farenin çok çok sewimlisi, hamsters =))

infatuate

İstirahatte
Altın Üye
Reaction score
0
2hxsffa.jpg

2w72ruf.jpg

2utgbjs.jpg

4g7e804.jpg

2a83n8h.jpg

4gqll6p.jpg

34owshe.jpg

zamanında kız arkadasım beslemıstı ozamn ıkımızde unı okuyorduk
cok seweımlıler ama acı bır gercek
yawrularını yıyorlar:(
ama resımler cok sırın tsk;)
we yukardakı resımler gonzales hamsterın bır turu ama beyaz olan hamster;)

IMG_0106%20(Small).jpg

Karşlılıklı cips yerken çekmiştim..:hhdil rahmetli olan son hamsterim:vur

:) hyr.. 12. katta oturuyoruz..ben evde yokken yuvasından kaçıp balkondan düşmüş..:hhter işin kötüsü ondan önceki hamsterimda o şekilde ölmüştü..:hhter

ben hamsterı kan alırken öldürdüm okulda kan almayı öğrenioduk fazla almışım kanını hayvan öldü :(

[ RigaL ]' Alıntı:
:) hyr.. 12. katta oturuyoruz..ben evde yokken yuvasından kaçıp balkondan düşmüş..:hhter işin kötüsü ondan önceki hamsterimda o şekilde ölmüştü..:hhter

Buda Acı ama Gerçekmi$ :D

[ RigaL ]' Alıntı:

Pek anlaşamıyodunuz ozaman intihar ettiklerine göre..Başın saolsun bu arada.. :)

jewel' Alıntı:
ben hamsterı kan alırken öldürdüm okulda kan almayı öğrenioduk fazla almışım kanını hayvan öldü :(

cıddısın dımı :eek:ha
saglık personelı olursan solede senın bulundun mewkıye yelmıyelım ;)

ciddiyim ama o zaman 2. sınıftaydım çömezdim :) veteriner olcam inşallah korkma sağlık personeli deil. hem artık alıştım korkmaya gerek yok :)

çok şeker bi haywan turu ya :)

benim kapı komşum olan yengemin en büyük korkusu fareler annemde alırsan yengen gelmez die aldırmıo bana

güzelmiş yaww tatlı sıpalar:D:):)

Oscar.jpg

Bunuda iki yıl kadar önce beslemiştim.. Çok güzel fotoğrafları vardı aslında ama cd'e aktarmıştım bulamıyorum şimdi.. :)

Eline Saqlık qüzel resimler ..

Geri