaralanacak ? Yada nasıl kovamaya uğraşacak ?

Hea birde Fb'li bir yönetici ne diyordu unutmadan hatırlatayım > 3 Sene içinde Şampiyonlar Liginde Final Hedefliyoruz .
Hade Canım Sende
:lol:

UEFA'da Fb gruplara kalır , Vasat takımları yener Üst tura çıkar Çok büyük bir başarı gibi lanse edilir .
Kolpacı Basın bunuda Şişirir .
Geçen sene olanları unutmadık .
:001_cool:

[sıze="2"]yb çıktığı gün fener bu takımdan iki maçtada gol yer ama atarmı bilemem demiştim
atamadı .

Geçen sene büyük topçu diye aykut gidip santos ve cristian'ı brezilyadan aldı geldi .

Bu takımı geçen senede aykut kurdu , bu senede aykut kuruyor .

Aykut ligte 2 hafta başarısız olsun 3. Hafta kovulur .
Sportif direktör felanda ka-la-maz .
çünkü bu takımı o oluşturuyor .

Fener 5-6 senedir brezilyalılardan çok çekti hala çekiyor .
Nedir bu alex sevgisi ?
Nedir bu brezilyalı sevgisi ?

Alex fb'de top koşturduğundan beri hagi gibi bir değerle karşılaştırılıyor fb'liler tarafından bense gülüp geçiyorum .
Alex hagi'nin gs'ye yaptığı katkının 10'da 2-3'ünü fb'ye yaptı .
Kaç sene şampiyon oldu alex fb'de oynadığı sürece açıp bakmak lazım .
:d

neyse duvar gibi sağlam tazminatları olan cristian - santos ve guiza 3'lüsünden fb bakalım nasıl yaralanacak ? Yada nasıl kovamaya uğraşacak ?

Hea birde fb'li bir yönetici ne diyordu unutmadan hatırlatayım > 3 sene içinde şampiyonlar liginde final hedefliyoruz .
Hade canım sende
:lol:

Uefa'da fb gruplara kalır , vasat takımları yener üst tura çıkar çok büyük bir başarı gibi lanse edilir .
Kolpacı basın bunuda şişirir .
Geçen sene olanları unutmadık .
:001_cool:
[/sıze]

doğru söze ne hacet.katılıyorum arkadaşım çok haklısın...

Geri