facebooktaki sahte acccount! ne yapmalıyım?

tekkkin

New member
Reaction score
0
facebook denen sitede biri benim adımı ve nerden bulduysa resmimi kullanarak bir profil oluşturmuş. ben bu kişinin kim olduğunu veya nerden bu hesabı oluşturduğunu öğrenebilir miyim?
bu profili birdaha açılmamak üzere silebilir veya sildirebilir miyim?
lütfen yardım edin arkadaşlar..

bulman cok zor arkadas listesine girmen lazim bence bi kız profili olustur sende guzel birde resim koy arkadas olrak ekle seni eklerse bilgilerine ulasabilirisin mail adresi %99 msn adresidir ekleyip konusabilirisin kimmiş neymis vs. iste :)

teşekkürler verdiğin cevap için.
bunu yaptım ve beni ekledi profile baktım ama sadece doğum tarihini koymuş ne mail ne başka bir bilgi var. başka bir yolu olmalı bunun en azından sildirebilmeliyim diye düşünüyorum.

teşekkürler verdiğin cevap için.
bunu yaptım ve beni ekledi profile baktım ama sadece doğum tarihini koymuş ne mail ne başka bir bilgi var. başka bir yolu olmalı bunun en azından sildirebilmeliyim diye düşünüyorum.

sildirmek çare deyil bir şekilde kim oldugunu tespit etmelisin sininice tekrar açabilir çunku

Geçenlerde senin başına gelen olayın aynısı ingilterede yaşanmıştı kişi clon profil yapanı tespit ettirip mahkemeye vermiş ve iyi de bir tazminat kazanmıştı bilgine.

Geçenlerde senin başına gelen olayın aynısı ingilterede yaşanmıştı kişi clon profil yapanı tespit ettirip mahkemeye vermiş ve iyi de bir tazminat kazanmıştı bilgine.

bu haberin kaynağını vermen mümkün mü?

Sahte Facebook hesabına tazminat davası

İngiliz işadamı Matthew Firsht, adına açılan sahte Facebook hesabı üzerine mahkemeye başvurdu. İşin altından eski okul arkadaşı çıktı.

LONDRA - Bir işadamı adına açılan sahte facebook hesabı hakkında açtığı tazminat davasını kazandı.

Haberin kaynağı
http://www.ntvmsnbc.com/news/454396.asp

yha ne işin var senn oralarda

facebook'a şikaayet hattı nerde?
Maili falan? [email protected] bu mu?

Bak şimdi güzel kardeşim önce kendine uluslararası deneyimi olan avrupa insan hakları mahkemesinde dava falan kazanmış bir avukat tutacaksın ardından yaşadığın durumu iyice anlatıp ingiliz mahkemelerine aynı sende o iş adamı gibi dava açıcaksın gerekli prosedürü yasal işlemleri falan avukatın yerine getiricek tabi banada ufak bir danışma ücreti verebilirsin tabi şaka bir yana dediğim yolu izle yüklü tazminatı kap hadi iyi haberlerini bekliyorum gözlerinden öperim.

Geri