FB TV'de Galatasaray için özel yayın!

nereye hak ettiler saçma sapan konuşma hakemlerle haksız aldıkları puanlarla hak felan edilmez

kasetler karışmıştır,Allah'tan UEfa Finalimiz yayınlanmamış :)

Konuyu Taşıyamayanlar var lütfen kilitlensin.

bir tane personle yüklenilmesi o adamın işten çıkartılması büyük gaf... Bir gslı olarak bende habere güldüm. Belki ortada dönen yanlış bişiler olabilir.(ki gerçeği sonunda kabul etmişler) ancak o tv'de bi tek personelin olması da çok saçma. Gece yayınlarının çoğu bant olur ve bantlar gündüzden hazırlanır. Koskoca tv'yi de güvenlik elemanına bırakırlar. Genelde Böle küçük yayın organlarında durum böledir. Çalışan personel varsa da orda uyur ama 5 dakka yayınlandıktan sonra personel uyanıp da karşısında şampiyonluğumuzun yayınlandığını görünve yayını kesip başka bi kaset koyması biraz mantığa aykırı ya da tesadufi...bunlar gibi çok teori üretilebilir Ama bunun önceden hazırlandığı kesin... Orda çalışan bi insanda sırf gs için kovulmayı göze almaz eğer kii personlein gsli olduğunu düşünürsek... sonuçta kurban personeldir. Ve FBnin (büyük)lüğü ortadadır. Yazık ki kendi stadlarında hindi kesip sonra sahaya aslan geldiğinde vay efenim hayvan hakları diye feryat figan bağıran da kendileriyken... Yaptıkları gaflar ve parası olmayan, kadrosunda milyon dolarlık yıldızları bulunmayan bi takıma hakemlerin sayesinde kazandınız demeleri de bir gafken... ah ben daha ne diyim!!! istemesenizde tvlerinzde yayınlardaki görüntlerden çok daha coşkulu... ÇILDIRIN şampiyonluğumuza
yaşayın deja vunuzu
... ve şsmpiyona saygı gösterin... Önünde eğilin demiyorum. Biz köleci bi takım deiliz ancak birazcık saygı gösterin....

çok güzek olmuş :D
bizim çabalamamıza gerek yok kendi kendilerini zaten rezil ediyorlar :)

8bdlnhcw4rmd3v9br4w.jpg

Fb Tv Çalışanları da Sıkıldı Tabi Aynı Şeyleri Yayınlamaktan :melek

inş gs tv de böle şey olmaz

bende fanatik olmamakla beraber bir galatasarayliyim ama fb tv de calisan elemanin ekmeginden olmasina üzüldüm biraz agir kacmis bence

Geri