Facebooktan programsız video indirme!!!

onurugur17

New member
Reaction score
0
Önce indirmek istediginiz videoyu sonuna kadar izliyoruz.
9253video1.JPG
[/URL][/IMG]

daha sonra:
C:\Documents and Settings\Admin\Local Settings\Temporary Internet Files
9817video3.JPG
[/URL][/IMG]

Buradan video kopyalayıp masaüstüne yapıştırınız.

Videoyu bulmanızda boyutu size yardımcı olabilir.

9051video4.JPG
[/URL][/IMG]

Eger GOMPLAYER yüklü ise rahatça izleyebilirsiniz.

5582video5.JPG
[/URL][/IMG]

İyi Seyirler.

.. . .

Kardeş Vistada nasıl yapcaz bunu vistanın Document ı yok Kullanıcı olarak gecio sanırım users

Konuyu daha önce açmıştım ama sağol yinede.

Valla işime cok yaradı saolasın kardeş ellerine saglık:biggrin:biggrin

bu yöntemle bazi flash uygulamalar da alabiliyoruz sag tiklatip SMGELER YERLEstiR TÜRE GÖRE yerlestir deyip flash uygulamalarida gorebiliyoruz ama bunlar yer kapladigi icin ara sira silelim

o dosyaya girilmiyo napçez birlikte aç çıkıyo

walla kardeş geçende böyle bir program vardı yahu ne kadar uğraştım ne xp de ne visstada olmuyor.kafayı yiyecem biri yol göstersin bize:(

arkadaşım gerçekten çook güzel bir tesbit bu sadece facebook dan değil bir çok video sitesinde de oluyor bu yol saygılar

vista starter kullanıyorum..ben nasıl yapabilerem:))

Arkadaslar Diger Bir Secenek Olarak da IDM(internet dowloand Manager) Kullanabilirsiniz Nerde Video Gorurseniz Indirebilirsiniz

Emegine Saglik Tsk Onurugur17

ya anlamıyorum neten bırsey ındırmek ıcın neden pro kullanıyosunuz kı zaten bi siteyi actıgınızsa ılk olarak sızın kendı bılgısayarınıza ınıyor site ondan sonra acıyor yapmanız gerekende sadece yerı ve ısmı bılmek bunun ıcınde araclar/internet seçeneklerı/ayarlar /dosyaları göruntule bu kadar yanı burda dıkkat edecegınız bazı husular war mesela vıdeoyu ıstıyorsunuz boyutu buyuk olandır dırek masa ustunuze surukleyın bırakın yada ne bılım flash yada sıtedekı fon muzıgı hersey işte

Geri