Fatih Terim Görevi Bıraktı!!! [Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Yeni Hocayı İsteyenler Size Sesleniyorum.

Yeni Hoca Gelince Bizi Dünya Şampiyonu Yapacağını mı Sanıyorsunuz Siz ?

İstikrar Olmadan Başarı OL--------MAZZZZZZZZZZZ.

Federasyon'dan Terim kararı!

Federasyon'dan Terim kararı!
Federasyon Fatih Terim'in istifasını kabul etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) BaşkanıMahmut Özgener, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in Belçika maçısonrası açıkladığı istifa kararını, kendisinin de televizyondan öğrendiğini ve bukararı saygıyla karşıladıklarını belirterek, tecrübeli teknik adamahizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

TFF'nin resmi internet sitesine açıklama yapan Mahmut Özgener, Belçikamaçı öncesinde Fatih Terim ile istikrar konusunu sıklıkla konuştuklarını belirtirken, "Kendisinin müsabaka sonrasında almış olduğu istifa kararınıtelevizyondan öğrendim. Bu karar, sayın Terim'in kendi kararıdır. Ben ve yönetimkurulundaki arkadaşlarım, hocamızın kararını saygıyla karşıladık. Kendisi milli takımlarımıza büyük hizmetler vermiştir. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleriçin kendisine çok teşekkür ederiz" dedi.

2010 Dünya Kupası Grup Eleme karşılaşmalarının sona ermesiyle birlikte,milli takımların yepyeni bir döneme girdiğini dile getiren Özgener, şunlarısöyledi:"Göreve geldiğimiz günden beri her konuda olduğu gibi bu konuda da olayagünlük ve geçici bir yaklaşımla değil, sporun evrensel değerleri ve başarınınbilimsel zorunlulukları boyutunda bakmaktayız. Konuyu bu boyuttadeğerlendirdiğimizde, gündemimiz, bir teknik direktör değişikliği değil, tamamenyeniden yapılanma ve A'dan Z'ye tüm milli takım olgumuzun yapılandırılmasıdır.Bunun başında yer alacak teknik direktör konusunun da bu büyük planın önemli, amasadece bir parçası olduğuna inanıyoruz. Ben ve yönetim kurulundakiarkadaşlarımız, yeni dönemin en sağlıklı ve çağdaş şekilde yapılandırılması içinçalışmalarımızı başlattık.

Gelişmeleri de önümüzdeki günlerde kamuoyu ilepaylaşıyor olacağız."Başkan Özgener, doğal olarak gelecek günlerin kamuoyunda, teknik direktörisimleriyle ilgili tahminler ve buna bağlı senaryolarla geçeceğini vurgularken,"Bu tahminler öncesinde söylemek istediğimiz tek şey, Türk Futbol MilliTakımları'nın yeniden yapılanma çalışmaları içerisinde görev alacak teknikadamın, futbolumuzu uluslararası alanda başarıya götürecek ve de en önemlisi, bubaşarıyı istikrarlı kılacak deneyim, birikim ve özelliklere sahip biriolacağıdır. Futbol Federasyonumuz bu misyon ve vizyon doğrultusunda çalışmalarınısürdürüyor olacaktır" ifadelerini kullandı. (A) Milli Futbol Takımı'nın Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası gibiorganizasyonlarda elde etmiş olduğu çok büyük başarıların ardından, yaşamışolduğu hayal kırıklığı ve düşüşleri gözlemlemekte olduklarına da dikkat çekenÖzgener, şöyle konuştu:"Bu da, başarılarımızın sürekliliği ve kalıcılığı ile ilgili önemli birproblemimiz olduğunu ortaya koyuyor. Bu gerçeği doğru tanımlamak gerekirse,(İstikrar sorunu) olarak adlandırmanın yanlış olmayacağı düşüncesindeyim. Millitakımımız, dünya futbolu üzerinde önemli başarılar elde etmiş ama başarıçerçevesinde bir istikrarı maalesef yakalayamamıştır. Yeni dönemde, futbol millitakımımızın ana hedefinin, bu istikrar sorununun ortadan kaldırılması yönündeyapılacak çalışmalar olması gerektiğine inanıyoruz."

gazetevatan

isterlerse kabul etmesinler de parçalasınlar bu sefer o federasyonu

bu halkı üzmeye kimsenin hakkı yok ....

