FB 2-1 Manisa [TSL 4.Hafta - Tek BaşLık]

yok dostum ben kimseyi posta getirmiyorum, maçı 94 dakika izledim 95.dakika hakem fenerin attıgı golde yumruk işareti yaptı, birazdan televizyonalrda gösterirler.
ama fenere bu yakışmadı unutmayınki maç 90dk. 94dakika diil.
saygılar (en büyük gs)

maç 94 dakkada değil 90+uzatmalar
şimdi sana maç kuralınımı öğretelim
en büyük muhabbetini istersen gs. konularında yap

konu Fenerbahçe konusu
büyükseniz 9 yıldan beri niye kadıköyden boynu bükük ayyrılıyorsunuz :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

maç 94 dakkada değil 90+uzatmalar
şimdi sana maç kuralınımı öğretelim
en büyük muhabbetini istersen gs. konularında yap

konu Fenerbahçe konusu
büyükseniz 9 yıldan beri niye kadıköyden boynu bükük ayyrılıyorsunuz :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

büyüklük tek maça bakmaz arkadaşım istersen biz de sana öğreletim biraz futbol kuralı ;)

Zor da oLsa kazanmak güzeL. . .

Hedef 34 x 3 = 102 demiştim =)

12'yi aLdık kaLdı 90 :gulumseCocuk:

büyüklük tek maça bakmaz arkadaşım istersen biz de sana öğreletim biraz futbol kuralı ;)

alıntı yaptığım arkadaşın yazdıklarına bakmamışsın galiba
ben şimdi sizin konunuza gelip en büyük fenerbahçe yazsam ayıp olmazmı arkadaşım

Şehitlere armağan etti

koyah.jpg

Şehitlere armağan etti

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de 4. hafta maçında Manisaspor'u 2-1 mağlup etti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Daum konuşmasına "Maçtan önce üzücü haber aldık. 4 şehit verdik. Galibiyeti şehitlere ve ailelerine armağan ediyoruz. Bu tişörtü giyerek askerlere de mesaj gönderiyoruz. Sizinleyiz ve sizinle gurur duyuyoruz" diyerek başladı.

Manisaspor galibiyeti olarak "Aslında iyi bir futbol sergileyemedik. İyi görüntü vermedik ama istek vardı. Son haftalarda fiziksel yorgunluk vardı ama beyin olarak maçı istedik. Zor olan karşılaşmaları kazanmak hocayı daha çok memnun eder. Şanslıydık. Manisaspor daha hazırlıklıydı. Daha fazla mücadele etti; ama şans arayanın yanındadır" açıklamasında bulundu.

Gökhan Gönül'ün eksikliği için ise "Bekir de iyi mücadele etti, omdan memnunum. Gökhan Gönül'ün eksikliğini de ne olursa olsun hissettik. 61 gündür çalışıyoruz. Futbolcularımıza 3 gün izin verdik. Sakatlıklardan dönenler oldu. Bunlar gayet normal" diyerek sözlerini noktaladı.

Sporx

Adam Gibi Adam C.Daum . . .
Öbür sümsük izLesinde adamLık görsün. . .

ÖyLe deyin BöyLe deyin ;
Sonuca bakmayı öğrenmek lazım .. .

2-1 TebrıkLer.​

hakem feneri tuttu, bi forma giymedigi kalmıştı.
bu lig böyle gitmez açıkçası sölesinler feneri şamp yapıcaz diye.
bizde boşuna elano felan almayalım. bide fenerliler seviniyorlar yazık!...

Ne yapalım ağlayacakmıyız yani.Heralde sevineceğiz galip geldik.

Kimse hakem Feneri tutuyo felan demesin.Hakem Feneri tuttuğu içinmi kırmızı gördü Emre.Senelerdir tuttrumuş millet bi dalga gidiyo.Bundan önceki senelerde 90+5te kazanılan abuk subuk penaltılarla kaç puan topladınız o zaman kimsenin gıkı çıkmıyodu şimdimi böyle oldu.

Artı gelipte buraya en büyük gs felan yazmayın.Burası onun yeri değil.Galatasaray bölümüne yazın.Bu kadar büyükseniz Kadıköy burda gelin çıkın önce ondan sonra tartışalım bunu.

Fenerbahçemize başarılar.Takımda hala bi zaaf var ama zamanla yerine oturacaktır.Bence futbolcular rakibi küçümsüyo.Sion maçındada böyle oldu berabere bitti burdada biraz zorlandılar.Bu takım bu huyundan vazgeçmezse canı çok yanar.

Artık bu maç bitti.Önümüzdeki maçlarımıza bakıcaz.

Tebrikler Fenerbahçem... =)

Gereksiz msjLara cevap vermeyin pLease :goz:
şikayete yazın haLLederiz. . .

ewirah biraz daha zorLarsan üstüne bir çizik atıLacak haberin oLsun. . .

hemende kızıyorsunuz biraz takılım dedik yahu :D
siz olmasınız nasıl gülecegiz:D

hemende kızıyorsunuz biraz takılım dedik yahu :D
siz olmasınız nasıl gülecegiz:D

Gece gece nerden cıktın sen ya!
EğLenecek çok geniş bir geyik mizah böLümüz war.
Git orada eğLen. . .

TebrikLer, Fenerbahçe İçin Bugün ÖnemLi oLan Sonuçtu.

tamam tamam kızma çok sinirlisin bu akşam, 94de atılan gol yüzünden olmasın :D
tamam tamam sustum :D

Geri