Fatih terim nerede yanlış yaptı?

Fatih terim nerede yanlış yaptı?

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sayın harun5733 kardeşim. Senin o 5-10 milyoncuk euro dediğin para türkiyede 100 ailenin bir aylık gideri. Tamam para uefadan geliyor ama bu para verin futbolculara yesinler diye verilmiyor. Nice Fatih terimler ardalar yetişsin diye altyapına harca tesis yap daha iyi hakemler yetiştir diye veriliyor. Hangi futbolcu kardeşimin bu paraya ihtiyacı var ki. Türkiyedeki yolsuzlukları hepimiz kabul ediyoruz ama konu milli dava olunca daha hassas oluyor insan. Birde ben yürekten oynayan futbolcu kardeşlerimi zaten takdir ediyorum ama türk ordusunun şerefli bir askeri olmamak için yunanistan kaçan ciğersiz adamlara forma verenleri eleştiriyorum.
Birde eleştirilerde biraz daha seviyeli olmalıyız zira ben hiçkimsenin futbol bilgisiyle uğraşmıyorum ben görüşlerimi söylerim katılırsınız katılmazsınız ama birbirimizin düşüncelerine saygılı olalım. Herkesede yorumları için teşekkür ederim
Konfiçyüs derki;
Senin düşündüklerini düşünmeyebilirim ama senin düşündüklerini rahatça söyleyebilmen için canımı bile veririm....

bence öyle büyük hatası yok bir tek portekiz macında oyuncu seçiminde hatalıyıdı bence..

Bu Maçta Rüştünün Biraz YanLışLarı Vardı Birazda Hamitte YokSa Tüm OyunCuLar Görevini İyi YaptıLar Diger MaçLara BakarSan İçLerinde En İyi Oynayan Maç Bu Maçtı...!

Bence yanlışı yapan bizden çok yendiğimiz takımlar yaptı.Sadece Almanya yanlış yapmadı onlar da yendi bizi.

hata yapmadi skkida olmasi lazimda sahsen hata yaptini dusunmuorum

kapatalım artık saol anket icin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri