Fazla yoruma gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tayyip mi daha çok müslüman yoksa türban takmayıp da modern , kültürlü , ailesi için emek sarfeden kadınlarımız mı , her zorlukta görevlerini yerine getiren çağdas öğretmen bayanlar mı ? hangisi ha ?

"başörtülerini yakalarının üzerine salsınlar!” buyurulmakta ve ayetin devamında kadınların kendiliğinden görünmeyen zinet yerlerini, kimlerin yanında açabilecekleri belirtilmektedir." diye bi alıntı yapmıs bi arkadasta şimdi kafasına saran o sıkmabaslara bakıyorum da harbiden de öle yapıolar ya ... ben onların göğüsleriinin çekiciliği ve dolgunluunu hic farkedip tahrik olmuorum örtüleri sayesinde bravo !! kapalı kafalarının altına giydikleri blue jean lerden hic birinin kalcaları beni tahrik etmıyo tebrik ederim!!! ayrıca suratlarındaki makyaj da hic rahatsız edici deil!!!

madem turban Allah'ın emri , onları sapkınlardan kotu nıyetlılerden korumak icin , zinet yerlerini saklamak icin gerekli ulan tek zinet yeriniz kafanız mı be !!! neden turban takanlar dier sapkınlık azdırıcı seylere dikkat etmıyolar acaba? yoksa Allah sadece turban mı demıs ?

ya da amacları mı farklı ? cevap evetse iran'a tek gidiş bilet kazandınız tebrikler ...

Bak KardeŞim Kullandığın İfadeler Hiç Hoş Değil..

Normal Bi User OLsam Şu Mesajımdan Sonra İnan Sınırsız Ban Almış OLacaktım..
Ama Şu An Mod OLdugumdan Kendimi Tutuyor ve Sinirlerime Hakim OLmaya Çalışıyorum..

Bazı İnsanLar Vardır Türban Takar Yüzüne 1 Kilo Makyaj Sürer Blue-Jean Giyer Dış Hatları ortaya çıkar..Bunları Bende Kınıyorum..

ama Bazıları Wardır Türbanı Başına değil Beynine Takar..

Şimdi Sen Kalkıp Sadece İlkinde Belirttiğim Esasları Alıyorsun..

Bu Arada Yehovan Şey PArdon Almando Diyanet İşleri Başkanınıda Yobaz Diye Tanımladınya Helal OLsun ;)

evet Birileri Allahın Hükümlerinden Bahsederken Yaptıkları paylaşımlarla Zinayı yayacak kişilerin şehvet duygularını artıracak paylaşımlar yapıyor.. Hayat ne kadar tezatlıklarla dolu değil mi ?

Kuraldan Bahsederken Diğer bir kuralı görmemek gibi... Tuhaf Adultda paylaşım yapan kişilere Afedersiniz fuhuşu sergileyenlerin Allahın Kurallarından BAhsetmeleri...

Evet Yehovan. Taş gibi almando olarak burda... Diyanet işleri bakanlığını yobaz olarak tanımlaıyoruz. Yanlı diyoruz. İktidar ne çizmesini isterse onu çizer diyoruz... Bunu tarihe ve Diyanet işleri bakanlığının Fetvalarına bakarak görebilirsiziniz efenim.

evet Birileri Allahın Hükümlerinden Bahsederken Yaptıkları paylaşımlarla Zinayı yayacak kişilerin şehvet duygularını artıracak paylaşımlar yapıyor.. Hayat ne kadar tezatlıklarla dolu değil mi ?

Kuraldan Bahsederken Diğer bir kuralı görmemek gibi... Tuhaf Adultda paylaşım yapan kişilere Afedersiniz fuhuşu sergileyenlerin Allahın Kurallarından BAhsetmeleri...

Evet Yehovan. Taş gibi almando olarak burda... Diyanet işleri bakanlığını yobaz olarak tanımlaıyoruz. Yanlı diyoruz. İktidar ne çizmesini isterse onu çizer diyoruz... Bunu tarihe ve Diyanet işleri bakanlığının Fetvalarına bakarak görebilirsiziniz efenim.

Türbanın Allah'ın Kuralı OLdugunu Kabul Etmen Bile Benim İçin YeterLi (Bi Ara Şüphelenmiştim)

Yani Ülkede Onca Sorun WArken Türbanı Neden Bu Kadar Sorun Haline Getiriyorsunuz Anlamış Değilim..

Sizin inancınıza Kim Aykırı Birşey Söylese Yani Hesabınıza Gelmiyen Birşeyler Belirtip Ki belirtmeyip Ortaya Deliller Kanıtlar Sunup Belirtsede O adam Yobazdır Dini Sömürür Dersiniz..

Ayrıca Adultu Bu Kadar geniş Tarif Etmen ve Geniş Yorumlaman Beni Biraz daha Adulta Sımsıkı SArdı ;)

Evet Ben Adultta Paylaşım Yapıyorum Açık Saçık Haram Şeylere Bakıyorum.Bu Benim Dinsiz Allah'sız OLacagım anlamına Gelmez..

.Bu Seni İlgilendirmesin..

Her Koyun Kendi Bacağından Asılır.

kONU kapanmıstır sanırım : ))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri