Fakirleşmeye hazır mısınız?

MG_eVİL

New member
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
Başbakan üç miting yaptı.. Dördüncüsü bugün..

Muhalefet de meydanlara inince seçimin rengini göreceğiz..

Aslında muhalefetin elinde çok önemli bir koz var; ekonominin hali..

Başbakan biz işimizi biliriz, eşeği sağlam kazığa bağladık havasında ama durum pek öyle değil..

2001’den beter..

Başbakan, bu beter havayı, 2001’e gönderme yaparak, batan bankaları tekrar tekrar gündeme getirerek örtme derdinde..

Ölümü gördünüz..

Sıtmaya razı olun der gibi..

MHP’nin bu konuda çıtının çıkacağını tahmin etmiyorum.. Türkiye’yi dibe vurduran hükümette onlar da vardı..

Peki ya CHP?

Niye oturuyorsunuz, niye önlem almıyorsunuz diye ortalığı ayağa kaldırmaları gerekmiyor mu?

İl il, meydan meydan dolaşmaları.. Gerçekleri anlatmaları..

Başbakan doğalgazı anlatırken işte çağdaşlık bu diyor ama insanlar kombilerini korka korka açıyor..

Ceplerde para yok..

*

Milli Eğitim Bakanı, çekyat, buzdolabı, süpürge dağıtımına seçim yatırımı, seçim rüşveti diyenlere kızmıştı..

Nişantaşı’nda, Etiler’de oturursunuz, tuzunuz kuru diye alaycı bir dil kullanmıştı ya..

Gelsin bir dolaşsın bakalım..

Her yer kiralık..

Her yer satılık..

Dükkânlar birer birer kapanıyor..

Bu insanların mı tuzu kuru? Kent merkezleri boşalıyor, insanlar çevre ilçelere kaçıyorlar..

Tuzları kuruymuş!

*

Onlar zaten AKP’ye oy vermiyorlar diye bakıyorlarsa yanılıyorlar..

İstanbul çökerse, Türkiye biter..

Çöküşe doğru da koşar adım gidiyoruz.. Yoklukta buluşmaya!

Çok karamsarsın demeyin.. IMF raporuna göre G-20 ülkeleri arasında tedbir almayan tek ülke Türkiye..

2008’de yüzde bir büyüdük.. 2009’da küçüleceğiz, 2010’da da..

Yani fakirleşeceğiz!

Bu günleri arayacağız!

Temel sorun şu.. Başbakan kötü gidişi görmüyor mu?

Belki görmüyor..

Belki teğet geçecek dediği için sözünü yutmak istemiyor..

Belki de benim önceliğim seçim diyordur.. 29 Mart’a kadar idare edelim, IMF’i oyalayalım, arada sırada fırçalayalım, sonrasına bakarız diye düşünüyordur..

Başka bir izahı da yok..

*

Peki hal böyleyse Başbakan her gün miting yapıyor, insanlar tepki göstermiyor mu?

Hayır..

Çünkü şunu söylüyorlar, bu dünya krizi ABD’den kaynaklandı. Avrupa’da işler düzelince bizde de düzelecek..

İyi de, oturup bekleyecek miyiz?

Bekleyelim de nereye kadar!

Korkarım dünya krizi atlatacak, biz yıllarca debelenip duracağız..

*

Galiba Başbakan bu yüzden gazete okumayın diye tutturuyor..

Okumayın ki olup bitenden haberdar olmayın.. Bana inanın, benim sözümü dinleyin, kömürünüzü alın, bakın buzdolabı bile vermeye başladık..

Sonra aynı Başbakan çıkıp Türkiye büyük ülke diyor..

Okumayan insanların ülkesi nasıl büyük olur ben de bunu anlamış değilim..

...::MEHMET TEZKAN::...

