FB 0-0 GS [ STSL 9. Hafta - Tek BaşLık ]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
ntvspordaki kadro dizilişine göre 4-3-2-1

---------aykut---------
sabri-servet-neill-hakan
--m.sarp-cana-ayhan--
----elano-misimovic--
-----------pino-------

Kendini Göstermek İsteyen Futbolcular İçin Bütük Bir Şans Bu Maç..

Özellikle Galatasarayın Yeni Transferleri Fenere Atacağı Her Gol İçin Bir Kat Kahraman İlan Edileceklerine Eminim Galatasaray Taraftarının En Belirgin Özellikleriden Biri Olan Oyuncu Şişirme Vakası Vuku Bulacaktır Atılan Her Gol için

Beyler Gs daha iyi oynuyor diyorlar öyle mi izleyenler Biraz bilgi versin :D Ben de Tv de radyodan dinliyorum Maç baya çekişmeli geçiyor

bu maçı alacağız yaşasın gerçek renkler Takımı GS...

edit :İlk yarıda daha net pozisyonlar yakalayan ve rakip defansa zor anlar yaşatan taraf Galatasaray oldu.

bir spor sitesinin maç özeti...

Tüm OyuncuLarımıza HeLaL OLsun, Bu ŞekiLde Formanın Hakkını VersinLer, Canımı YesinLer...

İşte budur. Takıma ruh geldi. Elano ve Pino mükemmel oynadılar. 2. Yarı pek bir üstünlük kuramasakta ilk yarı fark atacak kadar üstünlük kurduk. Çizgiden çıkan topta sesim kısıldı gol diye bagırmaktan. 2. Yarının sonlarına dogru da bastırdık ama emre colak amatörlüğüyle bir pozisyonu harcadı. Kısacası GalataSaray uzun bir aradan sonra ilk defa TAKIM görüntüsünü verdi. Yenilseydikte gam yemezdim.

İlk yarı ezdik.. Ama takım yoruldu tabi..
Brezilya milli takımının sağ kanadı Elano'yu geldi geleli ilk kez sağ kanatta oynattık ve gördük nasıl oynadığını..
Pino'yu ilk kez beğendim, meğer bu adamın yapması gereken aldığı topu kaleye vurmakmış..

Fenerbahçe Cumhuriyeti'nin saltanatı sona erdi.. Hayırlısı olsun..
Kavgasız-dövüşsüz.. Benim tabirimle 'kemiksiz' oyun oldu..

İşte bu kadar ! Helal olsun takımımıza ! Baroş , Arda , Kewell gelince Şampiyon olmak işten bile değil !

Kimse Sevinmesin Bu Kadar..
Maçtan Önce Fener Bizi Yine Dağıtacak Diyen Birçok Galatasaraylı Arkadaşları Birlikte Gördük..
90 Dakika Sonunda ağızdan Şampiyonluk Kelimesi Çıkıyor Böyle Bi Mantık Varmıdır ?
Kimse Kimseyi Yenememiş Skor Tabelası 0-0'ı Gösterirken Futbol Derside Verilmiş Olmuyor Hiçbir Takım

Tebrıkler Galatasaraya beklemedıgım bır sekılde iyi oynadı Elano geldıgınden berı en ıyı topunu oynadı aynı sekılde Pino'da..
Pino nun yanında Baros olsa cok farklı olabılırdı
Ozellıkle ılk yarı Fenerbahce ye nefes aldılarmadılar ama ıkıncı yarıda yavas yavas enerjılerı tukendı

Çok temiz maç oldu. Hagi sayesinde takım kendini buldu ve beni sevindiren tek şey takımımın sahadaki mücadelesidir. Her iki takımı da tebrik ediyorum.

Edit: GS taraftarının, takımının mücadelesini görerek yazdığı övgüleri beğenmeyen bazı arkadaşlar var, bunu anlayabilmiş değilim...

Saraçoğlu'nun ışığına ihtiyacımız yok, bize kendi ışığımız yeter..

x2_323d361

Geri