GebzeLi
Altın Üye
$öyLe maça baktığımda GaLatasarayın üstün oynadını görüyorum.Açıkçası Zico'nun GaLatasaray kar$ısındaki taktiği tutmadı.Zico Defansı dipte tutarak GaLatasaray'ı KontraLarLa ezmeyi pLanLıyordu ve tempoyu dü$ük tuttu Fener.Ancak ßunu yapabiLmen için Defans hattının hatası oLmaması Lazım.Bugün Fener de defans çok hataLıydı ve bu yüzden Zico nun i$Leri yoLunda gitmedi.GaLatasaray oLdukça kontorLLü normaL mantaLitede geneLLikLe oyununu Rakip sahada kurdu ve gerçekten de çok güzeL oynadı...Birkac goL pozisyonundan yararLansaydık i$Ler daha da süper oLucaktı.Açıkçası GaLatasaray Kadıköy e gaLip geLme paroLasıyLa çıkmadı.BeraberLiğe yatmak için geLdi kaLLininde kafasındaki buydu.2.yarının ortaLarında Ayhan'ı aLıp Hakan'ı çıkarması bunu gösteriyordu Sonrasında Mehmet Güven ve Bouzid i aLarak Feneri oyaLamaya devam etti ancak 80.ci dakkaLarda geLen kart Fener'i daha da kötüye zorLadı.GaLatasaray bu dakikadan sonra Atak oynasaydı risk aLsaydı goL atabiLirdik ancak her$eye kar$ı Kadıköyden beraßerLikLe çıkmak bizim için avantaj doğrusu...$uda var gaLatasaray en önemLi siLahLarından yoksun maça çıktı ve büyük çoğunLuğu 20 Li ya$Larda oLan kadroyLa Fenerbahceye sahayı dar ettik! Maç ba$Ladıktan sonra mütevazi sayıdaki ultrAslan Taraftarının maç boyunca tezahürat etmesi ve 90 dakika 50 bin FenerLiye kök söktürmesi de ayrı mevzu tabi =)
Kısacası Fener paçayı zor kurtardı tamamı Türk kadroyLa maça çıkan GaLatasarayımız o dirençLi yıLmayan futboLunu birkez daha gösterdi...
Son oLarak 11 TÜRK BREZİLYAYA BEDEL DİYORUM!!!
Kısacası Fener paçayı zor kurtardı tamamı Türk kadroyLa maça çıkan GaLatasarayımız o dirençLi yıLmayan futboLunu birkez daha gösterdi...
Son oLarak 11 TÜRK BREZİLYAYA BEDEL DİYORUM!!!