MG_eVİL
New member
- Reaction score
- 0
Başbakan üç miting yaptı.. Dördüncüsü bugün..
Muhalefet de meydanlara inince seçimin rengini göreceğiz..
Aslında muhalefetin elinde çok önemli bir koz var; ekonominin hali..
Başbakan biz işimizi biliriz, eşeği sağlam kazığa bağladık havasında ama durum pek öyle değil..
2001’den beter..
Başbakan, bu beter havayı, 2001’e gönderme yaparak, batan bankaları tekrar tekrar gündeme getirerek örtme derdinde..
Ölümü gördünüz..
Sıtmaya razı olun der gibi..
MHP’nin bu konuda çıtının çıkacağını tahmin etmiyorum.. Türkiye’yi dibe vurduran hükümette onlar da vardı..
Peki ya CHP?
Niye oturuyorsunuz, niye önlem almıyorsunuz diye ortalığı ayağa kaldırmaları gerekmiyor mu?
İl il, meydan meydan dolaşmaları.. Gerçekleri anlatmaları..
Başbakan doğalgazı anlatırken işte çağdaşlık bu diyor ama insanlar kombilerini korka korka açıyor..
Ceplerde para yok..
*
Milli Eğitim Bakanı, çekyat, buzdolabı, süpürge dağıtımına seçim yatırımı, seçim rüşveti diyenlere kızmıştı..
Nişantaşı’nda, Etiler’de oturursunuz, tuzunuz kuru diye alaycı bir dil kullanmıştı ya..
Gelsin bir dolaşsın bakalım..
Her yer kiralık..
Her yer satılık..
Dükkânlar birer birer kapanıyor..
Bu insanların mı tuzu kuru? Kent merkezleri boşalıyor, insanlar çevre ilçelere kaçıyorlar..
Tuzları kuruymuş!
*
Onlar zaten AKP’ye oy vermiyorlar diye bakıyorlarsa yanılıyorlar..
İstanbul çökerse, Türkiye biter..
Çöküşe doğru da koşar adım gidiyoruz.. Yoklukta buluşmaya!
Çok karamsarsın demeyin.. IMF raporuna göre G-20 ülkeleri arasında tedbir almayan tek ülke Türkiye..
2008’de yüzde bir büyüdük.. 2009’da küçüleceğiz, 2010’da da..
Yani fakirleşeceğiz!
Bu günleri arayacağız!
Temel sorun şu.. Başbakan kötü gidişi görmüyor mu?
Belki görmüyor..
Belki teğet geçecek dediği için sözünü yutmak istemiyor..
Belki de benim önceliğim seçim diyordur.. 29 Mart’a kadar idare edelim, IMF’i oyalayalım, arada sırada fırçalayalım, sonrasına bakarız diye düşünüyordur..
Başka bir izahı da yok..
*
Peki hal böyleyse Başbakan her gün miting yapıyor, insanlar tepki göstermiyor mu?
Hayır..
Çünkü şunu söylüyorlar, bu dünya krizi ABD’den kaynaklandı. Avrupa’da işler düzelince bizde de düzelecek..
İyi de, oturup bekleyecek miyiz?
Bekleyelim de nereye kadar!
Korkarım dünya krizi atlatacak, biz yıllarca debelenip duracağız..
*
Galiba Başbakan bu yüzden gazete okumayın diye tutturuyor..
Okumayın ki olup bitenden haberdar olmayın.. Bana inanın, benim sözümü dinleyin, kömürünüzü alın, bakın buzdolabı bile vermeye başladık..
Sonra aynı Başbakan çıkıp Türkiye büyük ülke diyor..
Okumayan insanların ülkesi nasıl büyük olur ben de bunu anlamış değilim..
...::MEHMET TEZKAN::...
Muhalefet de meydanlara inince seçimin rengini göreceğiz..
Aslında muhalefetin elinde çok önemli bir koz var; ekonominin hali..
Başbakan biz işimizi biliriz, eşeği sağlam kazığa bağladık havasında ama durum pek öyle değil..
2001’den beter..
Başbakan, bu beter havayı, 2001’e gönderme yaparak, batan bankaları tekrar tekrar gündeme getirerek örtme derdinde..
Ölümü gördünüz..
Sıtmaya razı olun der gibi..
MHP’nin bu konuda çıtının çıkacağını tahmin etmiyorum.. Türkiye’yi dibe vurduran hükümette onlar da vardı..
Peki ya CHP?
Niye oturuyorsunuz, niye önlem almıyorsunuz diye ortalığı ayağa kaldırmaları gerekmiyor mu?
İl il, meydan meydan dolaşmaları.. Gerçekleri anlatmaları..
Başbakan doğalgazı anlatırken işte çağdaşlık bu diyor ama insanlar kombilerini korka korka açıyor..
Ceplerde para yok..
*
Milli Eğitim Bakanı, çekyat, buzdolabı, süpürge dağıtımına seçim yatırımı, seçim rüşveti diyenlere kızmıştı..
Nişantaşı’nda, Etiler’de oturursunuz, tuzunuz kuru diye alaycı bir dil kullanmıştı ya..
Gelsin bir dolaşsın bakalım..
Her yer kiralık..
Her yer satılık..
Dükkânlar birer birer kapanıyor..
Bu insanların mı tuzu kuru? Kent merkezleri boşalıyor, insanlar çevre ilçelere kaçıyorlar..
Tuzları kuruymuş!
*
Onlar zaten AKP’ye oy vermiyorlar diye bakıyorlarsa yanılıyorlar..
İstanbul çökerse, Türkiye biter..
Çöküşe doğru da koşar adım gidiyoruz.. Yoklukta buluşmaya!
Çok karamsarsın demeyin.. IMF raporuna göre G-20 ülkeleri arasında tedbir almayan tek ülke Türkiye..
2008’de yüzde bir büyüdük.. 2009’da küçüleceğiz, 2010’da da..
Yani fakirleşeceğiz!
Bu günleri arayacağız!
Temel sorun şu.. Başbakan kötü gidişi görmüyor mu?
Belki görmüyor..
Belki teğet geçecek dediği için sözünü yutmak istemiyor..
Belki de benim önceliğim seçim diyordur.. 29 Mart’a kadar idare edelim, IMF’i oyalayalım, arada sırada fırçalayalım, sonrasına bakarız diye düşünüyordur..
Başka bir izahı da yok..
*
Peki hal böyleyse Başbakan her gün miting yapıyor, insanlar tepki göstermiyor mu?
Hayır..
Çünkü şunu söylüyorlar, bu dünya krizi ABD’den kaynaklandı. Avrupa’da işler düzelince bizde de düzelecek..
İyi de, oturup bekleyecek miyiz?
Bekleyelim de nereye kadar!
Korkarım dünya krizi atlatacak, biz yıllarca debelenip duracağız..
*
Galiba Başbakan bu yüzden gazete okumayın diye tutturuyor..
Okumayın ki olup bitenden haberdar olmayın.. Bana inanın, benim sözümü dinleyin, kömürünüzü alın, bakın buzdolabı bile vermeye başladık..
Sonra aynı Başbakan çıkıp Türkiye büyük ülke diyor..
Okumayan insanların ülkesi nasıl büyük olur ben de bunu anlamış değilim..
...::MEHMET TEZKAN::...