Fatih Terim'de mi sorun var yoksa bizde mi ?

LeaDerLyCa

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar dün reaL ile konuşmamızdan sonra Fatih Terim ' in Aldığı oyuncular ve almadığı oyuncular hakkında yorumlar yaptık peki sizin yorumlarınız ne ?

Fatih Hocanın Aldığı ve almadığı oyuncular hakkında yorumlar ...

Şimdi bilindiği üzere kadroda çok genç olarak Mevlüt Erdinç yer alıyor. Peki mevlütü gidip buluyor peki uefa finalinde maçın adamı seçilen Fatih Tekke nerde ? Aralarında bi sorun olup olmaması A milli takıma girip girmemesi hakkında ne değişir. Sonuçta TC ' nin milli takımı ve en iyi oynayanlar girmelidir.. Peki Fatih Tekke ' yi bile kadroya almayan Fatih hoca neden Mevlütü tercih ediyor ? Hadi Fatih iLe Mevlütü geçtim . Bu kadroda Nuri Şahin nerde ? Galatasarayda ilk 11 ' e giremeyen Ayhan Akman'ı alıyorda oyuna sokuyor peki Nuri şahin oynamıyormu ? Milli takımda Çağlar ' ın ne işi war. 1 Maçta güzel oynadı diye hep aynı performansı bekleyemezsinki oyuncudan .. En azından Tecrübeli olan ibrahim üzülmezi aL hadi oda olmadı Uğur BoraL ' ı aL .. hem çağlar defans dan ileri gitmedi bile en azından uğur boral ileri çıkış yapabiliyor .. peki Süper lig de iki maçtır gol atan ve en iyi transfer olarak gösteriler Selçuk İnan niye yedeklerde ve niye girmiyor? Tamam alternatif olarak iyi bir futbolcu ama yinede uzaktan vurabilecek topu ayağında tutacak oyuncu lazım. Mehmet Topuz Kayseride harikalar çıkarıyor peki niye ilk 11 de değil .. Ne var Mehmet Topal da ilk onunla başlıyor .. Galatasarayda oynuyor diemi dört büyük takımda diyemi başlıyor. Şimdi aklımıza takılan sorulardan biriside şu milli takıma girebilmesi için 4 büyüklerde oynamasımı lazım . Evet oynaması lazım sen istediğin kadar kendi takımının ronaldinho'su ol 4 takıma girmezsen milli takımda oynamazsın .. Şimdi sizce Bunları yapması gerekiyormu gerekmiyor mu ?

Her ne kadar burnunun dikine gitsede Milli takımın başarısı için Bazı şeyleri arasındaki sorunları bi kenara bırakıp Milli takım için çalışmalı die düşünüyorum

Sizin Yorumlarınız nelerdir ?

hayır kendisi kahraman yaratma peşinde..
ÇağLar,Uğur Kavuk vs 4 büyük takımda oynamıyor ama miLLi takıma giriyor.. ;)
coLin kazım'ın üzerinde bu kdr durması eLbette güzeL oynadığı için değiL (zaten berbat oynuyor)
hatırLar mısınz Kazım'ı iLk Terim gösterdi Türkiye'ye breziLyayLa hazırLık maçında..
kendisi bu işi seviyor ve artık fanteziye dönüştü.. herkesin arkasından terim isminin oLmasını istiyor..

hayır kendisi kahraman yaratma peşinde..
ÇağLar,Uğur Kavuk vs 4 büyük takımda oynamıyor ama miLLi takıma giriyor.. ;)
coLin kazım'ın üzerinde bu kdr durması eLbette güzeL oynadığı için değiL (zaten berbat oynuyor)
hatırLar mısınz Kazım'ı iLk Terim gösterdi Türkiye'ye breziLyayLa hazırLık maçında..
kendisi bu işi seviyor ve artık fanteziye dönüştü.. herkesin arkasından terim isminin oLmasını istiyor..