Fatih Terim kafaları karıştırdı ."Ben istifa etmedim ki"

Fatih Terim kafaları karıştırdı

'Ben istifa ettim mi ki, -Bursa’daki maç, veda maçımız olur- dedim'

"HANİ 2012'YE KADARDI"

‘Güven tazelemek’ için istifa sinyali veren, ancak Özgener’in ‘kabul’ hamlesiyle şaşkına dönen Fatih Terim, “İstifa ettim mi ki? Ben sadece ‘Bursa’daki maç, veda maçımız olur’ dedim” diyerek dert yandı.

Fatih Terim’in, görevi bırakacağı şeklindeki açıklamasının altından ‘güven oyu’ arayışının yattığı, bu hamleyi herkes gibi ‘istifa’ olarak algılayan Federasyon Başkanı Mahmut Özgener’in “kabul ediyoruz” tavrının da tecrübeli hocayı şaşkına uğrattığı ortaya çıktı. HABERTÜRK, ikilinin arasını açan bu sürpriz gelişmelerin izini sürdü:

KÜFÜRLER BUNALTTI, GÜVEN OYU ARADI

Federasyonun tamdesteği altında Belçika sınavına çıkan Terim, tribünden gelen küfürler ve istifa protestoları sonrası yıprandığını hissetti. “Yapılanlar beni acıttı” diyen Terim, “Ermenistan veda maçım” sözleriyle ayrılık sinyali verdi. Bu durum ‘istifa’ şeklinde yorumlanırken, Özgener, yorulan Terim’in destek arayışı için bu hamleyi yaptığını algılayamadı.

TV’DEN ÖĞRENİNCE KIZDI, İPLERİ KOPARDI

“Sakın konuşma” telkinine rağmen bu gelişmeyi TV’den öğrenen Özgener büyük bir kırgınlık yaşadı. Başkan, resmi siteden Terim’e teşekkür ederek ‘dolaylı istifayı’ kabul etti. Terimise resmen daha istifasını bile vermeden başkanın bu şekilde tavır alması karşısında şoka uğradı.

İBRAHİM YAZICI’YA İÇİNİ DÖKTÜ

Tecrübeli teknik adam, dünkü idmanı izleyen Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’yla dertleşti. Terim, “Ben istifa ettimmi ki? Sadece ‘Bursa’dakimaç, vedamaçımız olur’ dedim. 2 gün önce ‘2012’ye kadar beraberiz’ demiyorlarmıydı? Maçtan sonra onları aramadığımiçin darılmışlar. Telefonumu kapattım, eşimle bile konuşmadım” diyerek kızgınlığını dile getirdi.

BU FİLMİ DAHA ÖNCE GÖRMÜŞTÜK

Fatih Terim, 2004’te G.Saray’ın başındayken de benzer bir hamle yapmış, o zaman da güven oyu almak isterken, dönemin başkanı Özhan Canaydın tarafından gönderilmişti. Tecrübeli hoca, veda maçı sonrası “Hocamızın arkasındayız dedinizmi, arkasında durursunuz” sözleriyle tepkisini dile getirmişti.

EURO 2008'DEN SONRA DA GİDİYORDU

(A) Milli Takım’ın 2008 Avrupa Şampiyonası’nda elde ettiği başarının ardından da istifa edeceğini belirten Terim, “Ben bu kadar yapabildim. Büyük ihtimalle Avrupa’ya döneceğim” demişti. Daha sonra dönemin başkanı rahmetli Hasan Doğan uzun süren görüşmelerin ardından kendisini ikna etmişti.

Fatih Terim kafaları karıştırdı

ya bi git yaaa bi git italyaya git ama git yaaaaa yeter terim git

Geri