Fatih Tekke Rubin Kazan'da!

lazzuri53

"LazigoL"
Altın Üye
Reaction score
0
Tekke yeniden Gökdeniz'in yanında
Transferi yılan hikayesine dönen Fatih Tekke sonunda imzayı Rubin Kazan'a attı.

Rubin Kazan, resmi internet sitesinden yaptığı kısa açıklamada, Zenit'in Türk forveti Fatih Tekke ile 3 yıllık sözleşme imzalandıklarını belirtti.

3835_B_fatihtekke019.jpg

Yapılan anlaşmanın Tekke'nin, Zenit ile olan anlaşmasının biteceği Ağustos 2010 tarihinden itibaren geçerli olacağı duyuruldu. Anlaşmanın detayı konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı. Zenit Kulübü'nden ise transfer ile ilgili henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Fatih Tekke bu transferle Rubin Kazan'daki 3. Türk futbolcu oldu. Rus takımında Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze de forma giyiyor.

Kaynak : DHA​

Futbolumuzda yeteneğin değil taktiğin ne kadar sorunlu olduğunu bir kez daha görmüş oluyoruz. Türkiye Ligi'nde yarım yamalak oynatılan adamlar Rus takımlarına gidiyor ve orada kupalar alıyorlar. Avrupa'da da gayet başarılılar.

Trabzonspor taraftarı olmama rağmen fatih tekke ' yi takımda görmek isterdim fakat çok yaşlı idi o bakımdan istemiyordum ... üstleik eskisi gibi olacağıda mechul ki Zenith de hep yedek ....

Trabzonspor Fatih Tekke'yi istiyor 2 ay beklese Fatih Tekke TRabzona gelecekti sözleşmesi bitiyordu fakat 2 ay sonra Rubin Kazan'ı seçti ... Fatih Tekke'yi seven taraftara sesleniyorum o Trabzonu sizin kadar sevmiyor emin ol ...

Rubin Kazan'a hayırlı olsun ...

Geri