Fatih Altaylı: PKK BÖLÜCÜ DEĞİL ! ! !

ALIEN_07

Türk Genci
HH Üyesi
Reaction score
0
ALTAYLI.jpg

PKK'yı bölücü bir örgüt olarak görmediğini açıklayan Fatih Altaylı, "PKK konusundaki fikirlerimin tamamını söylesem başım belaya girer" dedi.

Sabah gazetesine TMSF'nin el koymasından sonra Genel Yayın Yönetmenliği görevinden ayrılan Altaylı bir süre önce internetten yayın yapan Yavuz Semerci'ye ait Gazeteport sitesinde çalışmaya başlamıştı.

Yeni Harman dergisine röportaj veren Altaylı, PKK'ya ilişkin ilginç bakış açısını paylaştı. AKP hükümetinin Güneydoğu sorunu ile ilgili politikalarını nasıl bulduğuna yönelik soruya şu yanıtı verdi:

"Kürt Sorunu demek çok doğru değil. Bir kısım Kürt'ün sorunu olabilir belki. Çünkü PKK gibi düşünmeyen, bölücü olmayan, gerçi PKK'nın da bölücü olduğu kanaatinde değilim ben. Tam olarak yani bu konudaki fikirlerimin tamamını söylersem derginizin de, benim de, hepimizin de başınız belaya girer. Ben PKK'nın bölücü bir örgüt olduğunu düşünmüyordum yakın zamana kadar."

Bölücü örgütün giderek belki yabancı kontrollerin etkisiyle bölücü olduğunu vurgulayan Altaylı, "Ama PKK bana sorarsanız uzun süre Türkiye'deki bölücü hareketin önünde bir engel oldu. Niye derseniz, Abdullah Öcalan'a bakın, yakın zamanakadar söylemlerinde, PKK'nın üst düzey yöneticileri bölünmeye karşı tavır aldılar. Lider devletten yana oldular. Teröristtir, eli kanlıdır ama bence özünde bölünmeden yana değildir. Eski söylemlerinden çıkarıyorum bunu ve kendisiyle yaptığım görüşmeden. "

KaYnaK

Bu ..... Adamı Yine HADDİNİ aştı. !

Bu adam ne sanıyor kendini?Saçmalamış bölücü değilse neden Türkiye Cumhuriyet'i içinde başka bir devlet kurmak için o kadar masum askerin canına kıydılar ve devam ediyorlar.

kendini ne sanıyor acaba? PKK diyosun şakamı yapıyosun?

Allahim Sabir Ver Bana

Fatih Altaylı'nın annesini mehmetçik kovaladıysa... böyle bir açıklama yapması normal arkadaşlar....!

şerrrreeeefsizzzzzzzzz

pkk bölücü değilse,

fatih altaylının gerçek babasının soyadı da altaylı değildir....

Bu Adam Zamanında Satılık Kalemler Listesinin Başında Yer Alıyordu. BirKaç Ay Önce Gazeteciliği Bırtaktığını Söylemişti. Hiçbir Gazeteci Ölmden Bırakamaz, Çünkü Altaylı Deve Yüküyle Paraları Kazandı Tuzu Kuru...

bu konuşmasıyla turkiyeyi bolmeye calısıyor asıl

insanların düşüncelerine neden saygılı olmaıyoruz anlayamıyorum
yapılan yorumlarda hakarette dahil bir sürü aşağılama var
insanların düşüncelerini ciddiye almazsak bir yere varamayız arkadaşlar
eleştiri olmalı tabi ama saygı çerçevesi içinde

MJErkan' Alıntı:
insanların düşüncelerine neden saygılı olmaıyoruz anlayamıyorum
yapılan yorumlarda hakarette dahil bir sürü aşağılama var
insanların düşüncelerini ciddiye almazsak bir yere varamayız arkadaşlar
eleştiri olmalı tabi ama saygı çerçevesi içinde

30.000 Kişiyi KATLEDEN FAŞİST PKK'yı Savunma Ve Onu Övücü Söylemlerde bulunmak DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNE GİRMEZ ... SIRF CÜMLEDE OLDUĞU GİBİ

Altaylı Allah belanı veRsin......

Fatih ALTAYLI dediğiniz adam satılık gazetecilerin en önde gidenidir....Demekki bu aralar en çok parayı bölücü olarak görmediği pkk denen şerefsiz bölücü örgüt veriyor.....

Geri