Başbakan biz işimizi biliriz, eşeği sağlam kazığa bağladık havasında ama durum pek öyle değil..

anladık
kazık sağlam
iyide aldığın oyları onlar vermedi halk verdi
milletin hali ne olacak
kuyumcu dükkanımız gemiciklerimiz yok
kek fabrikamız vs. vs. vs. miz yok

wasssdo286bdxmkn10mb.jpg

g5t4lhtqm2evbslv73u.jpg

i878eot05icmt0ko4v7.jpg

ov71vmnftpnu7v2jush7.jpg

0hy8jbhtzzc44txugug.jpg

wezlisc2mlqiu6bya3ax.jpg

1fo80qmuwzspfnma75w.jpg

99ke07yttsa6s4rzfwxa.jpg

Yukardaki resimLere iyi bakın.
Bu resimLer çok ünLü bir sanatçının fırçasından çıktı
Kimdi demeyin herkes çok iyi biLiyor =)
Bu devLet bundan sonra bu haLe geLmeyecek bu bakımdan rahat oLabiLiriz :goz:

yaş ortalaması o günleri görecek kadar eski değilki oldness))özlenen günler onlarsa bu millet eskiyi istemiyor.chp yi öyle yaşadıki bu vatandaş değil 20 yıl 120 yıl geçmeden o travma hafıza-i milletten düşmez..

yaş ortalaması o günleri görecek kadar eski değilki oldness))özlenen günler onlarsa bu millet eskiyi istemiyor.chp yi öyle yaşadıki bu vatandaş değil 20 yıl 120 yıl geçmeden o travma hafıza-i milletten düşmez..

bu fotoğrafların tarihi hakkında bilgin varmış gibi konuşuyorsunda ben bu fotoğraflarda tarif ibaresi göremedim.

chp nini travması olduğunu nerden çıakrdın.

petrol vardıda bizmi içtik diye ecevitmiydi demirelmi?

atıp tutmadan önce delil gösterin

bilmiyorsun öğren
öğrenmiyorsun sus

bu fotoğrafların tarihi hakkında bilgin varmış gibi konuşuyorsunda ben bu fotoğraflarda tarif ibaresi göremedim.

chp nini travması olduğunu nerden çıakrdın.

petrol vardıda bizmi içtik diye ecevitmiydi demirelmi?

atıp tutmadan önce delil gösterin

bilmiyorsun öğren
öğrenmiyorsun sus

Arkadaşım her mesajın sonuna ''bilmiyorsan öğren öğrenmiyorsan sus'' demişsin
Bu resimlerdekini türk oLan bir şekiLde biLir.Ben yaş itibariyLe o günLeri görmedim ama biLiyorum.
Sen DevLetimizin biLinen kişiLerce yaşatıLdığı bu reziLLiği biLmiyorsan neden konuşuyorsun ?

O zaman kendi yazdığını sana iLeteyim
BiLmiyorsan Öğren
Öğrenmiyorsan sus :goz:

evet demirelin söylediği bir söz olarak tarihe geçen benzin vardıda bizmi içtik doğrudur.. ama resimlerin dönemi 80 öncesi ve demirelinde ecevitinde dönemimde ben vardım gördüm,ama ikisiinin dönemlerinde o kuyruklar vardı..şuan siyasette demirel yoksada ecevitin chp si hala muhalfette... konuyu anlayan anlar ..yaşayan bilir sen bilmiyorsan yakın tarihi oku istersen.

anladık
kazık sağlam
iyide aldığın oyları onlar vermedi halk verdi
milletin hali ne olacak
kuyumcu dükkanımız gemiciklerimiz yok
kek fabrikamız vs. vs. vs. miz yok

eşşeği kazığa değil kazığı eşşeğe bağlamış gibi çok spastik bir durum var ortada .

hamdolsun kazığa bir şey olmaz eşşek gebersede olur zira memlekette çok eşşek var.

Konuyu açan arkadaşın tespitlerine katılıyorum..gerçekçi ve objektif..Resimleri mesajına koyan sevgili dostum birde şu anki işssizlik sayısındaki artışıda yazsaydı..İşkura başvurular%500 arttı..işsizlik aylığı almak isteyen kişilerin sayısındada muazzam bir artış var..Şimdi bu tablo yukarda verilen resimler gibi bir durum yaratacak..Yani makarna ve kömür dağıtarak bunu önleyemezsiniz..Eskiden sadaka ağaçları varmış dallarında keseler olan..İhtiyaç sahibi burdan ihtiyacı kadarını alırmış..Amaç ihtiyacı olanı mahçup etmemek..Birde şimdiki duruma bakın..Davul zurnayla bu işler yapılıyor..SOSYAL DEVLETMİŞ..Böyle söylüyor ya başbakan..Önce vatandaşına iş bulacaksın...Sen gitte o işini kaybedene korkma eşeği sağlam kazığa bağladım de..

