farenin çok çok sewimlisi, hamsters =))

infatuate

İstirahatte
Altın Üye
Reaction score
0
2hxsffa.jpg

2w72ruf.jpg

2utgbjs.jpg

4g7e804.jpg

2a83n8h.jpg

4gqll6p.jpg

34owshe.jpg

zamanında kız arkadasım beslemıstı ozamn ıkımızde unı okuyorduk
cok seweımlıler ama acı bır gercek
yawrularını yıyorlar:(
ama resımler cok sırın tsk;)
we yukardakı resımler gonzales hamsterın bır turu ama beyaz olan hamster;)

IMG_0106%20(Small).jpg

Karşlılıklı cips yerken çekmiştim..:hhdil rahmetli olan son hamsterim:vur

:) hyr.. 12. katta oturuyoruz..ben evde yokken yuvasından kaçıp balkondan düşmüş..:hhter işin kötüsü ondan önceki hamsterimda o şekilde ölmüştü..:hhter

ben hamsterı kan alırken öldürdüm okulda kan almayı öğrenioduk fazla almışım kanını hayvan öldü :(

[ RigaL ]' Alıntı:
:) hyr.. 12. katta oturuyoruz..ben evde yokken yuvasından kaçıp balkondan düşmüş..:hhter işin kötüsü ondan önceki hamsterimda o şekilde ölmüştü..:hhter

Buda Acı ama Gerçekmi$ :D

[ RigaL ]' Alıntı:

Pek anlaşamıyodunuz ozaman intihar ettiklerine göre..Başın saolsun bu arada.. :)

jewel' Alıntı:
ben hamsterı kan alırken öldürdüm okulda kan almayı öğrenioduk fazla almışım kanını hayvan öldü :(

cıddısın dımı :eek:ha
saglık personelı olursan solede senın bulundun mewkıye yelmıyelım ;)

ciddiyim ama o zaman 2. sınıftaydım çömezdim :) veteriner olcam inşallah korkma sağlık personeli deil. hem artık alıştım korkmaya gerek yok :)

çok şeker bi haywan turu ya :)

benim kapı komşum olan yengemin en büyük korkusu fareler annemde alırsan yengen gelmez die aldırmıo bana

Oscar.jpg

Bunuda iki yıl kadar önce beslemiştim.. Çok güzel fotoğrafları vardı aslında ama cd'e aktarmıştım bulamıyorum şimdi.. :)

Eline Saqlık qüzel resimler ..

Geri