peki kendisi benim ismim kazıncak diye Türkiyenin elenmesi mi gerekiyor. Bu gidişte bu takım kalmaz zaten. Bence A milli takım için en iyi oynayanları seçmesi lazım.. Ama Takımda Hiçbir iş yapmayan dediğimiz Tuncay Şanlı bile istatisliklerde en çok koşan oyuncu seçiliyor. Yani kahramanlık oyuncunun elinde .. Gökhan GönüL 'ü kim biliyordu fenere gelmeden önce ?

peki kendisi benim ismim kazıncak diye Türkiyenin elenmesi mi gerekiyor. Bu gidişte bu takım kalmaz zaten. Bence A milli takım için en iyi oynayanları seçmesi lazım.. Ama Takımda Hiçbir iş yapmayan dediğimiz Tuncay Şanlı bile istatisliklerde en çok koşan oyuncu seçiliyor. Yani kahramanlık oyuncunun elinde .. Gökhan GönüL 'ü kim biliyordu fenere gelmeden önce ?

katılıyorum sana

sımdı furkan hersey tamam gusel hos haklısın ama dunku macın skoru bizim lehimizde olsaydı genede bu konuyu acacakmıydın ya da cagların o vurdugu sutta top filelerle bulussaydı burada caglar ıcın bu yazıları yazacakmıydın... (not: bende cagların bu denli önemli bi macda forma giyme taraftarı degildim...)

bu yazdıklarım senı desteklemedıgım anlamına gelmıyor fakat merak ettim...

bence fatih terim selçuk inan.ı kesin almalıydı ama merak ettiğim bir şey var şu anda türkiye liginde oynayan oyuncular arasında en çok gol atan kişi ümit karan neden onu kadroya almadı ümitin oynadığı en son maç çek cumhuriyeti hazırlık maçı 2-0 geride oynadığımız maçta son 5 dk oyuna girdi ve skoru birden 2-2 yaptı çok şaşırdım almamasına sol bek için ise çok alternatif vardı en azından elindeki uğur boralı oyuna ilk 11 başlatabilirdi.arda sol tarafta çok yanlız kaldı bir çok kişiyle tek uğraşmak zorunda kaldı en azından uğurla güzel ikili olurlardı ki uğur boralda iyi ortalar açan asist yababilen bir futbolcu.fatih tekkeye gelince milli takımda oynadığı dönemler pek bir varlık gösteremiyordu onun için tercih etmemiş olabilir.sağda kazım bazen iyi bazen kötü ona alternatif olarak serdar özkanı alabilirdi.o da kumaşı iyi futbolcu.

Milli takımda Çağlar ' ın ne işi war.

DEMİŞSİNKİ ÇAĞLAR DEFANSTAN ÇIKMADI İLERİ...YANİ BU KADAR MI ZOR GÖRÜLESİ GERÇEKLER...O KANATTA ÇAĞLAR'IN ÖNÜNDE KİM OYNUYOR ? ARDA ARDA KİMDİR ? BU ÜLKEYİ GEÇTİM ! DÜNYANIN SAYILI HÜCUM YAPAN OYUNCULARINDAN BİRİSİDİR..ARDA'YI GERİYE DÖNDÜRMEYEREK SÜREKLİ BASKI YAPMAYA ÇALIŞTI...
PEKİ İBRAHİM ÜZÜLMEZ GİBİ SAVRUK BİRİ GELSEYDİ ! YADA UĞUR BORAL GİBİ SADECE HÜCUM YAPAN BİRİSİ GELSEYDİ O KANADIN HALİ NE OLURDU !!!!!!! BURADA ÇAĞLAR'DAKİ AMAÇ SADECE DEFANS YAPMASI !!!! ONU DA GEREKTİĞİNCE YAPTI...

Galatasarayda ilk 11 ' e giremeyen Ayhan Akman'ı alıyorda oyuna sokuyor peki Nuri şahin oynamıyormu ?

