Fatih Tekke İddiası!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Galatasaray'dan 'Tekke' bombası

Galatasaray'ın gelecek yıl sözleşmesi sona erecek olan Fatih Tekke'yi Ocak ayında uygun bir ücret karşılığında transfer etmek istediği iddia edildi.

37532_news.jpg

Fenerbahçe karşılaşmasında ayak tarak kemiği kırılan Milan Baros'un sahalara dönmesinin yaklışık olarak 4 ay sürecek olması Galatasaray yönetiminin golcü oyuncu arayışına itti.

Galatasaray yönetiminin Zenit'te forma giyen Fatih Tekke'yi de listelerine aldıkları ve transfer döneminde bir görüşme yapabilecekleri söyleniyor.

Sabah gazetesinin haberine göre Rus kulübünün de Fatih'i satmaya sıcak baktığı belirtilirken Galatasaray'ın bonservis bedeli bulunmayan forvet oyuncularını da araştırdığı ifade edildi.

logo_hp.png

Medya Bu sakatlığı fırsat bularak haber yapıyor.Belkide Gerçeklik payı var Bekle gör yapıcağız.

Bekleyelim görelim.

Hayır be abicim yok öyle birşey...Forlan gelecek zaten golcü olarak

Bu spor medyası nekadar yalan atıyor ya resmen fal bakıyolar ya tutarsa hesabı bakalım tutacakmı........

medyanin uydurmasi bos verin fatih gelmez

Bu ne anlama geliyor?Yalan söylediğimi düşünüyorsan eğer prensipte anlaşıldığğını tvden duymuştum.Yada başka bi anlamda yazdıysan merak ettim açıkçası? :huh:

Villarealde Oynayan Forlan'ımı Diyosun onun yaşı geçmiş yalan söylediğine dair emare bile yok nem kapmışsın.=)

Villarealde Oynayan Forlan'ımı Diyosun onun yaşı geçmiş yalan söylediğine dair emare bile yok nem kapmışsın.=)

Hayır arkadaşım,Atletico Madrid'de oynayan Forlan'ı dedim.Kariyerinde ManU ve Villarreal da bulunan Atletico Madrid li Diego Forlan ok?Yalan söylediğine dair emare bile yok demişsin,ben star tv de sabah haberlerinde duymuştum bunu aklıma geldi söyledim.Kesin geleceğine eminim deseydim zaten kaynak gösterirdim...

Geri