FB 0-0 GS [ STSL 9. Hafta - Tek BaşLık ]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Macin Full Halini Veya Ozetini Saat Kacta Hangi Kanalda Izliyebiliriz ?

Hagi: 2 günde bir şey değişmez

Galatasaray'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Hagi, Fenerbahçe derbisi sonrasında açıklamalarda bulundu.

11858176.jpg

Takımının oyunundan memnun olduğunu dile getiren Hagi, yavaş yavaş her şeyin oturacağını söyledi.

İşte Hagi'nin açıklamaları: "2 günde bir şeyler değiştirmek çok zor. İnançla, kendime güvenerek geldim. İnanıyorum ki hak ettiğimiz yerdeyiz. Potansiyelimiz var. Onu bu akşam da gösterdik. Ancak çok daha fazla çalışmamız gerekiyor. Herkesin bildiği gibi sakatlarımız var. Yavaş yavaş daha iyi olmak için çalışacağız. İlk devrede çok pozisyonlar bulduk. İkinci devrede de pozisyonlar bulduk. Takımdaki oyuncularımın hepsini tebrik ettim. Çok iyi oynadılar. Kolay bir maç olmadı. türkiye'ye dönmekten çok mutluyum. Artık iş başına geçmek gerekiyor. "​

Bugünün en güzeli özeti,

mac öncesi kameralara 6 isareti yapanların, ikinci yari öncesi kameralara dua ederken yakalanmasidir.

b6tvmr.jpg

Arkadaslar Mac Sonrasinda...

Hagi Nin Gs Tribunleriyle Bulusmasinin ? Goruntuleri Varmi ?

Stat Karanlikken ? O Anlara Ait 1 Goruntu ?

Çok Güzel Bir Maç Oldu Her İki Takımıda Kutlarım Yanlız Şu dikkatimi Çektiki Brazilya Milli Takımında Sağda Görev Alan Elano Ve Forvetde Görev Alan pino Çok güzel Oynadı Ve Pinonun Çok güzeL Şutları Var Ve Kaleyi Buluyor Attığı Toplar Bu Takım Böle Giderse Düzelecek Ben İyi Şeyler Bekliyorum Belki Şampiyon Olmasak Ta Takım Kendine Gelecek Diyebiliyorum..

Helal Olsun Aslanlar...

tebrıkler ıkı takımada zevksiz maç olsada gs fenerden daha ıyıydı ...

su anda macı veren bir site avrmı ben izleyemedim en azından şimdi bakalım

yag bu adamlar bikmadimi her zaman komik duruma du$mekten:biggrin:

Her ne kadar beraberliğin getirdiği burukluk olsa da içimde, Seval Cafe'de bizzat yanımda maç izleyen 3-5 fenerlinin dizlerinin tir tir titreyişi ve buna mütakiben devre arası fenerli aciz müslüman kardeslerimizin dua etmesi ayrı bi hoşnutluk verdi bana. Çünkü sahada beraberliğe rağmen ASLANLAR GİBİ mücadele eden bir Galatasaray vardı.

Geri