GALATASARAY MAÇLARINI DAHA İYİ İZLEMENİ ÖNERİYORUM !!!! SEN AYHAN GİBİ TOP DAĞITAN BİR KİŞİ DAHA SÖYLE BEN DAHA BİR ŞEY SÖYLEMİYORUM..NURİ'NİN TOP DAĞITICILIĞI YOK :))) AYNI GÖREVİ ÜSTLENEMEZLER....SEN YİNE DE BU ÜLKENİN SON YETİŞTİRDİĞİ OYUN KURUCUSUNU BU HAFTA BİR DAHA İZLE....... AYHAN TARTIŞILMAZ... NURİYLE AYNI POZİSYONDA DEĞİL Kİ YORUM YAPALIM..BİRAZ SAP SAMAN OLMUŞ....

peki Süper lig de iki maçtır gol atan ve en iyi transfer olarak gösteriler Selçuk İnan niye yedeklerde ve niye girmiyor?

AYHAN'IN POZİTİF OYUNUNU GÖRMEYİP İSTATİSTİKİ BİLGİLERE DAYANARAK KADRO KURULMUYOR.....

Ne var Mehmet Topal da ilk onunla başlıyor .. Galatasarayda oynuyor diemi dört büyük takımda diyemi başlıyor.

BİR KERE GALATASARAY TAKINTIN VAR BU BELLİ :) SORUN DEĞİL HER TÜRLÜ DÜŞÜNCEYİ ALDIRMAMA YETKİM VAR :)
MEHMET TOPAL HER NE KADAR GALATASARAY'DA YENİ SEZONDA KÖTÜ OYNASADA MİLLİ TAKIMIN BANKO OYUNCULARINDAN BİRİSİDİR.....VAZGEÇİLEMEZ..VAZGEÇİLMESİ KIYASLANMASI İÇİN ÖNCE O ÖVDÜĞÜN SELÇUK MEHMET KADAR KOŞACAK TOP DAĞITACAK SONRA SELÇUK İLE MEHMET KARŞILAŞTIRILACAK....MEHMET TOPAL + AYHAN BİR KERE BİLE İZLEDİĞİNE İNANMIYORUM...Kİ SELÇUK SADECE İSTATİSKLERİNE GÜVENİP YA BU ADAM NEDEN KADRODA YOK ? DİYEREK KONU AÇIYORSUN + GALATASARAY'LI MI DİYEREK DE YORUM YAPABİLİYORSUN ! BUNA DA ANCAK GÜLÜYORUM......:)

Şİmdi aklımıza takılan sorulardan biriside şu milli takıma girebilmesi için 4 büyüklerde oynamasımı lazım . Evet oynaması lazım sen istediğin kadar kendi takımının ronaldinho'su ol 4 takıma girmezsen milli takımda oynamazsın .. Şimdi sizce Bunları yapması gerekiyormu gerekmiyor mu ?

BU NASIL BİR KONUDUR NASIL BİR İKİLEMDİR :) ANLAYAMIYORUM...ÇAĞLAR NE İŞİ VAR TAKIMDA DİYEN SENSİN !! VE NE YAZIKKİ SON SÖZÜNÜ SÖYLERKEN DE İLLA 4 BÜYÜKTE Mİ OLMASI LAZIM BU OYUNCULARIN DİYEN SENSİN...NASIL BİR ANLAYIŞTIR BU...ÇAĞLAR DENİZLİSPOR'DA HOCADA FORMA VERMİŞ...SEN ELEŞTİRMİŞSİN İBRAHİM NERDE UĞUR NERDE DEMİŞSİN...SONRA KONUYU BİTİRİRKEN DE YAHU NASIL BİR ANLAYIŞTIR DEMİŞSİN İLLA 4 BÜYÜKTEN Mİ OLMASI LAZIM BU OYUNCULARIN DEMİŞSİN....PES YAHU PES...NE DESEM BİLEMİYORUM.......

