Federasyonun Amacı Tarih Yazmak

Titanik19

Banned
Reaction score
0
xckl01.jpg

Rahmetle Andığımız Eski ve Merhum Federasyon Başkanımız Hasan Doğan'ın Vefatından Sonra Seçilen Federasyon Başkanının Kendini Başarılı Yapmaya Çalışma Çabaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor.Türkiye Futbol Liginin Sadece 3 Takımla Şampiyon Olmayacağını Göstermek için Elinden Geleni Yapıyor olması Düşündürücü bir Gerçek Olarak Karşımıza Çıkıyor.Şampiyonu Anadoludan Çıkarmak için Hiç Bir Fedakarlıktan Kaçmayan Federasyonun Daha Lig Başından Bu yana Vermiş olduğu Kararlar Taraflı Tarafsız Herkesin Tepkisine Yol Açıyo Hakem Atamaları Taraflı Hakemleri Bazı Takımların Daha Sezon Başlamadan Sakatlanma Sayılarını Artırmak Her şeye Para Cezası Vermeler yani Kısacası Büyük Takımlara Karşı Savaş Açmış Bir Federasyon Ve hakemler birliğini İstemiyoruz.Adil Kararlar Bekliyoruz....

-Mahmut Özgenerin Yegane Gayesi Başkanlığı Zamanında Türk Futbolunda Bir İlki Gerçekleştirmek Şampiyonu Anadoludan Bir Kulüp Yapmaktır.

Sivası gönderince ne yapacak şampiyonlar ligine?ordada hakemlere telkinde mi bulunacak.Sivas sıfır çektiğinde türk futbolunun puanlarını gasp etmiş olmayacakmı?Hasan Doğan'ın kemikleri sızlıyordur.Ben nasıl yönettim,neler yaptım.Bunlar neler yapıyor diye...

işte bilgi birikimleri ve futbol bilgilerinin olmadıgını gösteriri bu

ingilteredede hep 4 takım forse ediyor ligi ama diger takımları Türkiyede liderlige oynar neden bunu sorgulamaları gerekirken bambaska fantezilerin peşinde kosuyolar

sen Anadolu takımlarını güçlendir gene sampiyon oluyolarsa olsunlar

böyle ayak oyunlarıyla sivası sampiyon yapsan ne olcak ki

Geri