Fatu Cağırdı Bizde Geldik.. :D

google bize çalışıo zate hoş geldin yine de:D

hoş geldin kardeş
fatu iyi bi paylaşımcıdır umarım utandırmazsın onu;)

sebnemik' Alıntı:
hosgeldınızde adam sızı cagırıyo dıye mı geldınız.. eheue:d umarım o ıstıyo dıye kalmazsınız burda. yaws yoksa kadrolasmamaı var.. mıllet toplasıyo ne ıs..?? ;)
forumlarda gorusmek dılegıyle

Seni zaten en patavatsızlara yazdım ben sen kafanı yorma..! Yeni gelen birine sadece hoşgeldin denir yada susulur benim bildiğim..!

Dark_Angel' Alıntı:

İsterseniz google ile anlaşında Hackhell'in içinde neler oluyor, aslında sadece basit bi paylaşım sitesimi yada değilmi falanda anlatsın..! ;) Siz bilirsiniz tabi..! Biz reklam için para istemiyoruz yada herhangi birşey..! Herhangi bir çıkar gözetmeksizin sevdiğimiz insanları buraya davet ediyoruz..! Bunun yapılmasını istemiyorsanız tabiki yapmayız..! Site sizin..!

valla sen çok sanlısın bizi o kadar rütbeli biri cagırmadı hos geldin:)

fatu' Alıntı:

Seni zaten en patavatsızlara yazdım ben sen kafanı yorma..! Yeni gelen birine sadece hoşgeldin denir yada susulur benim bildiğim..!

İsterseniz google ile anlaşında Hackhell'in içinde neler oluyor, aslında sadece basit bi paylaşım sitesimi yada değilmi falanda anlatsın..! ;) Siz bilirsiniz tabi..! Biz reklam için para istemiyoruz yada herhangi birşey..! Herhangi bir çıkar gözetmeksizin sevdiğimiz insanları buraya davet ediyoruz..! Bunun yapılmasını istemiyorsanız tabiki yapmayız..! Site sizin..!

Bak arkadasım inan burda suan uğraşabileceğim son şey, kullandığım kelimelerde farklı anlamlar arayan, ima etmediğim şeyleri varmış gibi algılayan ve bu farklı bır tarafa çekilmesi zor olan yorumumu kalkıpta şahsa karşı bir kinaye,iğneleme gibi alıp bunun karsılıgında pm den tahditvari konusma yapan üyeler.

Yazdıgım yorumum gayet açık ve net ve milyonda bir kişinin farklı bir yöne çekebileceği bir msj, senin için fesat ise benim bu konuda yapabılıcek hiçbirseyim ne yazıkkı yok.

dr.CompLex' Alıntı:
adam çağırmasa zaten bu forumu nerden bilebilirim :sigara:

http://www.google.com.tr/

burdan bılebılırdın mesela ;)

yukardaki yazıda google da 80 bin kusur kayıtlı sayfası bulunan ve aratılan hemen her sozcukte ilk sıralarda karsınıza cıkan hackhell ın arkadas tavsıyesı harıcınde alternatıf olarak nerden bulunabılecegı belirtilmiştir.

Eger seni burda istemesek bugune kadar cıkardıgın tartısmalarından,kişileri rencide edici mesajlarından,forum huzurunu bozmandan ve bunun gibi sayısız nedenden seni şimdiye çoktan burdan uzaklastırmıs olurduk. Hiç tereddütün olmasın. Hala burda olman bu forumda yonetıcı statusundekı kısılerın cogunlugunun senı onemsemesı ve yaptıgın + ların - lerden agır bastıgı anlamına gelıyor. O yuzden her sozun altında bır art nıyet aramak yerıne forumda olmanın tadını cıkar derım fatu iyi forumlar...

Öncelikle yazmış olduğum mesajı tehditvari düşündürttüğüm için ben özür dilerim..! Bunu yapabilecek statüde bir user olduğumu düşünmüyorum..! Ayrıca böyle birşey yapan varsa; bana göre bu terbiyesizliktir..!

Ne kadar yoğun olabileceğinizi az çok tahmin edebiliyorum..!

Benimle ilgili ufak tefek bazı şeyleri belki biliyorsunuz belki bilmiyorsunuz hiç önemli değil tabiki..! "Senin şu anki psikolojin beni hiç ilgilendirmez..!" diyebilirsiniz haklısınız..! Bugünlerde aşırı derecede alıngan olduğumu üzülerek belirtmek zorundayım..! Bu fesat olarak düşündüğünüz mesajın sebebi budur..! Bunun içinde ayrıca özür dilerim, sizden ve mesajı gönderdiğim tüm yöneticilerden..!

İşlerinizin arasında benim mesajımı kaale alıp, cevap verip, açıklama yaptığınız için ayrıca teşekkür eder saygılar sunarım..!

İyi forumlar..!

hoşgeldin kardeşim ii forumlar valla beni fatu abi gibi biri çagırıcak hiç düşünmeden gelirdim fatu abi bi tanedir ya

Hoşgeldin kardeş iyi forumlar eğlenmene bak..........

a.s iyi forumlar hosgeldin iyi paylasimlar...

eywallah arkadasLar hepiniz çok sağoLun..iLginizede tesekkür ediyorum..harbiden forum harika..insaLarıda öyLe tabii ki tabii herşey dört dörtLük oLamaz diğmi.. neyse tekrardan çook sağoLun.. tesekkür hepinize..

Arkadaşım aramıza hoş geldin... umarım hoş vakit geçirir ve keyifli zamanların olur aramısda:)

bi fatu daha : ): ) çok sevidim hoş geldin güzel kardeşim

Geri