Federasyon Şu Ana Kadarki Uygulamaları İle Size Güven Veriyor Mu?

Federasyon Şu Ana Kadarki Uygulamaları İle Size Güven Veriyor Mu?

• Kullanılan toplam oy
    45

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
PFDK Galatasaray�a bir maç seyircisiz oynama cezası verdi.
Türkiye�de böyle bir ceza ilk kez veriliyor.
Galatasaray�ın rakp sahada oynadığı bir maçta yapılan kötü tezahürat ve ardından kendi sahasındaki bir kötü tezahürat biraraya getirildi ve bu ceza verildi.
Cezaya karşı değilim.
Ama eşitsizliğe, adaletsizliğe karşıyım.
Rakip sahada yaşanan olaylar, bir takımın hanesine yazılabiliyorsa, geçen seneye dönmek isterim.
Geçen yıl futbol aynı kurallarla oynanırken Bursaspor-Fenerbahçe maçında olaylar çıktı.
Daha doğrusu Bursa�da Fenerbahçelilerin oturduğu tribünde olaylar çıktı.
Bıçaklar konuştu. 10 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Bir taraftarın üzerinde ruhsatsız tabanca bulundu.
500�e yakın koltuk kırıldı, bir kısmı sahaya atıldı.
Yapılan kötü tezahüratlar bu olayların arasında gündeme bile gelmedi.
Peki bu maçla ilgili Fenerbahçe�ye bir ceza verildi mi?
Asla.
Hatta o dönemde Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören çılgına döndü. Ama sonuç değişmedi.
Peki şimdi Galatasaray�a nasıl veza veriliyor.
Bilmiyorum.
Bildiğim bir şey varsa, bu cezaların verilmesini sağlayan gözlemcilerin başında Sevgili arkadaşım Kemal Dinçer var.
Kemal, çok sevdiğim bir arkadaşım.
Ben ne kadar Galatasaraylıysam, o benim Galatasaraylılığımın iki misli Fenerbahçeli.
Evlerimiz bile karşı karşıya.
Evinin iki penceresinden 365 gün boyunca Fenerbahçe bayrakları sallanır.
Fenebahçeliler �Ne alakası var� diyebilir.
Belki de haklıdırlar.
Bilemem.
Ama şunu sorarım.
TFF beni Gözlemcilerin tepesine oturtsa Fenerbahçeliler ne düşünür, ne hisseder.
Hele böyle bir ceza gözlemci raporuyla verildikten sonra. .​
Alıntı...

Kesinlikle HAYIR, geldikleri ilk günden itibaren çalışmalara başladılar, ama bizi engelleyemeyecekler

90 Dakika boyunca her iki takımın taraftarı birbirlerine küfürün kralını uyguluyorlar.

Deplasman da Galatasaray taraftarı küfür ettiği gerekçesiyle Galatasaray’a seyircisiz oynama cezası verildi. Kendi evinde oynayan Beşiktaş seyircisi ve Deplasmanda bulunan Fenerbahçe seyircisi 90 dakika boyunca hertürlü küfürü saydırdı.

PFDK , Futbol Federasyonu bu işle ilgilenen her kimler ise ADİL FUTBOL anlayışını nasıl gösterecekler. Bu Ülkede ÇİFTE STANDART varmı yokmu ?
Cezaları uygularlarsa taktiri hakedecekler..​

arkadaş o gözlemcinin bileceği iş bildiğim kadarıyla.notlarına eklemişse herkes gereken cezayı alır.bizim klübe daha önce küfürden dolayı uyarı yapıldı mı bilmiyorum ama yapılmışsa 1maç sahamız da kapanabilir.+bizim taraftarın küfür ettiğini de duymadım ben.yenen takım niye küfür etsin biz trabzonmuyuz?

not:beşiktaş bölümüne açtıgın başlıkta yenilgiyi hakeme fatura etmişsin.senden ricam aynı konuya ilk yarıda seyircisiz oynanan maçta,beşiktaşa attıgınız golden önce topun kornere cıkmadıgını gösteren resmi de oraya koyman..

Galatasaraylı bir grup taraftar, PFDK tarafından verilen 1 maç seyircisiz oynama cezasını protesto etmek için Futbol Federasyonu'nun Levent'teki binasının önüne siyah çelenk bıraktı.

Sarı-kırmızılı bir grup taraftar, akşam saatlerinde Futbol Federasyonu'nun Levent'teki binasının önüne siyah çelenk bırakarak, seyircisiz oynama cezasını protesto etti.
Sarı-kırmızılı taraftarlar, "Federasyon istifa" şeklinde tezahüratlarda bulundu. Taraftarlar, daha sonra olaysız bir şekilde ayrıldı.​

çok kötü oynadık ve 1 puanı bile hakketmedik
beni düşündüren ankara macında 3 5 kişi bagırdı diye ceza verenlere kimsenin tepki vermemesi
yerim sizin seyrantepenizi adamlar devletin kurdugu federasyona bir kişide olsa tepki koyamıyor.
nedeni açık seyrantepeyi devlet verdi bu federasyonu kim kurdu devlet
eee nerde kaldı sizin yöneticiliginiz.kim koruyacak takımın haklarını yazıklar olsun.
sen taraftara inandırıcı gelmiyorsunki tribünler dolmayınca şikayet ediyorsun
aslında okadar çok şeyler varki takım içinde hakanın yemedigi topcu kalmadı takımda
en son örnek nonda hakan kendisi bişeyler yapsa neyse her mac 10 kişiyiz kafadan
lincoln tam bir fiyasko ilk senesi adamın 7 milyon euro ve bir mac kazandırdı sadece
eger bu lincoln 7 milyon euro alıyorsa alex senede 50 milyon euro almalı
4 senede alex 70 gol atmış ve coguda mac kazandıran goller ve 80 taneye yakın asist yapmış varın gerisini siz düşünün
busene kendi sahamızda ankara macında 2 kasımpaşa 3 antepe 2 puan verdik
şaka gibi 3 takımda kümeye oynuyor. ben bu tutbolcular toplugunamı destek verecem
kombinem olamasına ragmen samiyendeki hiçbir maca gitmiyecem fener maçı dahil
hadi bana eywallah
her zaman en objektif yorum taraftardan gelir

verdiğin resim,lincoln'ün ofsayttan gol attıgı pozisyon değil.lincolnün pozisyonu ofsayttı.hakan şükürdü sanırım ofsayt değil resimdeki pozisyon.

küfür yüzünden seyircisiz oynama cezasını Fenerbahçe de Manisa maçında aynı şekilde aldı ve seyircisiz oynadı.

son haftalarda tökezleyen galatasaray bu maçta da tökezledi.topu servetin kucagına bırakan bir kaleci eksikti bu maçta.

hakeme hiçbir kulp bulamassınız çünkü son dakikada dahi maçı almanız için fırsat yarattı size.son dakikada kazandıgınız frikikten önce gs lı oyuncu topu sol tarafa çekiyor ama uyanıklık yapıp topa değil direkt rakibe gidiyor ve faul kazandırıyor takımına.

çok uzaga gitmeye gerek yok ankaragücü deplasmanında ilk 10 dakikada önderi 2 kere tutup yere fırlattılar penaltı çalındı mı?çalınmadıgı zaman biz faturayı federasyona mı çıkarttık?

hasan dogan başkan secildiğinin çarşambasında cüneyt çakır felaketi yaşandı.o zaman nerdeydi bu itiraz edenler?iyi günde iyi kötü günde kötü..bırakın Allahınaşkına

verdiğin resim,lincoln'ün ofsayttan gol attıgı pozisyon değil.lincolnün pozisyonu ofsayttı.hakan şükürdü sanırım ofsayt değil resimdeki pozisyon.

küfür yüzünden seyircisiz oynama cezasını Fenerbahçe de Manisa maçında aynı şekilde aldı ve seyircisiz oynadı.

son haftalarda tökezleyen galatasaray bu maçta da tökezledi.topu servetin kucagına bırakan bir kaleci eksikti bu maçta.

hakeme hiçbir kulp bulamassınız çünkü son dakikada dahi maçı almanız için fırsat yarattı size.son dakikada kazandıgınız frikikten önce gs lı oyuncu topu sol tarafa çekiyor ama uyanıklık yapıp topa değil direkt rakibe gidiyor ve faul kazandırıyor takımına.

çok uzaga gitmeye gerek yok ankaragücü deplasmanında ilk 10 dakikada önderi 2 kere tutup yere fırlattılar penaltı çalındı mı?çalınmadıgı zaman biz faturayı federasyona mı çıkarttık?

hasan dogan başkan secildiğinin çarşambasında cüneyt çakır felaketi yaşandı.o zaman nerdeydi bu itiraz edenler?iyi günde iyi kötü günde kötü..bırakın Allahınaşkına

yanLış hatırlamıyorsam Senin çok ßeğendiğin yoneticin Nihat Özdemir Cüneyit Çakıra demediğini ßırakmamışdı o maçda?
+
DevLeti DoLandırmakdan yargıLanan ßir insan hakeme hırsız dedi komik dimi:durdurun​

bütün bu yazdıklarımdan bu sonucu mu çıkardın?yargılandıgı hakkında bir bilgim yok nihat özdemirin dava bitince de hatalıyse cezasını alır ,o kısım taraftarın konuşacagı kısım değildir.ayrıca hakem hırsızlık yaptıysa bunun söylenmesi de yanlış değil bence...üstteki yazımı bir daha oku ve farklı şeyler çıkarmaya çalış derim ben..sadece Galatasaray penceresinden bakarsan yanlış yorum yaparsın

takımımız saolsun oynadığı futbolla bize cezaların en büyüğünü veriyor ; kapansa ne olur kapanmasa ;)

bütün bu yazdıklarımdan bu sonucu mu çıkardın?yargılandıgı hakkında bir bilgim yok nihat özdemirin dava bitince de hatalıyse cezasını alır ,o kısım taraftarın konuşacagı kısım değildir.ayrıca hakem hırsızlık yaptıysa bunun söylenmesi de yanlış değil bence...üstteki yazımı bir daha oku ve farklı şeyler çıkarmaya çalış derim ben..sadece Galatasaray penceresinden bakarsan yanlış yorum yaparsın

senın ne penceresinden ßaktıqını ßiLdiğim için ne yazsam yanLısdır diceksin.

+taraftarın konuşacağı konudur çünkü ßu insan senın ßenım weya Türk takımının yöneticisidir.,ve DevLeti doLandırmakLa yargıLanıyor,hiç ßiri deiLse DevLet ßizim.

+ diyemez sen kimsin derLer adama ßenım hakemime hırsız diyorsun !!!​

işte fenerasyonun başka bir icraatı daha, bu akşam ki fb-Kayseri maçını hakem müsvettesi sivriselvi alenen fbye vermiştir, daha geleli kaç gün oldu, bu hızla olacakları düşünemiyorum,
bi de güvenen arkadaşlar sadece ankete oy verip durmasınlar güzide yorumlarınıda bekliyoruz

Geri