wasssdo286bdxmkn10mb.jpg

g5t4lhtqm2evbslv73u.jpg

i878eot05icmt0ko4v7.jpg

ov71vmnftpnu7v2jush7.jpg

0hy8jbhtzzc44txugug.jpg

wezlisc2mlqiu6bya3ax.jpg

1fo80qmuwzspfnma75w.jpg

99ke07yttsa6s4rzfwxa.jpg

Yukardaki resimLere iyi bakın.
Bu resimLer çok ünLü bir sanatçının fırçasından çıktı
Kimdi demeyin herkes çok iyi biLiyor =)
Bu devLet bundan sonra bu haLe geLmeyecek bu bakımdan rahat oLabiLiriz :goz:

VARAN 1:
benden sana güzel cevaplar gelsin o zaman arkadaşım...

Ekmek kuyruğunda yeni yıl

Adana`da dar gelirli vatandaşlar yeni yılı ucuz ekmek kuyruğunda karşıladı. Sırada bekleyenlerin bir çoğu işsiz ve kirada oturuyor. Tarlada ya da inşaatlarda 15-20 TL yevmiye ile çalışanlar da kazandıklarının yarısını ekmeğe veriyor.

Adana`da dar gelirli vatandaşlar yeni yılı ucuz ekmek kuyruğunda karşıladı. Sırada bekleyenlerin bir çoğu işsiz ve kirada oturuyor. Tarlada ya da inşaatlarda 15-20 TL yevmiye ile çalışanlar da kazandıklarının yarısını ekmeğe veriyor.

Dar gelirli halkın yoğun olarak yaşadığı Yenibey, Barbaros, Hürriyet, Dağlıoğlu, Gülbahçesi, Meydan, Şakirpaşa, Ova, Onur, 19 Mayıs ve Anadolu Mahallelerinde, Büyükşehir Belediyesi Ekmek Büfeleri`nin önünde 2009`un ilk saatlerinde yine aynı manzara hakimdi. Halk, ucuz ekmek alabilmek için saatler öncesinden büfelerin önüne gelerek sıraya girmeye başladı.

Hava sıcaklığının eksi 2 dereceye kadar düştüğü kentte, ekmek kuyruğunda bekleyen vatandaşlar ısınabilmek için tenekede yaktıkları ateşin etrafında bir araya geliyor. Sırada bekleyenlerin bir çoğu işsiz ve kirada oturuyor. Tarlada ya da inşaatlarda 15-20 TL yevmiye ile çalışanlar da kazandıklarının yarısını ekmeğe veriyor. Uzun bekleyişin ardından gelen ekmek aracıyla birlikte sırada da hareketlilik göze çarpıyor. Bazıları ihtiyacı olan ekmeği alamadığı için tekrar sıraya giriyor.

-2 derecede ekmek kuyruğu!

Seyyar satıcılık yapan 58 yaşındaki İsmail Güler, ayda 150 TL`yi zor kazandığını belirterek, `Günlük 3 TL ekmek parası kazanıyorum başka bir şey kazanamıyorum. 5 çocuğum var. Yılbaşı biz fakir adamı ne etkiler ki. Hiçbir şey yok emin ol ki. Ancak çocukları okutmak zorundayız` dedi.

Yine seyyar satıcılık yapan 39 yaşındaki İkram İbiş, `Ekmek için soğukta saat 04.00`dan beri bekliyoruz. İş, güç yok, hiçbir şey yok. 2-3 saat burada bekliyoruz. 10-15 TL ekmeğe veriyoruz. Seyyar satıcıyım ama iş yok. Soğukta mecburen beklemek zorundayız` şeklinde konuştu. İbiş, ısınmak için de yoldan kağıt toplayıp yaktıklarını belirtti.

ekmek-kuyrugunda-yeni-yil-medium-0.jpg

http://www.tumgazeteler.com/?a=4496034

VARAN 2:
Fakirliğin fotoğrafı!
02 Ekim 2006 Pazartesi 23:18
Geçim sıkıntısı çeken binlerce ailenin umudu aşevleri oldu. Belediyenin kurduğu aşevlerinin önünde oluşan yüzlerce metrelik yemek kuyruğu Batmanın adeta fakirlik fotoğrafı oldu.

