Fb'nin Tüm Maçları Comedy Max'te...:)

mükemmel yaa sen gibi bi üstaddan da böyle kaliteli bi iğneleme beklenir zaten o aldığın yıldızların hepsi helal sanaa..:D

Fb'nin Tüm Maçları Comedy Max'te -> cok beklersiniz :durdurun :biggrin :goz:

bununla mı eğleniyor bu cinconlar basit insanlar ya naapalım gülen var mı acaba merak ediyorum (zekalarından tabi) yoksa mutlaka gülen olmuştur

abi çok komiksiniz siz ya bundan bole sizin bolume cem adını verelim

werelim farketmezx...:)

şunu da söyleyeyim bende koyu bi fenerbahçeliyim ama yeri geldiğinde dalga geçmesini de bilirim..

bu bir espridir we bence de komiktir..o yüzden fenerli arkadaşlar olaya bunun sadece bir şaka olduğunu bilerek yaklaşırlarsa bi sorun olmaz zannımca...

körü körüne fanatiklik yapmayın burda..!!!

halepci' Alıntı:
bununla mı eğleniyor bu cinconlar basit insanlar ya naapalım gülen var mı acaba merak ediyorum (zekalarından tabi) yoksa mutlaka gülen olmuştur
HAddini aşma kullandığın kelimelere dikkat et. bu tür kelimeler (cincon, naapalım) kullanarak kendi zeka seviyeni ortaya koyupta rezil olma bari.kimin gülüp kimin gülmediği seni alakadar etmez beğendinse beğendiğini belirt beğenmedinse beğenmediğini belirtebilirsin ve konuyu açan kişiyide eksi yada artı puanlayabilirsin. ayrıca konunda galatasary ile ne alakası varki de galatasary bölümüne açılsın. basbaya komedi işte yeride burasıdır

çok güsel....öldüm:vur :D :D :D

bence maçın tartışmalı pozisyonlarıda '' dizimax'' te olmalı :D

Bence de hiç güzel birşey değil

gs'li ezikleride gördük bordodan 3 yediler bızım ewımızde 3 attımız takıma yenıldıler halen konusuolar

ySf' Alıntı:
gs'li ezikleride gördük bordodan 3 yediler bızım ewımızde 3 attımız takıma yenıldıler halen konusuolar

dikkat edersen sizin evinizde 4yediğiniz milanı da biz kaç kere dize getirdik ki ayrıca 6-0ın üstünden kaç sene geçti hala konuşuyosunuz benim bildiğim ezik takım bi tane var o da fenerbahçe.Sivasla berabere kalıp yok kural hatası yok bilmem ne ihlali diye dolanmıyoruz ortada ayrıca her zaman ki sözüm :

Şampiyonluklar eşit
Türkiye kupası 15e 4
Uefa 1e 0
Süper kupa 1e 0
Dünya rekoru kırmış bi futbolcumuz var
Avrupada en çok gol atan da bi futbolcumuz var
Şampiyonlar liginde çeyrek final oynayışımız var...
Sizde de sadece ve sadece çene var başka bişey yok........

ySf' Alıntı:
bak dostum konustugun kelımelere dıkkat et!!!saygılı ol yada burda yerın yok bunu bılesın ne demek ya eziq???sen mı karar verıosn kımın ezıq olup olmadıgına!!!!ayrıca sende gs ıle ılgılı bı konuacsan bızde begendıysek begendıgımızı belırtırız olgun ınsanlarız cunku!!!begenmedıysen dıer uyeler gbı begenmedım dıebılırsın!!!!bole assalayıcı kelımeler sarfetme hem sana yakısmaz hemde yazdıgın bu msjın forumda durmasına!!!!

Geri