Far Cry + Crack [HH Up] [US&RS] Crysis'in yapımcıLarından Başka Bir Efsane!

indiriorum inş bir sorun cıkmas teşekkürler

abi indirdim partları...şu seslerini ayarlamak için ms dos aç filan diyo şunları yaz diyo...ms dos nasıl açıcam söyler misin?

süper ya oyunu bitirdim dehşet grafikleri var...bide ilk yaratıkların çıktığı bölümde oradaki yaratıklar silkroaddaki bunwanglara çok benziyor:D

arkadaşlar b oyun nasıl bir oyn blgi veririmisiniz?tek kişilik hem göev hemde adam öedürme tarzındamı?arkadaşta crysis gördüm onun gbi belli silaalrla tek başına görevmi yapıyosun?ya Counter-Strike gibimi yoksa öle bot fln mı yüklüyosun.ben Counter-Strike yükledim bugün botlarla oynadım pek sarmadı.Chaser SP diye bi oyn vardı bende demo onun gibimi eğer onun gibiyse hemen indircem...

Far Cry Fps oyunudur...Half Life 2 gibi bi oyun işte...belli bi senaryo vardır ve sen o senaryoya göre ilerlersin...far cry hem aksiyon hemde korku oyunu.en sevdiğim bölümüde bi şelale var oradan atlıyoruz elimizde bi 10 kurşunluk silah var bir sürü yaratıktan kaçıyoruz filan süper bencexDnasıl geçtim o bölümü hala şaşırıyorum:D

ya kardeş sen nasıl kurdun setup ı açtım biraz ilerledi daha sonra cd2 yi tak dedi napcam bilmiorum??
neyse hallettim daemon toolsl a :D

Açılmıyor

:vur Kardeş çok güzel bi oyun

upload etmişsin ama

açamadım oyunu critical exception die bi yazı beliriyo

sonrada enter a basınca tamamen çıkıyo oyuna giremedim

kurulumu resimli olarak anlatırsan çok mutlu olurum açamadım please:vur

yaw setup basiyorum iniyo sonra inkinci cd koyn diyo yardim edebilecek war mi acaba [email protected]

yaw kardes bana da ogretsene nasil yapacam

arkadaslar selam ben oyunu indirdim fakat nasıl yukleme yapılacak.

Yardımların için simdiden tesekkurler

Geri