Farelerin tapınağı (karni mata)

bu hintliler neye tapcagını sasırmıs fare bulmus heralde oranın papazımı artık nesiyse yazık bosuna ömurlerini tuketiyolar bari Allah'ı bulsalar belki biseyler olcak :D

ya bide kadın çıplak ayakla dolaşıyo akıl akıl gel ... takıl :saskin

pislik yuvası. fareler, sindirim sistemlerinin yapısından dolayı idrarlarını tutmazlar. Nasıl bunlara tapıyorlar fare kadar akılları yok bunların.

İşteeee
Müslüman olarak doğan bizler için bir şükür nedeni daha.
Ne fareyi atası kabul edenlerdeniz nede bi fransız fahişesinin çocuğuyuz.Yatıp kalkıp Allah bir defa değil Binlerce kez şükretmek lazım.

Bizlere gönderilen bu Din,Dinlerin en mükemmelidir.(Ben demiyorum Allah diyor.)

"fransız fahişesinin çocuğuyuz" derken neyi kastettiğini anlayamdım. açıklarsan sevinirim...

inançlara saygılıyız....da bu hintliler de tuhaf yani acayip acayip inançları var...

Bu fareleri alacaksın...

Kuyrugundan tutacaksın..

Temızleyıp güzelce yan yana dizeceksin

Bir sudan geçirip yıkayacaksın

Küçük küçük keseceksin

gerekli malzemeyı kattıktan sonra

Hafif ateşte kızartacaksın

we serwis yapacaksın

Afiyet olsun:durdurun:durdurun

hehe bunlar bu cinlileri gorseler oldururlerdei herhalde..
neyse gercekten sukretmek lazim halimize..
ayrica su fransiz fahisesi olayini bende tam olarak cozemedim.. fahise desen neyse de `fransiz fahisesi` deyince herhangi bi fransiz kadini fahise olarak nitelendiriyormussun gibi anlasiliyor..
zannimca kastin bu degildi ama eger kastin bu ise icine Allah kelimesini kattiktan sonra o kadar fransiz kadininin hakkini almaman gerekir..;-)

way be kraL gibi yaşıyor hayvanLar =)

ayy tek kelimeyle iğrençler

hehe bunlar bu cinlileri gorseler oldururlerdei herhalde..
neyse gercekten sukretmek lazim halimize..
ayrica su fransiz fahisesi olayini bende tam olarak cozemedim.. fahise desen neyse de `fransiz fahisesi` deyince herhangi bi fransiz kadini fahise olarak nitelendiriyormussun gibi anlasiliyor..
zannimca kastin bu degildi ama eger kastin bu ise icine Allah kelimesini kattiktan sonra o kadar fransiz kadininin hakkini almaman gerekir..;-)

"fransız fahişesinin çocuğuyuz" derken neyi kastettiğini anlayamdım. açıklarsan sevinirim...

inançlara saygılıyız....da bu hintliler de tuhaf yani acayip acayip inançları var...

:slap
Fahişenin fransızı almanı ne fark eder.Söylemek istediğim Allah bizleri bu şekilde yarattığı için şükretmeliyiz.Kimi insanlar kaldırım köşelerinde dünyaya geliyor kimileri kurşunların arasında.Kimileri ise o kurşunlardan dolayı dünyaya bile gelemiyor.Şu anda pc başında evimizde güvenle oturup yaşıyoruz.Ne fareye taptığımız var ne bi ineğe.Az önce yemek yiyip pc başında oturdum.Kimi insanlar bu kadar şanslı değil.Yemek yedikten sonra oturup rahat edebilecekleri bir koltukları,sandalyeleri yok."Fransız fahişesi"nden kastımda buydu.Hayatımız tüm eksikliklere rağmen güzel.
Bi fareye tapındığınızı düşünün.Dünyaya gelmişsiniz aileniz o fareyi sizin atanız olarak aklınıza kazımız.Bi fare?Tapınıcak bir şey.........O bi fare sonuçta :saskin
Kaldır ayağını üstüne bas vıcığı çıkar.ee ben ne anladım bu atalıktan ne biçim ata bu :)

Yaa bu hintlilerin alayımı mal olur... :S

ne diim allah akıl fikir versin :p

ne gsel ne gsel :p

Geri