ÇOCUK, YAŞLI ZHERKES KUYRUKTA

İşsizliğin dizboyu olduğu Batman’ın fakirlik fotoğrafı aşevleri önündeki yemek oluşuyor. Batman Belediyesi tarafından kentin 4 ayrı noktasında yemek dağıtımının yapıldığı çadırların önünde yüzlerce metrelik kuyruklar oluşuyor. Çoluk, çocuk, genç, yaşlı yüzlerce insanın oluşturduğu kuyruklarda bir kap sıcak yemek için uzun süre beklemek zorunda kalan vatandaşlar, “Mecbur kalmasak bu kuyruklara girmeyiz” diyorlar. Huzur Mahallesi Ahmet kaya Halkevi, Beşevler Mahallesi edip Solmaz Halkevi, Petrolkent Mahallesi Samanyolu caddesi ile İpragaz Mahallesi ( Petrol Mahallesi trafo yanı) aşevlerinde hergün 2 bin aileye yemek dağıtımı yapılıyor. İşsizlik nedeniyle Ramazan ayında bile evlerinde sıcak yemeğin pişmediğini belirten bazı aileler. Belediye sayesinde evlerine yemek götürebildiklerini söylüyorlar. Vatandaşlar, “Belediyenin aşevleri de olmasa oruç ayında boğazımızdan sıcak yemek girmeyecek. İş yok, güç yok. Çoluk çocuk perişan olduk. Aşevleri de olmasa açlıktan öleceğiz” diye konuştular. Dargelirli vatandaşlar şimdi Belediyenin dağıtacağı kuru gıdayı dört gözle beklediklerini söylediler.

2146.jpg

http://www.petrolgazetesi.com/Default.Asp?Action=Haberler&Haberler=Detay&HID=2146

VARAN 3:
Valilik önünde uzun kuyruk oluştu

ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bayram öncesi para dağıtımıyla birlikte oluşan kuyruklar, bayram bitmesine rağmen devam ediyor.
Zonguldak Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yardıma muhtaç ailelere 100 ile 150 YTL arasında bayram harçlığı dağıtılacağının açıklanması üzerine yüzlerce kişi, banka ve valilik önünde uzun kuyruklar oluşturmuştu. Kurban Bayramı öncesi yoğun talep nedeniyle parasını alamayanlar için valilik önünde bulunan İl Turizm ve Kültür Müdürlüğü Turizm Danışma Bürosu'nda tekrar para dağıtımına başlanıldı. Dağıtım ile birlikte sabahın erken saatlerinden itibaren valilik önünde kuyruklar oluştu. Bayramdan önce para yardımındanhaberi olmadığını belirten Hidayet Efe, bayramdan sonraya kaldığını söyledi. Parayla ayakkabı alacağını belirten Efe, "Sigortasız kişilere yardım yapılıyor. Bizim bayramdan önce haberimiz olmadı bugün duyduk. Ben sabah saat 09.00'da geldim. Allah bin kere razı olsun devletten milletten. 150 YTL aldım. Bu parayı ev ihtiyaçlarında harcayacağım. Kalan para ile ayakkabım olmaması nedeniyle yeni bir ayakkabı alacağım" dedi.
Para yardımı dağıtımı sırasında polis tarafından güvenlik önlemi alındı.
200

http://turkmedya.com/V1/Pg/detail/NewID/203894/CatID/29/CityName//TownID/0/VillageID/0/SchoolID/

sen bana bunları açıkla onlar tabi düzelecek 90 senesinden sonra böyle şeyler oldu mu bana açıklar mısın ???? bunları tayyip mi düzeltti bunuda açıkla kim düzeltti??? tayyip efendi gibi sende eskilerden bahsetme yenilerden bahset adı üstünde geçmiş...açıkla bizde öğrenelim resim koymakla olmuyor hiç bişey :goz::goz::goz::goz:

Arkadaşım her mesajın sonuna ''bilmiyorsan öğren öğrenmiyorsan sus'' demişsin
Bu resimlerdekini türk oLan bir şekiLde biLir.Ben yaş itibariyLe o günLeri görmedim ama biLiyorum.
Sen DevLetimizin biLinen kişiLerce yaşatıLdığı bu reziLLiği biLmiyorsan neden konuşuyorsun ?

