FB 3-1 GS [TSL 10.Hafta - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Helal be Brazilcan gönlümden geçenleri yazmışsın
Bazı kişiler kaldıramasada yazıklarının hepsi doğruydu silinmeden önce !!!
Anlayan anladı

Oyunun kontrolu gitti geldi iki takım arasında güzel bir maç oldu. Fenerbahçe biraz daha son vuruşlarda iyi olsaydı daha farklı olabilirdi.

Bünyamin gezer,eşine,annene,sülalene yazık...

Şu Sami Yendeki maça ne yapıp ne edip gitmem lazım.

Son Dakika!

AsLan taraftarLarımız aLkışLar,tezahüratLarLa takımımızı FLorya'da karşıLamışLar.. Diğer takımLar gibi oyuncuLarı tekme,tokat ve bira şişeLeriyLe karşıLamayışımız da bizim farkımız..
İyi günde kötü günde,işte gerçek taraftar..

Genelde yenilince öyle olur

Kardeşim git endi bölümünde dalga geç geçmek istiyosan galatasaraylılarla.Sen eğer hakemin dürüst maç yönettiğini filan düşünüyosan ben senin futbol bilginden şüphe ederim.Hakeme dua edin,her sene aynı senaryo,hakemi satın al,oyuncuları tahrik et,maçı kazan...

Bunun yenilmekle filan ilgisi yok.Balık başta nkokar zaten ısınırken kavga çıkartıp moralmen çökermek istediniz.
Emre nin yaptığı müdahale adamı(baroş) 2 ay sahalardan uzak bırakacak kadar sert olmasına rağmen kart verilmedi.
Keita'nın gözüne tribünlerden pet şişe geldi,adam gitti gözlemcinin önüne koydu şişeyi sarı gördü neden?
Leo franco topa uzanıyo,alex kendini yere atıyo penaltı...ben hiç topa uzanarak rakip forveti düşürebilen bi kaleci görmedim helal olsun leoya...
İlk golünüz ofsayttı bunu inkar ediyosan futboldan kesinlikle anlamıyosun zaten...

Bunları niyemi yazdım?Körü körüne eleştiri yapmadığımı ispatlamak için.Ama siz alışmışsınız bilek hakkı olmaksızın bol şaibeli galibiyetlere,ne diyelim tebrikler fenrbahçe...

tamam beyLer sakin oLun.. amcanıza saygıLı davranın..

biz sakiniz usta,ama inatla tahrik etmeye çalışıyolar.Görüyosun yenilince hakeme saldırdığımızı ima edip kestirip atıyo direk.Ben hiçkimseye saygısızlık yapmadım,yapmicamda.

evet kendisi bizden yaşça büyük de ben hani bir kere uyardım,iki kere uyardım.. beni aştı artık.. ;))

Galatasaraylı arkadaşlarım lütfen diğer bölümlerin konularına msj atmayın..burda kendi aramızda bişeyleri paylaşsak daha iyi olur..onlar gelipte bi laf yaparsa az önceki densizlik gibi bölüm modları gerekeni ozaman yapar..bırakın tebrik edin arkadaşları sonuçta yenildik ne olursa olsun..bakın dışarda Aslanlarımız yinede takımımızı Floryada alkışlarla karşıladı..bişeylerden ders almak gerekiyo..Lütfen tartışma yaratacak sözler sarfetmeyelim dozunuda kaçırmayalım şu güzel platformda..

baroşu sakatladınız yetmedi 10 kişi gs. karsısında defansa cekildiniz yazık valla:)
aydın o golü ataydıda göreydim ben sizi....
neyse 2.yarısıda var bunun.

Kaç tane pozisyonun var da bünyamin bünyamin.. Gol de karambolden zaten..Fenerbahçe arda ve keitayı başarılı şekilde kitledi,gs bi alex i durduramadı..

Maçta gs nin 2.5 gol pozisyonu var...İlk yarıda Sabri ortaladı Nonda vuramadı,gol olan karambol pozisyonu bir de bazı kişilerin yüzde yüz gol pozisyonu dediği sağ çaprazdan Aydın2ın kaçırdığı..
Gelelim Fenerbahçeye..golleri saymıyorum bile...Dakka 5 top kılpayı çizgiyi geçmiş geçmemiş devamı gol...Alex vurdu köşeye kaleci çıkardı,kornerden top geldi Lugano vurdu direk kurtardı...2. yarı başladı Kazım ki tane vurdu ki onların benzerini bile gs yakalayamadı maçta...Guiza bomboş kafayı attı dışarı kaçırması daha zor...Dos Santos vurdu kaleci çıkardı...3 tane de kaleye giren Fenerbahçe topu...ekleyin üstüste size en az 9 tane net pozisyon...

Hakem diye ağlayanlar dua etsinler penaltıda kırmızı veremedi...maç 5 değil 6-7 olurdu o andan sonra dakika 55...gs liler bahane üreteceklerine kendilerine sorsunlar hangi oyuncuları iyi oynadı...Kazım gs defansını felç etti...tek başına 4 adamı kitledi orda...Carlos ders verdi Keitaya adım attırmadı...emre cristian da ortayı kapadı ...Alex zaten futbolun babası işini yaptı...Lugano ve Bilica faul yapmadan maçı bitirdi siz hakemden bahsediyorsunuz...yatın kalkın 3-1 e dua edin...böyle giderse 10 sene değil 110 sene kadıköyde galibiyette beraberlikte yok gs ye...10 da 10 yapan Fenerbahçeyi tebrik ederim

Bu Fotoğraf ;

fenerbahçeyle uzaktan yakından ilgisi olmayan
takımının maçlarını dahi izlemeyen
deplasman kokusu almamış, onu geçtim,
kadıköye bile gitmeye üşenen

ama HER NEDENSE
Galatasaray'ı yendiklerinde dünyanın en fanatik fenerbahçelisi olan geri kafalılara itafen konmştur.

7317_161780458591_573013591_2610370_1865817_n.jpg

GS'dan görmek istemedigim bir tablo, umarim birdaha olmaz... ama neyse ben Besiktasliyim

Bildik masa başı oyunları her şey ortada Tezgah belli TFF Belli hakem belli herhalde kaybetmeye mahkum edilmeye çalışan bir kulüp normaldir.

Geri