BİR ELEŞTİRİ DE BENDEN SANA ! YAZI YAZMAK MEZİYET İSTER KÜLTÜR İSTER HER GELEN BÖYLE DÜŞÜNCELERİNİ YAZMAKTA ÖZGÜRDÜR...AMA BAŞTA YAZDIĞIMIZ İLE :) SONDA YAZDIĞIMIZ BİRBİRİNİ DESTEKLEYEMİYORSA!!! YAZIK DİYORUM FATİH HOCA 'YA Kİ BU KADAR SENEDİR FUTBOLU ÖĞRETEMEMİŞ......ELEŞTİRMEK KOLAYDIR...SORUN DEĞİL...AMA YAZMAYI BİLMEK HAD BİLMEK GEREKİR....HEDEF GÖSTERİP GALATASARAY DENİLMEMELİDİR...KİM İYİYSE ODUR KADRODA......OLUR YADA OLMAZ...BELKİ MEVLÜT KAÇIRABİLİR ATAMAYABİLİR DE NİTEKİM DE SEMİH DE KAÇIRDI HERKES KAÇIRABİLİR....AMA ÖNEMLİ OLAN...TARAFTAR OLABİLMEKTİR..HER BİR MAÇ SONRASI ELEŞTİRMEK DEĞİLDİR...BU ÜÇÜNCÜ OLDU...ÖNCE FENERLİ ARKADAŞLARDAN BİRİSİ NE OLACAK DEDİ BU FENER'İN HALİ..FENER DÜZELİCEK DEDİK ERKEN DEDİK NİTEKİM DÜZELİYOR..SONRA GALATASARYLILAR İSYAN ETTİ UMUDUM GS'NİN DE DÜZELECEĞİ YÖNÜNDE..ŞİMDİ İSE ; MİLLİ TAKIMIN HALİ NE OLACAK DİYE ÇANAK TUTANLARDA SIRA ...

şimdi sorun kimdeymiş kim yazısında tutarsız iddialarda buşunuyormuş öğrenirsin kanımca...FATİH HOCADA BİR SORUN YOK !

Başlık yazışmasını şöyle bir kenara koyalım,sonucu konuşalim..
Milli takım başaralı mı değil mi ? Yada şuan Milli takımımız ne durumda olmalıydı ?

Milli takımda Çağlar ' ın ne işi war.

DEMİŞSİNKİ ÇAĞLAR DEFANSTAN ÇIKMADI İLERİ...YANİ BU KADAR MI ZOR GÖRÜLESİ GERÇEKLER...O KANATTA ÇAĞLAR'IN ÖNÜNDE KİM OYNUYOR ? ARDA ARDA KİMDİR ? BU ÜLKEYİ GEÇTİM ! DÜNYANIN SAYILI HÜCUM YAPAN OYUNCULARINDAN BİRİSİDİR..ARDA'YI GERİYE DÖNDÜRMEYEREK SÜREKLİ BASKI YAPMAYA ÇALIŞTI...
PEKİ İBRAHİM ÜZÜLMEZ GİBİ SAVRUK BİRİ GELSEYDİ ! YADA UĞUR BORAL GİBİ SADECE HÜCUM YAPAN BİRİSİ GELSEYDİ O KANADIN HALİ NE OLURDU !!!!!!! BURADA ÇAĞLAR'DAKİ AMAÇ SADECE DEFANS YAPMASI !!!! ONU DA GEREKTİĞİNCE YAPTI...

Galatasarayda ilk 11 ' e giremeyen Ayhan Akman'ı alıyorda oyuna sokuyor peki Nuri şahin oynamıyormu ?

GALATASARAY MAÇLARINI DAHA İYİ İZLEMENİ ÖNERİYORUM !!!! SEN AYHAN GİBİ TOP DAĞITAN BİR KİŞİ DAHA SÖYLE BEN DAHA BİR ŞEY SÖYLEMİYORUM..NURİ'NİN TOP DAĞITICILIĞI YOK :))) AYNI GÖREVİ ÜSTLENEMEZLER....SEN YİNE DE BU ÜLKENİN SON YETİŞTİRDİĞİ OYUN KURUCUSUNU BU HAFTA BİR DAHA İZLE....... AYHAN TARTIŞILMAZ... NURİYLE AYNI POZİSYONDA DEĞİL Kİ YORUM YAPALIM..BİRAZ SAP SAMAN OLMUŞ....

peki Süper lig de iki maçtır gol atan ve en iyi transfer olarak gösteriler Selçuk İnan niye yedeklerde ve niye girmiyor?

