Farkettim kiiiiiiii.........

farkettmki az snra yatıcam 15 dk snra fln farkettklerm bitmio ki:D

fark ettim ki....

İnsanlari Ne kadar DusunurSen Dusun..Onlarin SEni O kadar DusunmedikLerini
OgRendim..diLin KAr$indaki gozlere Kar$i soyLemedigi SozLeri ,ParmakLArin KolayLikLa YazabiLdigini Ogrendim...En fazLa Onemsedigim KisiLerin Benden hep UzakLasTigini OgrendiM..iyi inSan oLmanin Hep iyi SonucLar Getirmemekte Oldugunu Ogrendim..Kalbin neden kirilmis olurSa olsun Dunyanin senin aciLarindan Dolayi Durmayacagini ogrendim...Ve kalbimi AsiL Acitanin yine KENDİM oldugunu Ogrendim...

Hayatı Çırılçıplak Gördüğünü Farkettim

Kimseye hakettiğinden fazla değer vermiyeceksin..

fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yagmur yagıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor öyle bir yere geldim ki sıcak ve soguk,aşk ve nefret,savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.Gitsem ayrılık olur kalsam çöl gidersem bende hasret olur ve beni sevenlerde özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor ama ben ölüyorum nefes alıyorum önemsiyorum ve gitmek istiyorum anladım ki hasret yeni bir aşka kadar sürüyor sevdiklerim ve beni sevenler bagışlayın su akıyor ve ben gidiyorum.:(:(

Farkettim ki hasta oluore :D

farkettim ki sewgililer gününü yalnız geçirmenin burukluğunu yaşasamda beni uzaklarda çok sewen birinin olmasını bilmek dünyaya bedel =)

fark ettim ki sadece fark etmek yetmiyo

farkettim ki AŞK BİZİ TEGET GEÇTİ. . .

farkettimki çok farklıyım:)))))))))))))))))))))))))

Geri