FastSatfinder1.1. Uydu Sinyal Bulucu

0ğuzhan

New member
Reaction score
0
FAST SAT FİNDER 1.1 "Uydu Sinyali Bulucu bu programla rahatlıkla çanağınızın kapasitesinin yakalayabildiği tüm uydu sinyallerini yakalayıp çanak kuruculara para vermeden sizler çanaklarınızı ayarlayabilirsiniz. Eski versiyonu değişik sitelerde vardı. Yabancı bir sitede ilk olarak gördüm ve istifade ettiğim bu sitemize eklemeyi ve paylaşmayı istedim. Eski versiyonundan çok istifade etmiştim. İstediğim zaman istediğim uyduya çevirip ayar yapıp bilgisayarın sesini de sonuna kadar açarak ( antenin yanından duyacak kadar ) istediğim uydu sinyalini yakalayıp sabitliyorum. İşlem bu kadar. 20-30 milyon boşa para vermeyin.."

http://www.hemenpaylas.com/download/159528/Fast_Finder_SS2_Yeni.rar.html

ii forumlamalar :)

saol thx gusel program

paylasım için sagolasın ama yazının devamını kopyalamamıssın
senin yerine ekledim

Hatta 2 cep telefonu kullanarak ve bu telefonların birini açarak bilgisayar hoperlörünün yanına diğer telefonuda çatıya antenin yanına götürürseniz yine ayarlayabilirsiniz. yeter ki telefonda ayar sesini duyana kadar. Veya aşağıda bir kişi bilgisayarın yanında durur sinyal kalitesini de söyler ( gerçi ingilizce kendi de söylüyor cihazın ama siz yine de sadece sinyale ayarlayın) ve ayarı yapabilirsiniz.

Geri