AYHAN'IN POZİTİF OYUNUNU GÖRMEYİP İSTATİSTİKİ BİLGİLERE DAYANARAK KADRO KURULMUYOR.....

Ne var Mehmet Topal da ilk onunla başlıyor .. Galatasarayda oynuyor diemi dört büyük takımda diyemi başlıyor.

BİR KERE GALATASARAY TAKINTIN VAR BU BELLİ :) SORUN DEĞİL HER TÜRLÜ DÜŞÜNCEYİ ALDIRMAMA YETKİM VAR :)
MEHMET TOPAL HER NE KADAR GALATASARAY'DA YENİ SEZONDA KÖTÜ OYNASADA MİLLİ TAKIMIN BANKO OYUNCULARINDAN BİRİSİDİR.....VAZGEÇİLEMEZ..VAZGEÇİLMESİ KIYASLANMASI İÇİN ÖNCE O ÖVDÜĞÜN SELÇUK MEHMET KADAR KOŞACAK TOP DAĞITACAK SONRA SELÇUK İLE MEHMET KARŞILAŞTIRILACAK....MEHMET TOPAL + AYHAN BİR KERE BİLE İZLEDİĞİNE İNANMIYORUM...Kİ SELÇUK SADECE İSTATİSKLERİNE GÜVENİP YA BU ADAM NEDEN KADRODA YOK ? DİYEREK KONU AÇIYORSUN + GALATASARAY'LI MI DİYEREK DE YORUM YAPABİLİYORSUN ! BUNA DA ANCAK GÜLÜYORUM......:)

Şİmdi aklımıza takılan sorulardan biriside şu milli takıma girebilmesi için 4 büyüklerde oynamasımı lazım . Evet oynaması lazım sen istediğin kadar kendi takımının ronaldinho'su ol 4 takıma girmezsen milli takımda oynamazsın .. Şimdi sizce Bunları yapması gerekiyormu gerekmiyor mu ?

BU NASIL BİR KONUDUR NASIL BİR İKİLEMDİR :) ANLAYAMIYORUM...ÇAĞLAR NE İŞİ VAR TAKIMDA DİYEN SENSİN !! VE NE YAZIKKİ SON SÖZÜNÜ SÖYLERKEN DE İLLA 4 BÜYÜKTE Mİ OLMASI LAZIM BU OYUNCULARIN DİYEN SENSİN...NASIL BİR ANLAYIŞTIR BU...ÇAĞLAR DENİZLİSPOR'DA HOCADA FORMA VERMİŞ...SEN ELEŞTİRMİŞSİN İBRAHİM NERDE UĞUR NERDE DEMİŞSİN...SONRA KONUYU BİTİRİRKEN DE YAHU NASIL BİR ANLAYIŞTIR DEMİŞSİN İLLA 4 BÜYÜKTEN Mİ OLMASI LAZIM BU OYUNCULARIN DEMİŞSİN....PES YAHU PES...NE DESEM BİLEMİYORUM.......

