FB 3-1 GS [TSL 10.Hafta - Tek BaşLık]

Serbeyim; Çok NeşeLisn=)

Benim Sözüme İstinaden Öyle Dedi Laz.

Sen Yine YükLenme FazLa GaLatasarayLıLara, Bazı ALışkanLıkLar Zararlıdır:)

Ben zaten diyorum Fenerbahçe gs maçlarının sonucu belli skoru belli deil diye

skor 3-1 oldu :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

Gereksiz msjLar siLiniyor.Ama daha fazLa siLmeye niyetim yok!

Sevincinizide üzüntünüzüde ayarında yaşayın!

Yenilince genelde öyle olur :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

geçen sene de kötüydü iki takım ve arsenaL geLdi burda sizi 5Ledi,nerde kadıköy büyüsü?
bu sene biraz daha toparLandınız hadi;twente geLdi rahat rahat 2-1 yendi;ne oLdu 9 sene değiL 10 senedir kazanıyorsunuz tebrik ediyoruz..
ben bugün gaLip geLsem de memnun kaLmıcaktım oyundan..
ama sen haLa memnunsan sana diyecek bişiyim yok skora göre sevinip üzüLüyorsan..

SiLverday
NKFV feLan yazıp! miLLeti tahrik etme!

Herkes kendi böLümüne diğer böLüme yazıcak oLan hangi böLümde oLduna
bir baksın!

yarın manşette güzel bi başlık olucak mahsun bir mor menekşe ağlıyormu ne :D

geçen seneki kadroyLa oLmadı bu seneki transferLer de kurtarmadı eLano keita faLan
seneye artık biraz daha borca girip daha sağLam kadro kurmaLarı Lazım en azından beraberLik için
Fenerbahçe öyLe Yukarı Ayrancıspora benzemez 3-5 atma hayaLLeri faLan..
3-5 yer dönersin
umutLarı seneye erteLersin...

Not : adam akıLLı gsLi arkadaşLara değiLdir sözüm 2-3 gündür burayı çocuk parkına çeviren ergenLeredir Lafım
futboL nedir,psikoLojisi nedir biLmek Lazım,bu işLer boyama kitabını daha yeni bırakmış çocukLarın işi değiL

Gene hakemin hayrına aldınız bi maçı daha.
baroşu sakatladınız keytayı attırdınız genede defans oynadınız, aydın ataydı o golüde göredim yüzünüzdeki buruklugu :)
genede tebrikler...

Gene hakemin hayrına aldınız bi maçı daha.
baroşu sakatladınız keytayı attırdınız genede defans oynadınız, aydın ataydı o golüde göredim yüzünüzdeki buruklugu :)
genede tebrikler...

defansmı oynadık :)) çok güldürdün valla beni toplam kaç pozisyonunuz var acaba sanırım bi tek aydının pozisyonu:))

maçın istatistikLeri...

2zs61ow.jpg

Bazıları ağlamayı huy edinmişler...Oturun maçı bir daha izleyin...Neymiş Baros u sakatlamışız...Adamın sağ tarak kemiği kırılıyor Emre nin darbesiyle değil yere vuruyor ayağını...Adam sakaltamak bu kadar kolay olsaydı kafadan herkes birbirine dalardı...Sonra Baros olsa ne olacaktı...Top mu getirebildi gs liler ceza sahasına...Fenerbahçenin goller hariç net 7 tane pozisyonu var...gs nin pozisyonsuz 1 golü var....Keita yı Carlos attırmış mış..Carlos adamı kaçırdı sonra sarıldı indirdi sarı kartı görecekken dedi ki Ketita gel bana full contact ta bile yasak olan şekilde vur...İngilterede bu şekilde olan yumruklar maçtan sonra karakolda daha sonrada mahkemede ifadeye gidiyor...Resmen evire çevire yendik...hala davası olmayacak maç için bahaneler üretmeye çalışan kişilere gülüyoruz...son 10 sene de beraberliğiniz yok utanmıyor hala bıdı bıdı ediyorsunuz...son galibiyette Emre gs de oynuyordu...neymiş o zaman...KADIKÖYDE GALİBİYET GÖRMEK İSTİYORSAN FENERBAHÇE FORMASI GİYECEKSİN

jzadfm.jpg

Bir mahsun mor Menekşe ağLıyor mu ne?

Bu FiLmin s10u yok !!!

Cimbom Fenerin sahaya bayrak diktiğinden beri iflah olmuyor , cimbomu yakan adam sounees dır.

sounees bi bayrak dikti gs nin 10 yıldır yüzü gülmedi :)

bu arda ona buna 'ADAM OL YOKSA SENİ BİLMEM NE YAPARIM ' diyor da kendi ne zaman adam olacak acaba

yazık koskoca gs nin kaptanı olacak bir de

maçtan önce atıp tutanLarı,5-6 atarız diyenLeri,10 senedir oLduğu gibi yine hakem,kırmızı kart,ofsayt,şans,çirkefLik savunmaLarıyLa görmek şaşırtmadı doğrusu :)

koskoca maçta goL de dahiL oLmak üzere girdiğin goL pozisyonun 3 ise bunda başka sebebLer aramak Lazım

neyse seneye artık :)

Bunlar böyle her maçtan sonra ağlarlar yapacak bişey yok keita kırmızı kart görmese kalan 10 dk. da 5 gol atarlardı arkadaşlar hakem bizim tarafımızı tuttu yoksaaaa 5 tane atarlardı dün gördük arda yı elanıyu keitayı hepsi bir olup gökhan gönülle mücadele edemedilerD::D:D

Geri