O zaman kendi yazdığını sana iLeteyim
BiLmiyorsan Öğren
Öğrenmiyorsan sus :goz:

evet ben bilmiyorsun öğren
öğrenmiyorsun sus yazıyorum
bu benim içinde geçerli
ben de diyorum ki bu resimlerin sol iktidarların işi olduğu kanısına nerden vardınız.
1980 öncesinde sadece ecevitmi hükümet oldu
demirel erbakan türkeş ve daha niceleri iktidar koltuğunda oturmadımı
nedir yani ülkede bütün olup bitenelri solun üstüne yıkma çabası

2. resimde ap başkanlık divanının hükümetin düşmesine klarar verdiğini yazıyo
ap sol partyimiydi?

4 reismde ilhami ertem öldü yazıyo ilhami ertem 4 nisan 1978 de ölmüş o zamnki hükumet ecevit hükümeti

diğerlerinin tarihi hakkında bir bilgi yok

yani bütün resimlerdeki kafirlik sol hükumetlerin işi değildir

bu gün bu resimlerin olmayacağını söylemende ayrıca düşündürücü

bilindiği gibi şu andaki hükümet kendi fakirini kendi yaratıyo ondan sonrada kömür patates beyaz eşya kanepe dağıtarak fakirliği yok ettiğini söyülüyor

yok etmek bir yana fakirliği körüklemekten başka bir işie yaramıyor

evet demirelin söylediği bir söz olarak tarihe geçen benzin vardıda bizmi içtik doğrudur.. ama resimlerin dönemi 80 öncesi ve demirelinde ecevitinde dönemimde ben vardım gördüm,ama ikisiinin dönemlerinde o kuyruklar vardı..şuan siyasette demirel yoksada ecevitin chp si hala muhalfette... konuyu anlayan anlar ..yaşayan bilir sen bilmiyorsan yakın tarihi oku istersen.

laf söylemiş looupsed

demirel yokmuşta ecevitin chp si varmış

bu lafları yazarken kendi kendine gülüyomusun?

CHP 'yi kuyruklar yüzünden eleştirenlerin üstünde durduğu iki tarih vardır..Derler ki..İnönü zamanında ekmek fişle alanırdı..Ama bilmezler ki ya da okumazlar ki ozaman II dünya savaşı vardı..

Birde petrol kuyruklarından bahsederler..Ve gene bilmezler ki;1973 I. pertol şoku,1974 Kıbrıs Barış Harekatı sonrası Türkiye'ye uygulanan ambargo ve 1979 II. petrol şoku...

Yardımları kapı kapı dolaşarak değilde bir tırın dorsesinden yapsınlar o zaman görün siz kuyruğu, izdihamı, çocukların ezilişini. Köylere çamaşır makinesi dağıtıyor köyde su yok. Önce sen oraya su götürsene üstün zekalı valim, belediye başkanım. Paramızı çarçur etmesene.Biz bu kadar zengin bir ülkemiyiz...
İran'a, Malezya ya benziyoruz derken bence Afrikaya benzemeye başladık. Birde iç savaş çıkarsa tam olacak.

evet ben bilmiyorsun öğren
öğrenmiyorsun sus yazıyorum
bu benim içinde geçerli
ben de diyorum ki bu resimlerin sol iktidarların işi olduğu kanısına nerden vardınız.
1980 öncesinde sadece ecevitmi hükümet oldu
demirel erbakan türkeş ve daha niceleri iktidar koltuğunda oturmadımı
nedir yani ülkede bütün olup bitenelri solun üstüne yıkma çabası

2. resimde ap başkanlık divanının hükümetin düşmesine klarar verdiğini yazıyo
ap sol partyimiydi?

4 reismde ilhami ertem öldü yazıyo ilhami ertem 4 nisan 1978 de ölmüş o zamnki hükumet ecevit hükümeti

diğerlerinin tarihi hakkında bir bilgi yok

yani bütün resimlerdeki kafirlik sol hükumetlerin işi değildir

bu gün bu resimlerin olmayacağını söylemende ayrıca düşündürücü

bilindiği gibi şu andaki hükümet kendi fakirini kendi yaratıyo ondan sonrada kömür patates beyaz eşya kanepe dağıtarak fakirliği yok ettiğini söyülüyor

yok etmek bir yana fakirliği körüklemekten başka bir işie yaramıyor

laf söylemiş looupsed

demirel yokmuşta ecevitin chp si varmış

bu lafları yazarken kendi kendine gülüyomusun?

VARAN 1:
benden sana güzel cevaplar gelsin o zaman arkadaşım...

Ekmek kuyruğunda yeni yıl

Dar gelirli halkın yoğun olarak yaşadığı Yenibey, Barbaros, Hürriyet, Dağlıoğlu, Gülbahçesi, Meydan, Şakirpaşa, Ova, Onur, 19 Mayıs ve Anadolu Mahallelerinde, Büyükşehir Belediyesi Ekmek Büfeleri`nin önünde 2009`un ilk saatlerinde yine aynı manzara hakimdi. Halk, ucuz ekmek alabilmek için saatler öncesinden büfelerin önüne gelerek sıraya girmeye başladı.

Hava sıcaklığının eksi 2 dereceye kadar düştüğü kentte, ekmek kuyruğunda bekleyen vatandaşlar ısınabilmek için tenekede yaktıkları ateşin etrafında bir araya geliyor. Sırada bekleyenlerin bir çoğu işsiz ve kirada oturuyor. Tarlada ya da inşaatlarda 15-20 TL yevmiye ile çalışanlar da kazandıklarının yarısını ekmeğe veriyor. Uzun bekleyişin ardından gelen ekmek aracıyla birlikte sırada da hareketlilik göze çarpıyor. Bazıları ihtiyacı olan ekmeği alamadığı için tekrar sıraya giriyor.

-2 derecede ekmek kuyruğu!

Seyyar satıcılık yapan 58 yaşındaki İsmail Güler, ayda 150 TL`yi zor kazandığını belirterek, `Günlük 3 TL ekmek parası kazanıyorum başka bir şey kazanamıyorum. 5 çocuğum var. Yılbaşı biz fakir adamı ne etkiler ki. Hiçbir şey yok emin ol ki. Ancak çocukları okutmak zorundayız` dedi.

Yine seyyar satıcılık yapan 39 yaşındaki İkram İbiş, `Ekmek için soğukta saat 04.00`dan beri bekliyoruz. İş, güç yok, hiçbir şey yok. 2-3 saat burada bekliyoruz. 10-15 TL ekmeğe veriyoruz. Seyyar satıcıyım ama iş yok. Soğukta mecburen beklemek zorundayız` şeklinde konuştu. İbiş, ısınmak için de yoldan kağıt toplayıp yaktıklarını belirtti.

ekmek-kuyrugunda-yeni-yil-medium-0.jpg

http://www.tumgazeteler.com/?a=4496034

VARAN 2:
Fakirliğin fotoğrafı!
02 Ekim 2006 Pazartesi 23:18
Geçim sıkıntısı çeken binlerce ailenin umudu aşevleri oldu. Belediyenin kurduğu aşevlerinin önünde oluşan yüzlerce metrelik yemek kuyruğu Batmanın adeta fakirlik fotoğrafı oldu.

ÇOCUK, YAŞLI ZHERKES KUYRUKTA

İşsizliğin dizboyu olduğu Batman’ın fakirlik fotoğrafı aşevleri önündeki yemek oluşuyor. Batman Belediyesi tarafından kentin 4 ayrı noktasında yemek dağıtımının yapıldığı çadırların önünde yüzlerce metrelik kuyruklar oluşuyor. Çoluk, çocuk, genç, yaşlı yüzlerce insanın oluşturduğu kuyruklarda bir kap sıcak yemek için uzun süre beklemek zorunda kalan vatandaşlar, “Mecbur kalmasak bu kuyruklara girmeyiz” diyorlar. Huzur Mahallesi Ahmet kaya Halkevi, Beşevler Mahallesi edip Solmaz Halkevi, Petrolkent Mahallesi Samanyolu caddesi ile İpragaz Mahallesi ( Petrol Mahallesi trafo yanı) aşevlerinde hergün 2 bin aileye yemek dağıtımı yapılıyor. İşsizlik nedeniyle Ramazan ayında bile evlerinde sıcak yemeğin pişmediğini belirten bazı aileler. Belediye sayesinde evlerine yemek götürebildiklerini söylüyorlar. Vatandaşlar, “Belediyenin aşevleri de olmasa oruç ayında boğazımızdan sıcak yemek girmeyecek. İş yok, güç yok. Çoluk çocuk perişan olduk. Aşevleri de olmasa açlıktan öleceğiz” diye konuştular. Dargelirli vatandaşlar şimdi Belediyenin dağıtacağı kuru gıdayı dört gözle beklediklerini söylediler.

