Farklı Sözler

sonsuzluğa

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Ayağın taşa mı çarptı, dön kalbine bak. ETTİN Mİ B
Konuya ne başlık uygun olur bulamadım :saskin Farklı sözler olarak kabul eder misiniz? :saskin Ya da siz başlığı bulun
:biggrin​

• Bizi çekemeyenler anten taksın
  • Duanla doğmadım ki bedduanla öleyim
  • Şarkılar mısralarda, seni anlatıyorsa, ben o şarkıları hedef diye kurşuna dizerim
  • Seni sevdiğim kadar canımı sevseydim canım bana boyun eğerdi
  • Başka garıların köpeği olacağına evinin adamı ol
  • Erkekler ağaç gibidir, uzaktan bakınca boylu poslu, yakından bakınca bildiğin odun!!
  • Fizik ile araştırdım kimya ile çözdüm edebiyat ile söylüyorum seni çok seviyorum
  • Dünyada eşim benzerim yok ama bana benzemeye çalışan EZİK çok...
  • Yüzmek kilo verdirtiyorsa balinalar neden şişman?
  • Başkasının derdi seni mi gerdi
  • SENİ GÜNDE BİR KERE DÜŞÜNÜYORUM ODA 24 SAAT SÜRÜYOR
  • Zeytin gözlüm bana meylin nedendir... babanemin eski sevgilisi dedemdir!
  • İçine birden ders yapma isteği gelirse panik yapma sakin ol.otur ve isteğin geçmesini bekle.
  • Bir adam güneşte yanmış ayda düzmüş
  • Kahverengi bir renkse kahve ne renk
  • KÜRESEL ISINMADAN DOLAYI SUSUZLUĞU ÖNLEMENİN YOLLARI: Su böreği ve sulu köfteyi az tüketelim,gidenin arkasından su dökmeyelim, kızlara veya erkeklere sulanmayalım,sulu boya yerine kuru boya kullanalım,kimsenin arkasından su sızdırmayalım, çok yürüyüp ayaklarımıza kara sular indirmeyelim, birini en fazla bi kaşık suda boğalım...havadan konuşalım sudan konuşmayalım, saman altından su yürütmeyelim...
  • Ahhh ahhhh nerede o eski aşklar şimdi mecnunlar küpeli Leylalar ise kaşar
  • Mersin olmuş kömür karası cebimizde yok ekmek parası kolumuzda üç beş jilet yarası oda giden vefasızın son haritası
  • Sendeki hava kardeşimin bisikletinin tekerleğinde de var
  • Senin hava attığın yerde benim rüzgârım eser.
  • Aşk turşu suyuna benzer içenin midesi bulanır içmeyenin ağzı sulanır..: )
  • Bu erikson başka erik yok
  • Aynaya baktığımda unutulan birisini gördüm. Sen de bak aynaya belki unutanı görürsün...
  • Sen vodafone gibi anı yaşarken ben avea gibi seni her yerden çekerim...
  • Hiç bir zaman gülümsemekten vazgeçme üzgün olduğunda bile! Gülümsemene kimin ne zaman aşık olacağını bilemezsin
  • BU DÜNYA DELİKANLI OLSAYDI YUVARLAK OLMAZDI
  • Kalbimi kırdın o bana dedemden hatıraydı!
  • Nişanlıyken erkek konuşur kız dinler; evlenince ikisi konuşur mahalle dinler!
  • Deli sormuş deliye -aşk nedir? Diye. Deli gülmüş deliye -Ben niye deli oldum! Diye.
  • Ak akçe eskidendi; şimdi dolar mark oldu!
  • Sırrını asla bir ispiyoncuya anlatma.Anlatacaksan 1 balığa anlat ki için rahat etsin..
  • Adresimi değiştirdim yine buldun beni aşk
  • Hayat 3,5 ile 4 arasında geçer. Ya 3,5 atarsın yada 4-4 lük yaşarsın.
  • Ben bir saf aşık elimde çatal kaşık aşkı yiyip bitirdin elimizde kaldı bulaşık

Arada verildiğini hatırladığım sözler var. tamamı verilmişse link alayım.
(özellikle mozole senden. :p)​

Yaşamak Bazen Sabır İster..

Bu da benden olsun :)

Sen vodafone gibi anı yaşarken ben avea gibi seni her yerden çekerim...

avea mi cekiyor bilmem artik :hhmanD:hhmanD

Yüzmek kilo verdirtiyorsa balinalar neden şişman?
Hadi cevap verinde görelim :)

Birde neden bunu BU DÜNYA DELİKANLI OLSAYDI YUVARLAK OLMAZDI büyük harfle yazma gereksinimi buldun Sonsuzluğa söyle bakalım...

onu yazan kişi büyük harflerle yazmıştı rebaka ben yazmadım :melek

Sırrını asla bir ispiyoncuya anlatma.Anlatacaksan 1 balığa anlat ki için rahat etsin..

Tuttum Bu Lafı:D

konuyu aldığım sitede şu aşağıdaki söz de vardı. günün özlü sözünde kullandığım için buraya almadım. ben de bu sözü çok severim.

suskunluğum asaletimdendir her lafa verecek bir cevabım vardır ama önce lafa bakarım laf mıdır sonra söyleyene bakarım adam mıdır

şu laf'a karşılık olarak bir de şu var:

•Erkekler ağaç gibidir, uzaktan bakınca boylu poslu, yakından bakınca bildiğin odun!!
-
•Kadınlar cips gibidir, uzaktan bakarsın çıtır mı çıtır, yakından bakınca bildiğin patates :D

paylaşım için teşekkürler :D

evet çok doğru bir sözdür biliyorum o sözü. özellikle de hakareti bir şeyler söylemek sanalar için ideal bir sözdür.

Geri