FB 3-0 Sivas [TSL 2.Hafta - Tek BaşLık]

Dos Santos'un GoLü tek keLime iLe muhtesem =)

Biz demiştik Adam Kink die =)

Harbi yha deivid'e ne oLmus bu sene kaLecinin üstüne vurup durdu bu maç!

Harbi yha deivid'e ne oLmus bu sene kaLecinin üstüne vurup durdu bu maç!

devid geçen senede çok kötüydü bu sene de aynı bence yedek kalmakta kendince haklı oyunda olunca çok berbat yapıyor feneri...futbolunla..kriz geçirdim gene bu maçta izlerken

ALex'te sakatLandı diyarbakır da sür Özeri sahaya be Daum!

kardeş bunlar biz iyiyiz dediği geçen sene 4 attık
bu sene bunlar kötü 4 istemek fazlamı oldu :)

walla ben geçen sene ile kıyaslıyorum çökmüş takım dirildi bana göre neden diye sorarsan pas yüzdemiz çoğaldı emrenin haline bak adam savaştı resmen tek faça orta sahada guiza desen gol atmıyor ama orta acıyor saldırıyor vs vs bu takım daumun takımı geçen sene ne mi oldu :D aragones resmen tekneyi batırdı o tekne şimdiki titanikti böle bi koca tekneyi batırdı..aradaki fark bu gol atmasakta olur ıyıye gıdıoruz o kesin..

walla ben geçen sene ile kıyaslıyorum çökmüş takım dirildi bana göre neden diye sorarsan pas yüzdemiz çoğaldı emrenin haline bak adam savaştı resmen tek faça orta sahada guiza desen gol atmıyor ama orta acıyor saldırıyor vs vs bu takım daumun takımı geçen sene ne mi oldu :D aragones resmen tekneyi batırdı o tekne şimdiki titanikti böle bi koca tekneyi batırdı..aradaki fark bu gol atmasakta olur ıyıye gıdıoruz o kesin..

Benim kastım o değildi
geçen sene kabul ediyorum biz kötüydük
sivas tam tersi iyidi gibi
biz kötü halimizle bunalruı 4-2 yendik
bu sene geçen seneye göre biz çok iyiyiz sivasta çok kötü
ondan dedim en az 4 olmalı diye

Benim kastım o değildi
geçen sene kabul ediyorum biz kötüydük
sivas tam tersi iyidi gibi
biz kötü halimizle bunalruı 4-2 yendik
bu sene geçen seneye göre biz çok iyiyiz sivasta çok kötü
ondan dedim en az 4 olmalı diye

ama bu senede biz yeni bir takım onlar kötüydü bizim kötü takım geçen sene o halinde kötü halinle yenmişti bu sene böle oldu :D denk geldı heralde

ama bu senede biz yeni bir takım onlar kötüydü bizim kötü takım geçen sene o halinde kötü halinle yenmişti bu sene böle oldu :D denk geldı heralde

Denk gelmedi
bu sene Fenerbahçem dolu dizgin geliyor
sivasada başarılar ama zor 2 maçta 0

İŞTE TARAFTAR İŞTE ŞAMPİYON

6ga879.jpg

Antu yine en güzeLini düşünmüş =)

Geri