2146.jpg

http://www.petrolgazetesi.com/Default.Asp?Action=Haberler&Haberler=Detay&HID=2146

VARAN 3:
Valilik önünde uzun kuyruk oluştu

ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bayram öncesi para dağıtımıyla birlikte oluşan kuyruklar, bayram bitmesine rağmen devam ediyor.
Zonguldak Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yardıma muhtaç ailelere 100 ile 150 YTL arasında bayram harçlığı dağıtılacağının açıklanması üzerine yüzlerce kişi, banka ve valilik önünde uzun kuyruklar oluşturmuştu. Kurban Bayramı öncesi yoğun talep nedeniyle parasını alamayanlar için valilik önünde bulunan İl Turizm ve Kültür Müdürlüğü Turizm Danışma Bürosu'nda tekrar para dağıtımına başlanıldı. Dağıtım ile birlikte sabahın erken saatlerinden itibaren valilik önünde kuyruklar oluştu. Bayramdan önce para yardımındanhaberi olmadığını belirten Hidayet Efe, bayramdan sonraya kaldığını söyledi. Parayla ayakkabı alacağını belirten Efe, "Sigortasız kişilere yardım yapılıyor. Bizim bayramdan önce haberimiz olmadı bugün duyduk. Ben sabah saat 09.00'da geldim. Allah bin kere razı olsun devletten milletten. 150 YTL aldım. Bu parayı ev ihtiyaçlarında harcayacağım. Kalan para ile ayakkabım olmaması nedeniyle yeni bir ayakkabı alacağım" dedi.
Para yardımı dağıtımı sırasında polis tarafından güvenlik önlemi alındı.
200

http://turkmedya.com/V1/Pg/detail/NewID/203894/CatID/29/CityName//TownID/0/VillageID/0/SchoolID/

sen bana bunları açıkla onlar tabi düzelecek 90 senesinden sonra böyle şeyler oldu mu bana açıklar mısın ???? bunları tayyip mi düzeltti bunuda açıkla kim düzeltti??? tayyip efendi gibi sende eskilerden bahsetme yenilerden bahset adı üstünde geçmiş...açıkla bizde öğrenelim resim koymakla olmuyor hiç bişey :goz::goz::goz::goz:

Ben bunLarın tamamını solun üstüne yıktığım kanısına nerden vardın onu anlayamadım açıkçası ?

Ama çoğunLuk soLun işidir bunu senin benden daha iyi biLmen Lazım.Baksana çok ince anaLizLer yapmışsın neyin ne oLduğunu benden daha iyi biLirsin =) ;)

Eğer sen o resimLerdeki yaşananLarLa bu günLeri kıyasLıyorsan işimiz gerçekten çok zor.
o günLerle bu günlerin kıyasLanması biLe hata !

Fakirlik her zaman oLucak.2500 senesindede oLucak dünyanın en büyük devLetLerinde bile fakirler hep oLdu sen oLaya burdan yakLaşırsan bu bakımdanda işimiz zor !

Değindiğim resimlerde ne oLduğunu hepimiz biLiyoruz Bana tutup yardım kuyrukLarını ekmek kuyrukLarını verme.
Düşün benzin bile yoktu.Tüp bile yoktu yağ bile yoktu. Bak insanLar alamıyor demiyrum YOKTU diyorum.AnLayan anLasın artık =)

CHP 'yi kuyruklar yüzünden eleştirenlerin üstünde durduğu iki tarih vardır..Derler ki..İnönü zamanında ekmek fişle alanırdı..Ama bilmezler ki ya da okumazlar ki ozaman II dünya savaşı vardı..