BİR ELEŞTİRİ DE BENDEN SANA ! YAZI YAZMAK MEZİYET İSTER KÜLTÜR İSTER HER GELEN BÖYLE DÜŞÜNCELERİNİ YAZMAKTA ÖZGÜRDÜR...AMA BAŞTA YAZDIĞIMIZ İLE :) SONDA YAZDIĞIMIZ BİRBİRİNİ DESTEKLEYEMİYORSA!!! YAZIK DİYORUM FATİH HOCA 'YA Kİ BU KADAR SENEDİR FUTBOLU ÖĞRETEMEMİŞ......ELEŞTİRMEK KOLAYDIR...SORUN DEĞİL...AMA YAZMAYI BİLMEK HAD BİLMEK GEREKİR....HEDEF GÖSTERİP GALATASARAY DENİLMEMELİDİR...KİM İYİYSE ODUR KADRODA......OLUR YADA OLMAZ...BELKİ MEVLÜT KAÇIRABİLİR ATAMAYABİLİR DE NİTEKİM DE SEMİH DE KAÇIRDI HERKES KAÇIRABİLİR....AMA ÖNEMLİ OLAN...TARAFTAR OLABİLMEKTİR..HER BİR MAÇ SONRASI ELEŞTİRMEK DEĞİLDİR...BU ÜÇÜNCÜ OLDU...ÖNCE FENERLİ ARKADAŞLARDAN BİRİSİ NE OLACAK DEDİ BU FENER'İN HALİ..FENER DÜZELİCEK DEDİK ERKEN DEDİK NİTEKİM DÜZELİYOR..SONRA GALATASARYLILAR İSYAN ETTİ UMUDUM GS'NİN DE DÜZELECEĞİ YÖNÜNDE..ŞİMDİ İSE ; MİLLİ TAKIMIN HALİ NE OLACAK DİYE ÇANAK TUTANLARDA SIRA ...

şimdi sorun kimdeymiş kim yazısında tutarsız iddialarda buşunuyormuş öğrenirsin kanımca...FATİH HOCADA BİR SORUN YOK !

Ben ne fenerbahçeliyim nede Beşiktaş .. ben bu konuyu açarken tarafsız olarak açtım

fatih terim gs oyuncusu , antrenörü olduğundan yane hayatında sadece gs olan bi antrenör olduğundan genellikle gs den adam aldığını düşünüyorum . ayhan'ın dağıtıcılığı olsa beLkide var, galatasarayda ilk 11 e girer , hatta kewell ve lincoln alınmazmı bile ..

peki madem ayhan dediğin kadar iyi bi futbolcu neden takımda bahsedilmio.. neden keweLL geLdi oo bide goL attı harika oynadı deniyor neden arda ya bak süper çalımlar yapıyor deniliyor da ayhan'a bak bi goL attı uzaktan ne goLdü bea denilmio :S açıkcası ayhan mevzusunda bu kadar takılmicam bizim sorunumuz defans ve orta saha değil forvetlerde. Forvette ise , Nihat ve Fatih Tekke'nin oynaması yönündeyim yedek olarakda semih 2. yarıda girebilir..

f.terim in başarıları belli en önemli başarısıda gs de uefa şampiyonluğu ama milli takımda yanlışları çok F.tekke konusunda hem fikirim ayrıca Euro2008 de Forvette Halil altıntop ile orta sahada neredeyse hiç faydalanamadığımız emre,tümer,ayhan gibi isimlerin yerine Y.Baştürk ü olsaydı final veya kupayı almamız mucize olmazdı, defansta emre aşığın yerine ibrahim toraman olmalı... ve ve ve ve ve bu ülkede 4 tane yırtıcı forvet var 1-semih 2-ü.karan 3-m.yıldız 4-g.ünal m.erdinç kim kardeşim yaaa olmaz hocam olmaz böyle kusura bakma ben burda çifte standart olduğu görüşündeyim özellikle emre belözoğlu %1.000.000 torpilli...neyse yapcak bişey yok BİZ YİNEDE MİLLİ TAKIMIN HERZAMAN ARKASINDAYIZ...

Ben ne fenerbahçeliyim nede Beşiktaş .. ben bu konuyu açarken tarafsız olarak açtım

fatih terim gs oyuncusu , antrenörü olduğundan yane hayatında sadece gs olan bi antrenör olduğundan genellikle gs den adam aldığını düşünüyorum . ayhan'ın dağıtıcılığı olsa beLkide var, galatasarayda ilk 11 e girer , hatta kewell ve lincoln alınmazmı bile ..

peki madem ayhan dediğin kadar iyi bi futbolcu neden takımda bahsedilmio.. neden keweLL geLdi oo bide goL attı harika oynadı deniyor neden arda ya bak süper çalımlar yapıyor deniliyor da ayhan'a bak bi goL attı uzaktan ne goLdü bea denilmio :S açıkcası ayhan mevzusunda bu kadar takılmicam bizim sorunumuz defans ve orta saha değil forvetlerde. Forvette ise , Nihat ve Fatih Tekke'nin oynaması yönündeyim yedek olarakda semih 2. yarıda girebilir..

