FB 1-1 D.Bakır [TSL 20. Hafta - Tek BaşLık]

Fenerbahçe Taraftarının Şu Huyuna Hastayım AdamLar GeLecekten HaberLer Veriyor.
Bir Kaç Sene Önceside Aynı Tantana OLmuştu Son Maç GS-FB ŞampiyonLuk Yarışında DenizLi Yaptı Yapıcağını BoyaLar, MeşaLeLer, BayrakLar ELinde PatLadı ŞarLatanLık YapanLarın (=
GüLme Komşuna GeLir Başına...

maçtan önce yıLdıray'ın "köpekLer duası" Lafını siLmedim,bu sonucu bekLiyordum..
maçtan sonra birisi cevap vermiş hakLı ancak yazmaması gerekirdi ancak,direk küfür etmek forum kuraLLarına aykırı..
Lucian uyarı aLdın..
Puan kaybına tahammüLünüz,forum kuraLLarımıza riyakatiniz oLsun..

onuda beklemeseydin puan kaybına diil adam olmayana tahammülümüz yok silmiyosan yorumu bu senin hatan.

onuda beklemeseydin puan kaybına diil adam olmayana tahammülümüz yok silmiyosan yorumu bu senin hatan.

Varsa benimlen bir sorunun, bu senin taraftar dediğin arkadaşlarındandır!! gerektiğinde adam gibi konuşmasını bilmelisiniz, yok eğer sataşıyosanız o zaman cevabını dinlemelisiniz, bunada küfürle yanıt veriyosanız, adam olmayı öğrenmelisiniz... bilmem anlatabildim mi?

Dai Malum başkanın memleket diyarbakır

Kümeden düşmesin garipler ufak bir kıyak geçtik

Nasılsa şampiyon biziz o yüzden sakınca görmedik 1 puan vermeye

memLeket Diyarbakır'sa para versin bak futboLcuLar paraLarını aLamıyoLarmış =) sonra hırs yapıp Fener'e patLıyoLar :D

Tamam beyLer uzatmanın bi anLamı yok.. Olan oLmuş biten bitmiş niye boşa canınızı sıkıyorsunuz ?? TatLıya bağLayın mevzu uzamasın.. YıLdıray abı sanada geLince keLimeLerine dikkat et senın yuzunden miLLet tartışıyor..Yaşına uygun hareket etmesını bir an önce kavramaLısın.. ;)

maçtan önce yıLdıray'ın "köpekLer duası" Lafını siLmedim,bu sonucu bekLiyordum..
maçtan sonra birisi cevap vermiş hakLı ancak yazmaması gerekirdi ancak,direk küfür etmek forum kuraLLarına aykırı..
Lucian uyarı aLdın..
Puan kaybına tahammüLünüz,forum kuraLLarımıza riyakatiniz oLsun..

Sende editleme yaparken işine gelenleri değil herkezinkini yap.

Elinde yetki var diye istediğiniz gibi at koşturuyon.

Yıldıray abi yaptıysa onunkinide editlersin başkası yaptıysa onunkinide.

Senin görevin spor bölümünü düzeltmekmi yoksa birbirine katmakmı hala anlamadım.

Zamanında nasıl koyduysak kuyruk acınız çıkmak bilmedi bi türlü.

Neyse sonuçta hala lideriz.

Bekleyin puan keybedersek sizde 1.olursunuz bi gün !

Hakemde çok güzel maç yönetmiş onada ayrıca teşekkür ederim.

Adam eliyle top kontrol ediyo ceza sahasında mal mal bakıyo etrafına.

Neyse bahane üretmenin alemi yok.Diyarbakır güzel mücadele etti tebrikler.

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▒▓
▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▒▓
▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▒▓
▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▒▓
▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▒▓
▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▒▓
▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▒▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Altı üstü berabere kadınız yaa ne bu tantana

Altı üstü berabere kadınız yaa ne bu tantana

Ya dai mevzu beraberlik değil isterse yenilsin 5 yesinler canları sağolsun.

Bu takımı iyi günüde sevip kötü gününde sırtımızı çevirmek için sevmedik.

Biz onlara her daim çakarız nasılsa .

Mevzu burdakinin tutumu.

Yıldıray abi düzgün bi laf söylememiş tamam kabuluzde öbürüde onu düzelteceğine iyice içine s.çmış.

Bide başkasınınkini destekler gibi yapıp diğerini yorumunu silmiş.

Ya hepsini sil ya hiçbirini silme.

Ondan sonra laf soktukmu ağızları iyi laf yapıyo sonunda biz kötü oluyoruz.

Boşver Dely zamanında az ban yemedik bu mevzulardan. he he diyip geçiyorum artık. Tınlamıyorum kimseyi

biri başLığa eL atsa iyi oLacak:001_smile:

Bu başlık altında futbol yorumları yapılır.Yine fenerbahçeli bazı kendini bilmezler forumu rezil hale getirdiler.İşi çığrından çıkardınız iki anadolu kulübü berabere kaldı diye fırtına koparıyosunuz.

Bu başlık altında futbol yorumları yapılır.Yine fenerbahçeli bazı kendini bilmezler forumu rezil hale getirdiler.İşi çığrından çıkardınız iki anadolu kulübü berabere kaldı diye fırtına koparıyosunuz.

Bi sen eksiktin zaten.

Kendi rezilliklerini unuttun heralde.

Bu arada başlığı düzenleyen arkadaş maç 0-0 değil 1-1 bitti.

Federasyonun sitesinİ fazla takip ediyonuz heralde ;)

Bi sen eksiktin zaten.

Kendi rezilliklerini unuttun heralde.

Bu arada başlığı düzenleyen arkadaş maç 0-0 değil 1-1 bitti.

Federasyonun sitesinİ fazla takip ediyonuz heralde ;)

o aslında yokmuş dai matrix'in kodlama hatasıymış o hem kodlarında hata olmuş daha sonra böle sosyal olmaya çabalarken asosyal olup bilip bilmeden konuşmaya başlamış. onunda olayı o. yazık be

Futbolcusuda taraftarıda aynı biçare zihniyette devam ediyor.

Geri