Birde petrol kuyruklarından bahsederler..Ve gene bilmezler ki;1973 I. pertol şoku,1974 Kıbrıs Barış Harekatı sonrası Türkiye'ye uygulanan ambargo ve 1979 II. petrol şoku...

şimdi de bm üyeliğine seçilmişmişiz de bilmem ne .... yok itibarımız artmışta yellenmeden nağmeler ...

dış işlerinin bu kadar rezil olduğu bir dönem olmamıştır .sadece dış işlerimi ? tek basına yönettikleri daha doğrusu yönetemedikleri türkiyenin haline bak .

tek basına 7 sene ülkeyi gerizekalı olduğu iddia edilen ünlü manken aysun kayacı bile yönetse akp den iyi yönetirdi .

daha söz verdikleri şeyleri bile çözemediler .

alttaki resim akp nin ve yandaşlarının durumunu özetliyor .yapmaya çalıştığı şeyin ne olduğunu gösteriyor

buyrun :

255q8f5.jpg

Oldness_07 bu dediğim 3 olayı sonuçlarıyla detaylı bir şekilde araştırmanızı öneriyorum.

sen girmediğin bir savaştan(2.ci dünya savaşı) en az girenler kadar etkilenip kriz lere düştüğüne göre devlet idaresini bilmeyen bir inönü görüyoruz.. 2.cisi 90 lı yılları geçmeyelim 70 leri boşver ama kafasına yazarkasa atılan,enafın küfürlerine dayanamayan,rahşanın buğzuna katlanamayıp yataklara düşen bir ecevit de sol parti lideriydi...her ne kadar chp elinden çıksada o ecevitti.

sen girmediğin bir savaştan(2.ci dünya savaşı) en az girenler kadar etkilenip kriz lere düştüğüne göre devlet idaresini bilmeyen bir inönü görüyoruz.. 2.cisi 90 lı yılları geçmeyelim 70 leri boşver ama kafasına yazarkasa atılan,enafın küfürlerine dayanamayan,rahşanın buğzuna katlanamayıp yataklara düşen bir ecevit de sol parti lideriydi...her ne kadar chp elinden çıksada o ecevitti.

ona bakarsan tayyibin kerkük ,doğu türkistan için yapamadığı müdaheleyi zamanında kıbrıs için yapanda aynı ecevitti.

kafasına yazar kasa atılmasından bahsediyorsun .sen meclisi yakmak için benzin bidonuyla meclise girmeye çalışan vatandaş haberini bilmiyormusun . şimdi durum çokmu farklı yani .

ya bakın size ne diyorum ..

gerizekalı olduğu iddia edilen aysun kayacı bile 7 sene tek basına iktidar olsa daha iyi yönetirdi .

yalanlarınıza bir son verin bu sözümün üstüne söz söylemeyin .

NOKTA

Ben bunLarın tamamını solun üstüne yıktığım kanısına nerden vardın onu anlayamadım açıkçası ?

Ama çoğunLuk soLun işidir bunu senin benden daha iyi biLmen Lazım.Baksana çok ince anaLizLer yapmışsın neyin ne oLduğunu benden daha iyi biLirsin =) ;)

Eğer sen o resimLerdeki yaşananLarLa bu günLeri kıyasLıyorsan işimiz gerçekten çok zor.
o günLerle bu günlerin kıyasLanması biLe hata !

Fakirlik her zaman oLucak.2500 senesindede oLucak dünyanın en büyük devLetLerinde bile fakirler hep oLdu sen oLaya burdan yakLaşırsan bu bakımdanda işimiz zor !

Değindiğim resimlerde ne oLduğunu hepimiz biLiyoruz Bana tutup yardım kuyrukLarını ekmek kuyrukLarını verme.
Düşün benzin bile yoktu.Tüp bile yoktu yağ bile yoktu. Bak insanLar alamıyor demiyrum YOKTU diyorum.AnLayan anLasın artık =)

arkadaş burada çok güzel anlatmış işte... bende sana anlatmak istediklerim farklıydı arkadaş senin o benzin felan dediklerinide baya ağır bi şekilde göstermiş...:goz::goz::goz:

Geri