facebook

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
konu faceyle alakali bilmioorum dogru yermi ama belki bilen cikan diye yaziorum siteye giridigimde sadece arayuz aciliyor profil arkadaslar mesajlar vs. ikonu tıkladigimda sayfa donuyor hiçbir hata uyarisi da vermiyor sadece sayfa donup kaliyor baya uzun bir zamandir bu sekilde bu sorun sadece evdeki pc de boyle iş yerinden girebiliyorum mozilla kullaniyorum fakat ie7 dede aynisini yapiyor. onun disindaki hiç bir sitede sorunum yok sadece facebookta bu sekilde oluyor .

sanırım sitede sorun var çok yavaş.hatta ben dün hiç açamadım.inş düzelir arkadaşım.

tşk. ler sahranil ama ben baska bi sorun oldugunu dusunuyorum belki pc ozelliklerinden kaynaklaniyor yada evdeki baglanti hizimdanda olabilecegini dusunuyorum ama sorunun bende oldugu kesin :) cunku bahsettigim sorun yaklasik 2 aydir aynı; hiçbir şekilde giremiyorum siteye :(

la ne feysbuk'muş be milleti kitledi direk!.. :)

bi lost bi feysbuk başka derdimiz yok zaten :durdurun

gereksiz post kasmayalim lutfen :saskin

walla explorer la ilgili bir sorun olabilir diye düşünüyorum.ben opera kullanırken face yi acıyodum ama explorerda acamıyodum donuyodu.Aslında explarerda bütün siteleri zor acıyodu ama face yi hiç acmıyodu format attıktan sonra düzeldi ama sahranil in dedigi gibi siteden kaynaklı olabilecegini düşünerek biraz daha beklemeni tavsiye ederim

opera yukleyim bakalim nolcak ;)

Bunu Çözmenin Yolu Siteye Hiç Girmemek :vur:vur:vur

Ben Bilerek Girmiyorum Ne oldugunu daha bilmiyorum inanın =)

BAğımlılık yapar MaazaLLah :)

Ben Bilerek Girmiyorum Ne oldugunu daha bilmiyorum inanın =)

BAğımlılık yapar MaazaLLah :)

Hajı bende aynı senin gibi düşünüyom ama çok kız düşürüyolarmış bu siteden ilkolul arkadaşım diye =)..öneride bulunup seni siteye bağlamak istemem ama iş var =)

facebook sağlam site yani kız ark fln ordan rahat bulabilirsin bnm abim ora üye ve kıslarla da çıkıo oranın:D

PaT!€nT;2423902' Alıntı:
Hajı bende aynı senin gibi düşünüyom ama çok kız düşürüyolarmış bu siteden ilkolul arkadaşım diye =)..öneride bulunup seni siteye bağlamak istemem ama iş var =)

Düşürüyorlar da Ne Oluyor Bi İcraat Yapabiliyorlar mı :)

Zamanında Bende Yabancı sitelere Takılırdım "team" adı altında siteler wardı

Her Gün 2-3 tane kız düşürürdüm Allah çarpsın =)

Ama BeLLi Bir zamandan Sonra İnsan Bıkıyor Çok Saçma Birşey Oldugunu Farkediyorsun

şuan sorun yok giriliyor ama bazı bölümlerine girerken hata veriyor.siteyle ilgili herşey.

Geri