Federasyonun Maç Takvimi

MONTANO

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
İşte haftanın hakemleri

mj8py8.jpg

Turkcel Süper Lig'de 11. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Trabzonspor'un BAY geçeceği 11. haftada, lider Fenerbahçe'nin Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı zorlu mücadeleyi Tolga Özkalfa yönetecek:

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 11. hafta maçlarında görevli hakemler şunlar:

31 Ekim Cumartesi
16.00 Antalyaspor-Bursaspor: Fırat Aydınus
20.00 Beşiktaş-Ankaragücü: Halis Özkahya
1 Kasım Pazar:
14.00 Denizlispor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Selçuk Dereli
14.00 Gaziantepspor-Diyarbakırspor: Süleyman Abay
14.00 Gençlerbirliği-Manisaspor: Cüneyt Çakır
14.00 Kasımpaşa-Eskişehirspor: Kuddusi Müftüoğlu
16.00 Galatasaray-Sivasspor: Bülent Yıldırım
20.00 Kayserispor-Fenerbahçe: Tolga Özkalfa

kaynak:Ligtv

Not: Galatasaray çarşamba akşamı Kupa Maçı oynadı, Pazar öğle Saatinde tekrar maç yapıcak ve Beşiktaş 'ın Maçını Cuma Aldırmamak için yoğun çaba harcayan Fenerasyona yazıklar olsun.Fenerbahçe kupa maçı olmamasına rağmen maçı ne İlginçtirki Saat 20:00'da ve Haftanın Son maçı Oluyor.Geçmişiyle Bir çok şike olayına karışan ve Federasyonlarla hakem odalarıyla bağlantıları bulunan bu külübün akılalmaz Torpil işlerini Şiddetle kınıyoruz.TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ:

Turkıye Kupası ön elemesı mı Ülkeye puan kazandırır yoksa Şampiyonlar Ligi maçı mı??? AcizLer topluluğu TFF nin kafası basmıyor bir türlü... Wolfsburg gibi kritik maça sadece 2 gün hazırlanabılecek Beşiktaş

..єЯDєM..;4731531' Alıntı:
Turkıye Kupası ön elemesı mı Ülkeye puan kazandırır yoksa Şampiyonlar Ligi maçı mı??? AcizLer topluluğu TFF nin kafası basmıyor bir türlü... Wolfsburg gibi kritik maça sadece 2 gün hazırlanabılecek Beşiktaş

Konuyu Kavramadınızmı Fenerasyon Açık ve net bir şekilde Faaliyetlerine Devam ediyor..

Kayserispor dün 120 dakika oynadı Türkiye Kupasında..! aynı şekiLde Ankaragücü de..
herşeye tarafLı bakmayın bence..

Haluk Ulusoy'u mumla arar olduk..

( Sakın bana Haluk Ulusoy Galatasaray'lıydı bu yüzden böyle söylüyorsun diye başlamayın. Galatasaray'lı olabilir fakat Mahmut Özgener'den daha iyi yönetti. )

Bu oyunu kim bozar?

Bu ülkeyi futboldan soğuttularrrr....benim evimde maçları izlemek için dijitürk aldım d smart aldım ama hepsini geri veriyorum böyle saçma sapan şeylerle bizi oyuna getiriyorlar şuna bak galatasaray maçı ali samiyende ve gündüz oynanıyor gerçkten fenerasyon iyice abarttı yazıklar olsun bitirdiler türk futbolunu

Kayserispor dün 120 dakika oynadı Türkiye Kupasında..! aynı şekiLde Ankaragücü de..
herşeye tarafLı bakmayın bence..

Yapma Yaa Gözünü Seveyim Herşey Göz önünde Neden Taraflı Bakalım.Sadece Adaletsiz bir Ortamda takımlarımızın Haklarına Sahip çıkmaya çalışan bir vatandaşım Sonuna kadarda kendi bildiğimin arkasındayım.Dün Galatasaray Bucaspor Maçında Hakemin Kararlarını görmedinmi Taçtan gelen topa ofsayt Sarı kart vermek için bahane aramalar biz izlemekteyiz.

Zamanında UEFA kupasını aldığında 3 günde bir maç yapan takım şimdi maç saatine bile bahane buluyor :D

Sonrada adı fenerasyon oluyor ilginç:D

Seviyorum bu FENERASYONU :D:D:D

Geri