TARAFSIZ AÇTIĞINA İNANMIYORUM NASIL AÇARSAN BENİM AÇIMDAN SORUN YOK ! AMA TUTARSIZ YAZINSA SORUN VAR !!!

GS'Lİ O YÜZDEN GS'DEN ALDI DEMEK BİRAZ ÇOCUKÇA TARTIŞMA PEKİ HAKAN ŞÜKÜR HANGİ TAKIMLI DİYESİM GELİCEK YAŞIMA UYGUN KAÇMICAK ! :) O YÜZDEN BU TAKIM MUHABBETİNE HAKAN ŞÜKÜR İYİ ÖRNEK..+ AÇTA BİR BAK FATİH TERİM'Lİ DÖNEMLERE...GÖKHAN ÜNAL KAYSERİ'DEYKEN 11 ÇIKMIŞTI YUNANİSTANDAKİ MAÇA...YA DA TÜMER 'İN BİR GS'Lİ YANI VAR MI DA SAKAT SAKAT ALINDI AVRUPA ŞAMPİYONASINA..BUNLARI DAHA DA .ÇOĞALTABİLİRİM HERALDE BU KONU KAPANDI:)

AYHAN NEDEN BAHSEDİLMİYOR ? AYHAN NEDEN BU TAKIMDA 7 8 SENEYİ AŞKINDIR VAR ! HER ŞEY İSTATİSTİK DEĞİL.......GALATASARAY'I TARTIŞMAM ÇÜNKÜ TARTIŞILMAZ...YANİ AYHAN 'DAN NEDEN BAHSETMİYORLARMIŞ ? GÖREV ADAMIDIR..ÇIKAR YAPAR GÖREVİNİ BUDUR SENELERDİR ONU TAKIMDA TUTAN....ÇALIM YAPIYORMUŞ GOL ATIYORMUŞ GİBİ YİNE AŞAĞI BİR MUHABBETE GİRMİCEM...SADECE AYHAN'I SEN GALATASARAY'DA İZLEDİN Mİ DİYECEĞİM YA DA AYHAN KAÇ SENEDİR BU TAKIMDA HABERİN VAR MI DİYECEĞİM..GÖREV ADAMI DİYE BİR TABİR VARDIR....AYHAN ONLARDAN BİR TANESİİ.......NİHAT + FATİH YADA SEMİH YADA GÖKHAN YADA MEVLÜT HERKES FUTBOL OYNUYOR AZ ÇOK HALI SAHADA DA BİR MAÇTA KAÇIRIRSINIZ DİĞER MAÇTA ATARSINIZ...FORVET MEVZUSU TAM BİR TERCİH MESELESİDİR..KİMİSİ BAKLAVAYI SEVER KİMİSİ TULUMBAYI AMA İKİSİDE TABİYETİYLE AYNI OLGUDUR TATLIDIR...YANİ FORVETİN DEĞİŞMESİ BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEZ..HEPSİ BİRBİRİNDEN YETENEKLİ İNSANLAR...SEMİH'E NÖBETÇİ MUAMELESİ YAPILMASI DA TARZIM DEĞİL....:) ÇIKAR 90 DK TAKIR TAKIR OYNAR...

ÇIKAR 90 DK TAKIR TAKIR OYNAR...

tamamda çıkamıoki 90 dk takır takır oynasın .. ayhan yerine aurelio da aynı görevi yapıo .. üstelik gs şampion olduğunda ayhan konuşulmadı da milli takımda aurelio olmayınca niye aurelio olsa yenerdik diyoruz :S

ya niye kendinizi heba ediyorsunuz..% 100 torpilliler varken asıl hakeden kişiler milli takıma seçilmiyor...Bu da Fatih hocanın hastalığı

Geri