Fazıl Say Fener'e Yavşak Dedi !!!

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Fenerbahçe'ye 'yavşak' dedi!

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda İsveçre ekibi Young Boys'a elenen Fenerbahçe, ünlü piyanist Fazıl Say'ın eleştirilerine hedef oldu.

860111917.jpg

Piyanist Fazıl Say'ın arabesk sanatçılarının ardından yeni hedefi bir futbol takımı oldu. Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda İsveçre ekibi Young Boys'a elenen Fenerbahçe, ünlü piyanist Fazıl Say'ın eleştirilerine hedef oldu.

'Yavşak' kelimesi Fazıl Say'ın diline yapıştı! 'Türk halkının arabesk yavşaklığından utanıyorum" diyerek ortalığı karıştıran ünlü piyanist, bu kez Fenerbahçe'yi Twitter'da eleştirdi.

KÖY TAKIMI BİZİ ELEDİ
Say; Şampiyonlar Ligi'nde elenen takımı için, "Bir haftadır kendimi tutuyorum ama 37 yıldır Fenerbahçeliyim. 3 bin nüfuslu İsviçre köy takımına elenme yavşaklığından utanıyorum!" dedi.

SERT TEPKİ ALMIŞTI!

Ünlü piyanist Fazıl Say’ın facebook’taki sayfasına yazdığı, “Türk halkının arabesk yavşaklığından utanıyorum, utanıyorum, utanıyorum” şeklindeki sert yorumuna sanatçılardan sert tepki gelmişti. Şimdi de Fenerbahçe cephesinden nasıl bir tepki gelecek merakla bekleniyor.

Sabah / Tümspor

Şu heriften nefret ediyorum yaa:thumbdown:

Ruhu Bozuk Adam
Ben Sanatcinin Ahlaklisini Severim ; )

Adam OLmak Zor Zanaat !

Buna fazla dokunmayacan ya , kendi çapında çalsın piyanosunu.

yalandır bu haber yaa. link varmı??

gündeme gelmek için böyle yapıyor bu adam,arabestede o yüzden laf etti baktı herkes lafımı konuşuyor başka şeylerede saldırayım..

polemiği yaratıyor.. bu adama sanatı dışında prim verdirenler kabahatli.. dejenere ediyorlar ahlakı.. yazıklar olsun..
"Fener yavşaksa yavşak kardeşim bunu açıklamaya gerek mi var .))"

Geri