FE "string manager failed to initialized properly" hatası [Çözüm]

PRotype

Game Spider
Altın Üye
Reaction score
0
Bu sorunu dile getiren arkadaşlarımız çoğalmaya başlamış bende hemen yardıma koşayım dedim. Yapmanız gereken çok basit aslında ama düşünemeyenler bu çözümü hakkettiler..

Windows işletim sistemi XP olan arkadaşlarımız için;

Oyunun ikonuna yani .exe'sine geliyoruz. Sağ tuş tıklıyoruz. Özellikler diyoruz. Daha sonra Uyumluluk yerine geliyoruz ve Uyumluluk modunu Windows 98 olarak ayarlıyoruz bu kadar basit.

Windows işletim sistemi Vista olan arkadaşlarımız için;

Oyunun exe'sine geliyoruz. Sağ tuş tıklıyoruz. Özellikler diyoruz. Daha sonra Uyumluluk yerine geliyoruz ve Uyumluluk modunu XP olarak ayarlıyoruz..

Çözüm olmadı mı? Hala aynı sorunla karşı karşıyamıyız o zaman aşağıdakileri deniyoruz.. Yanlız bu sorunla ilgili söyleyecek birşeylerim daha var genel olarak Vista'da karşımıza çıkacaktır.

Oyunun yüklü olduğu klasöre gidiyoruz ve orada oyunun .exe'sini buluyoruz. Yapmamız gereken yine basit Sağ tuş tıklıyoruz ve Adminstrator olarak çalıştır şıkkını seçiyoruz..Böyle bir şık yok ise Adminstrator olarak Windows'a giriş yapmanız gerekmektedir.

%100 olarak sorununuz ortadan kalkmış durumda.. İyi oyunlar dilerim,anlatım kendime aittir.

teşekkürler, anlattıkların sayesinde sorunumu çözdüm

windows 7 için

hocam win7 deki çözümün ne?....

Geri