Familiar Pet Nedir, Nasıl alınır

NeCcko

Altın Üye
Reaction score
0
Evet arkadaslar yeni paketle beraber gelen yeni bir özellik familiar pet yani yanınızda taşıyabileceginiz bir evcil hayvanınız olacak onunla belki bosslar kesecek belki beraber çok çeşitli maceralara atılacak belkide tek arkadasınız sırdasınız olacak :D
Peki bu pet ne işe yarar nasıl alınır nerden alınır neler lazımdır bunlardan bahsedeceğiz :=)

Öncelikle ne işe yarar oyunu biraz karıstırdıgımda özellikler menusunde bu petin kutu toplama özelliği oldugunu gördüm hatta ne kadardan fazla parayı alabileceginizde secebiliyorsunuz
Her ne kadar ugrassamda bu hayvana kutu toplatmayı beceremedim sanırım disiplin sorunumuz var :D
İşin şakası bir yana Bu hayvanı da kasabiliyorsunuz kestirmek istediginiz yaratıgın yanına giderek yanda cıkan skill bardan veya alt+2 yaparak attack yapmasını saglayabilirsiniz ama dikkat edin başta worm gibi ezik yaratıkları kestirin yoksa hayvanı mundar edebilirsiniz yani ölür :D

Kutu toplama özelliği belki ilerde acılan bir skill sayesindede olabilir su an server cok kalabalık oldugu icin deneme sansım olmadi (wormlar ana bana günü gibi)
Yani kısaca bu hayvan su an elle tutulur bir işe yaramıyor =)

Şimdi nasıl alınır resimlerle anlatalım

Önce maradondan cıkar cıkmaz ilerde solda [Familiar Tamer]Kate e gidiyoruz
Sag tıklayıp cıkan pencereye yes dioruz

1-5.jpg

Ardından bize görevi verecek
2-5.jpg

Görevde 10 ar tane worm,kecoon,bandicot ve bulcan kesmemiz gerekiyor burda bir ipucu eger aceleniz yoksa lvl 10 olur olmaz görevi yapmaya calısmayın cok zorlanırsınız biraz güclenin ondan sonra görevi yapın daha rahat olur

Görevi tamamladıktan sonra tekrar aynı npc ye gidiyoruz ve görevi veriyoruz

3-4.jpg

Bize Kauls egg ve de 5 adet familiar summon verecek ardından tekrar npc yi acıp yumurtayı kırdırıyoruz bunun için ilk baştaki seçeneği seçiyoruz

4-1.jpg

Ardından aynı item upgrade eder gibi yumurtayı slota koyuyoruz ve ismini oradaki kutucuga yazıyoruz ardından resimdeki işaret içine alınmış japon işi yere tıklıyoruz :D

5.jpg

Ve yumurta dönüştükten sonra bize hayvanımızı veriyor cinsi kaul =)

6.jpg

Daha sonra inventoryimize gelen kaul a bi sag tık atıp yukarı alıyoruz yani kalkanın üst kısmına ve familiar summona da bi sag tık atıp skill barımıza yerleştiriyoruz

7.jpg

Şimdi sıra geldi hayvancagızı ortaya cıkarmaya skill bardan summon familiara tıklıyoruz ve super slow motion haraketten sonra hayvanımız ortaya cıkıyor

8.jpg

Dediğim gibi şu an öyle çok bi işlevi yok yada varda ilerki lvllerde var onları ögrendikten sonrada sizlere tekrardan sunacagım

Ayrıca oyundaki tüm yenilikleri buldukca paylaşmaya devam edecegim şu an maradonda bulunan falcı kılıklı adamı çözmeye çalışıyorum tamamen japonca oldugu için önce oyunun tbllerinden metinleri bulup ardından onlarti tercume etmem gerekiyor :D

acayip özellikler eklemişler mesela bi tane adamdan kart seciyon karttda adamlar var resimler var sonra o kart kafanın üstünde patlıyo sanırım senin dediğin falcı cok deişiyo oyun ya ayrıca bu petler bellli süre sonra seni takip etmiyo benimkide takip etmiyodu bıraktım bi yerde ölmüş gitmiş onuda biliyorsan paylaşırmısın

ali06can' Alıntı:
acayip özellikler eklemişler mesela bi tane adamdan kart seciyon karttda adamlar var resimler var sonra o kart kafanın üstünde patlıyo sanırım senin dediğin falcı cok deişiyo oyun ya ayrıca bu petler bellli süre sonra seni takip etmiyo benimkide takip etmiyodu bıraktım bi yerde ölmüş gitmiş onuda biliyorsan paylaşırmısın
Şu an pet le pek ugrasamadım yakında iice inceledikten sonra detaylı bi konu daha hazırlarım

Petin takip etmemesi konusunda ise oyun su an buglarla dolu oda bir bug hayvan kafasına göre geliyor kafasına göre gelmiyor :D

Ben artık uyusam iyi olur forumda ki butonları iice karıştırmaya basladım :D

neccko çok güzel bi şekilde hazırlamışsın

emeğine sağlık =)

iki gündür yoktum şimdi oyuna girdiğimde zar zor buldum

bi de baktım hackhell de varmış

nie ilk önce hackhell e bakmadım die başımı duvarlara vurdum...

eline saglık gusel paylasım...inş. ben donene kadarbutun bugları duzelirde oyuna yeniden baslarım gonul rahatlıgıylan :D

eyw. necati abi =) giriorum betaya =)

Ya peki bu "PET"leri nasıl konuşturuyolar.Pet in üzerinde konuşmalar çıkıyor.Onu da biliyorsan anlatabilirmisin acaba.Paylaşım için teşekkürler.

dostum emeğine sağlım
çok güzel hazırlamışın da kaul hakkında b kaç bilgi lazım bana
mesela nasıl kutu topluyo
ve bi türlü konuşturamadım
bide master i falan varmı varsa kaç lvl de ve nasıl master yapıcaz
bi de sw weriyo buff veriyo falan diyolar doğrumu
son olarak kaul un takısını falan nasıl bulacaz
??????????????????????
yardımcı olursan sevinirim :)

Ben Dedıklerını yaptım bir tek "pet summon" u kullanamadım
Adam slow motion hareket başlamadan duruyor
(sw si olan bi adama sw vermeye çalışırken durdugu gibi)

ve sora "pet summon failed" diyor;( Yardım ediiiin pls

Ben Dedıklerını yaptım bir tek "pet summon" u kullanamadım
Adam slow motion hareket başlamadan duruyor
(sw si olan bi adama sw vermeye çalışırken durdugu gibi)

ve sora "pet summon failed" diyor;( Yardım ediiiin pls

premium üye değilsen pet kullanamazsın... premium musun?

* Gold...
* Silver...

kanka benim bu göreve geliorum lwl 47 yes diyorum karşıma badicot hunt diyo altında bi seçenek var hunt yazıo ne hunt bilmiorum

yani 10 tane bandicot 10 tane .....kes dio 2.ci onu bilmiorum

yardım plss

kanka benim bu göreve geliorum lwl 47 yes diyorum karşıma badicot hunt diyo altında bi seçenek var hunt yazıo ne hunt bilmiorum

yani 10 tane bandicot 10 tane .....kes dio 2.ci onu bilmiorum

yardım plss

4 çeşit yaratık vardı onları kesmen lazım.

Worm, kecoon, bandicot, bulcan

Geri