Fatih terim nerede yanlış yaptı?

Fatih terim nerede yanlış yaptı?

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bjkmesut

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar malum elendik hepimiz çok üzgünüz ama her kötü deneyimden bir ders çıkarmalıyız. Bu yüzden Teknik direktörümüz sayın terimin nerde yanlış yaptığını bir araştıralım istedik. Hepinize teşekkürler:vur

yanlış oyuncu seçimi anketi %100 alır derim

doğru ha sanki adam gibi oynayan futboLcuLar wardıda Hemen HErkez Hurra Rüştü Rüştü Geçen maçta aLKış BU MaÇta Yallah HeLaL oLsun Sİze daha ne deYeEiM...

senin gibi zihniyetli insanların bulunduğu bir milletin takımını yönetmekle tek ve en büyük yanlışı yaptı

Hayde Buda Terim'e buLuyo saBah sabah kafayı mı çektin sen :ç Ben Terim kadar inançLı biriNi görMedim...

Yıldıray-Halil-Mehmet Topuz-Ümit Karan qibi Futbolcuları Almayıp ( Tümer-Mevlüt-Ayhan) qibi Futbolcuları aLdı.!

bven bir yanlışlık göremiyorum

yahu arkadaşlar ben mi yanlış anlıyorum asgari ücretin 450 ytl olduğu ülkede 140 milyar alan bir teknik direktör, milyon dolarları para diye saymayan futbolcular, bir kalecinin elinden kaçırdığı topla buralara gelebilen bir milli takımın yarı final oynaması başarı sayılıyorsa bravo yani size. İsviçre milli takımı senelik futbolculara 20.000 euro veriyor biz daha çeyrek finalde kişibaşı 300.000 ytl bahşiş veriyoruz. Ben emekçiyim tırnaklarımla kazanıyorum kardeşler benim ülkemin parası bu kadar kolay çarçur edilmemeli. para için değil bayrak için oynayacak futbolcu ve teknik adam lazım

bence rüştü hata yaptı 2. golde boşa çıktı adamın bi suçu yok

bazen yanlış oyuncu seçimi yaptı.. ama buna rağmen rakiplerini yenmesini bildi..Hatasını gördüğü zaman düzeltmesi bu sonucu doğurdu..

yahu arkadaşlar ben mi yanlış anlıyorum asgari ücretin 450 ytl olduğu ülkede 140 milyar alan bir teknik direktör, milyon dolarları para diye saymayan futbolcular, bir kalecinin elinden kaçırdığı topla buralara gelebilen bir milli takımın yarı final oynaması başarı sayılıyorsa bravo yani size. İsviçre milli takımı senelik futbolculara 20.000 euro veriyor biz daha çeyrek finalde kişibaşı 300.000 ytl bahşiş veriyoruz. Ben emekçiyim tırnaklarımla kazanıyorum kardeşler benim ülkemin parası bu kadar kolay çarçur edilmemeli. para için değil bayrak için oynayacak futbolcu ve teknik adam lazım

kardeşim o parayı zaten uefa veriyo oyuncularada prim olarak gidiyo
yani senin ülkenin parasını zaten o oyuncular kazanıyo sonrada çalıştıkları için maaşlarını alıyorlar oke :victory

ayrıca o milli takımımız çok fazla koşup çok iyi oynayıp yarı finale kadar yükseldi sen cechin sayesinde buralara geldimizi düşünüyosan çok yanılıyosun

Yanlislikla Avrupanin en iyi 4 Milli Takimi arasina soktu bizi, hani cok sansli yaaaaa ;)
Yanlislikla ve sansla oluyor ya futbol senelerden beri Avrupada sesimiz duyulmuyormus, 3. kez Bu Turnuvaya katilmisiz veeee... anaaaa.... birikmis sanstan dolayi ve yanlisliklar yüzünden Avrupanin en iyi 4 takimi arasina girmisiz. Almanya karsisinda oynadigimiz oyunda TÜM Avrupa tarafindan taktirle karsilanmis ve Almanlarin sahada fena bi sekilde TÜRKLER tarafindan ezildigini yazmis.
ve bunlarin hepsini yanlis oyuncular yapmis. 3 tane oyuncuyu belki almasa olurdu (Tümer, E.Belezoglu, G. Karadeniz) digerlerinin HEPSi vazifelerini fevkalade yerine getirdi!
Bu benim fikrim. Kabul eden zaten böyle düsünüyordu, etmeyende zaten basindan beri Imparator F.Terim'i sevmiyor ve istemiyordu. Mesela Erman Toroglu, Fatih Terim'i hic cekemez, artik kiskaniyormu ne yapiyorsa hep elestirir. Fatih Terim su anda Avrupanin en iyi Teknik adami bunu kabul edersiniz veya etmezsiniz, ama bu böyle. Takima muhtesem bi taktik ve dizilim veriyor ve karsi takima göre degisik taktikler uyguluyor. Bu her yigidin harci degil. Fatih Terim gelecegin futbolunu oynatiyor. Gerisi bos laf, böyle bir Teknik düsünceye sahip birisinin TÜRK olmasindan dolayi gurur duymaliyiz.

Selamlar.

@bjkmesut
Bu maclarin böyle kolay kazanildigini düsünüyorsan arkadasim, kusura bakma ama, futboldan anlamiyorsun! Turnuvada oynuyan futbolcularin hepsi avrupanin teknik kapasitesi en yüksek oyuncular, yaptigin en ufak yanlisi aninda degerlendiriyorlar (Almanya macinda gördük) Sadece ceyrek finale yükseldigimiz icin Türkiye Milli takimina 11 milyon Avro verildi, yari finali bilmiyorum ama oradada bi kac milyoncuk verilmistir ++ Arti olarak dünyada her ülkede 2-3 milyon Avro harcasan böyle POZITIF ve UZUN reklam yapamazsin. Bence millilerin aldigi her kurus analarinin ak sütü gibi helal ve bence 3 veya 4 mislini hakkettiler. Bende öyle kolay para kazanmiyorum, ama benim yetenegim senin yetenegin baska, top pesinde cigeri sökülene kadar kosan adamin teknik yetenegi baska. Sende bu varsa sen oyna seni alkislayalim bu paralari sen kazan. Hangi bayramda millet böyle sokaga dökülüyor seviniyor, G.Slisi ile F.Blisi ile diger takim taraftarlari ile, Alevisi Sünnisi ile bizi birlestiren bir bayram havasinda karsilasmalari izledik. Milli Birlik ve Beraberligimizi hissettik, pekistirdik. Sen orada adamlarin aldigi 5-10 milyoncuk Avronun hesabini yapiyorsun. YAZIK!!!!!!!! Nelere ne paralar harcaniyor bu ülkede, paralar belediyelerde buharlasiyor, hic bisey göremiyorsun kac Milyar dolar borclu bu ülke. O ucan nereye gittigini bilmedigimiz milyar dolarlarin pesinden kosturman daha mantikli olur.

Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri