fal ve medyum luk

medyum

New member
Reaction score
0
arkadaşlar, ben 25 senedir medyumluk yapıyorum, ve şuna şahit oldum ki, medyumum falcıyım buyucuyum diyerek, insanları somuren ve bu insanlar tarafından somurulenlerle karşılaştım, ve buna çok uzuluyorum, onun için sizlere bununla ilgili faydalı olabilmek için hiç bir maddi yada manevi çıkar talep etmeden yardımcı olmak istiyorum, gerçekten bana ihtiyacı olanların ulaşabileceği bir başlık altında yardımcı olmak istiyorum, formun ilk giriş sayfasında, mistizm yada buna benzer bir isim adı aldında, özel bir başlık açabilirmisiniz, fal ve medyum luk noktasında eksiklik tespit ettiğim için bunu rica ediyorum, saygılarımla...

Cin Çık Cin Çık Kış Kış Cinler Kış kış Yallah Cinler Yallah Pü Pü Pü

bunu öneriler bölümüne taşıyorum.

Gelir gelmez görev alamazsın kı olmayan bır bolum için ımkansız zaten ;)

edit:başlıgıda değiştirdim ki ciddiye alınabilsin:p

Fala ınanma Falsız kaLma..

Bana 1 faL baqsana ...Su falı baqabılıormusun...

chuckies :Sopa

falcı teyze falcı teyze.. yaw baksana guzin beni unutcakmı unutmucakmı.. sence oss ne olcak? 4. soru sayısalda c diyolar :eek: fikrini alabilirmiyiz?

bide erkek cıkarsa :eek: yaw sen benide ciddiye alma medyum kardes.. psikolojik bunalım icindeyim sacmalıyorum bazen.. hatta suan gibi.. problemlerim var hosgor..

vay be ! hoşgeldin aramıza medyum kardeş.. ama işin zor ... şimdi 30000 kişiye fal bakmak zorunda kalıcaksın..

o zaman bi kac kişiye fal bak
herhalde karşında olmamız gerekmio aday olduğuna göre
bence kanıtlanırsan hoş olabilir.
eğer ilgilencek biri cıkarsa bölüm icin +1
arkadaşımız bilgisini kanıtlarsa ve biraz calışmalarını görürsek onun icinde +1

:) +1 diyelim dedik ve böyle bir bölüm açıldı varsayalım Üyeler: 63.163 hangi birine cevap verebilirsin ?

uh 63 bin olmuş yaf ben 30000 biliyodum en son:D sen en iyisi nick'i deiştir kardeş .. gizliden yaparsın bu işi:goz:

rica etsem falima bakarmısın :D çok mutlu oldum artık bizimde medyumumuz war

ilginç yaw, sanal ortamda yardımcı olabileceğinden şüpheliyim.

walla bu 3. postum ama dayanamadım soracam kusura bakmayın...:D kardeş iddaa'dan anlarmısın?

bence gereği yokkkk......
bu arada 63.167 olduk :D
iddaya giriyorum mesajı yazdıktan sonra artmış olacak üye sayımızzzz.:D :D :D

bolum acılsın gorev alması sonraki iş

ayrıca fofer mesajının tekini sil...

benden kral medyum mu war yaw ahanda işte
63.168 olmuşuzzzzzzzzzzz:D :D :D

Yaa konuyu geyiğe atsak ne olur :)

medyum amca baksana hhnin falina 2. senesinde ne olucak nasıl gelişmeler olucak ben admin olabilcek miyim ? :cool:

yaa medyum bey su loto sonuclarını solesen beah bare kırk yılda bir hhye medyum gelmiş bir kıyagı olsun

bence tammmm yeri geyiklerrrrrr:D

kardeş ii demişsin ama baq şimdiden söliim bunlar seni afaroz ederler sölemedi deme sora. . .:)

Geri