Fanatik Gazetesi

by.erce

New member
Reaction score
0
B_1252_GSKLOGO_B.jpg

Zorunlu Açıklama: Fanatik Gazetesi

Bugün Fanatik Gazetesi'nde Erol Demirkol imzasıyla, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın Çorlu Galatasaraylılar Derneği'nin şampiyonluk gecesine katılmak için 25 bin YTL talep ettiği yönünde bir haber yayınlanmıştır.

Söz konusu haber metninde seçilen ifadeler, Galatasaray'ı bu meblağlara gereksinim duyan ve şampiyonluk kutlamasından bile istifade etmeye kalkan bir kulüp gibi göstermeyi amaçlamaktadır.

Konunun aslı ise şöyledir:

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun aldığı karara göre, dernek gecelerine Yönetim Kurulu veya futbolcu davet edenlerin, Galatasaray Futbol Altyapısı'na 25 bin YTL bağışlamaları gerekmektedir. Özellikle şampiyonluk ertesinde oluşan yoğun talep, böyle bir kararı gerektirmiştir.

Tekrar etmek gerekirse, derneklerin davet için yapacağı tüm bağışlar, Türk futboluna sayısız değer kazandıran Galatasaray Futbol Altyapısı'na gitmektedir.

Dolayısıyla söz konusu haber, doğru bir bilginin eksik olması halinde, üstelik seçilen cümlelere ve başlığa göre yanıltıcı olabileceğine örnektir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü

size bi önerim var bikaç gazetenin özellikle fotomaç fanatik gibi adı çıkmış sürekli yalan haber yazan gazetelerin haberleri forumda kaynakj gösterilerek verilmesin yasaklansın bunlar

Yemin ederim bende onu düşünmüştüm.... Bencede :victory

Onların haberlerini yayınlamıyorum zaten...

size bi önerim var bikaç gazetenin özellikle fotomaç fanatik gibi adı çıkmış sürekli yalan haber yazan gazetelerin haberleri forumda kaynakj gösterilerek verilmesin yasaklansın bunlar

Niye öyle diyorsun kardeşim adamlar transfer haberlerini tutturuyolar mı tutturuyolar,başarılılar mı başarılılar... Fanatik,Fotomaç okuma,okutturma!! :durdurun

sürekli yalan haber yapan bu gazetelerde kapatılsın artık

Aslında cok güzel bir fikir bunu daha önceden düşündük Kuzay.Egerki dedigin gibi kaynaksız haber verilse bu sefer kimse inanmıcak yada millet kafasından haber yazmaya baslıcak.E bu gazetelerin -kaynagı belirtilerek- konu acılması yasaklansa Biz modlarda bununla baş edemeyiz.Zaten hangi gazete kesin dogruyu bılıyorki :goz:

Geri