fan yardımı

gorkem006

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benım bılgısayarım bıraz eskı celeron işlemci ve sadece kasada guç kaynagında olan fan var bide işlemcının sogutucusu uzerınde bıde ekran kartında var sızce bu sogutma iyimı ben yenı bı fan almak ıstıyorum bazen pcde de takılmalar oluo sızce yenı bı fan olsam performansda degişiklık olurmu az da olsa takılmalar ortadan kalkarmı_? acil yardım ona göre fan alıcamda bide fan fiyatları ne kadar alrıken neye dıkkat edıcez biraz bilği verırsenız sevınırım

Bilgisayarın serin bir ortamda çalışması her zaman iyidir ancak öyle güzel bir performans artışı beklememelisin. Senin sistemi değiştirme zamanın gelmiş sanırım.

saten 4-5 aya kadar bi sıtem toplıacam şimdilık ıdare etmek için 3-4 ay ıdare etmek için

sogutma namina biseylere ihtiyacin olup olmadigini bilebilmek icin oncelikle bios ayarlarindan hardware monitore gelerek sicaklik ayarlarini acilis durumunda incele sonra win ekraninda sicaklik ayarlarini test eden programlar var onlarla test et sonuclari alalim seni ona gore yonlendirelim..

ama fikrimi soracak olursan sogutmayla ilgili bir problem degil bence takilmalar ram bazen hdd we islemciden dolayi olabilmekte..

sistemin açıkken çipleri vs parmağınla kontrol et sıcak olan varsa fan eklemen fayda sağlaya bilir.

Geri