Facebook Profilleri Değişiyor! Herkes İsyanda!

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
Facebook Görünümü ve gizlilik ayarlarını değiştiriyor, isyan mailleri facebook sunucularını kilitlemiş durumda!

Şuanda Beta aşamasında olan profil görünümünden kimse her zamanki gibi kimse memnun değil, herkes isyan ediyor.

Güvenlik sistemi ve yazı fontu gibi değişiliklerle çok tepki almışlardı fakat umursamaz bir tavır içerisindeler...

Bu değişikler neler?
Şuanda beta aşamasında olan yeni profil görünümüne ünümüzdeki günlerde ek uygulamalar gelebilir, şimdilik yukarıdaki profil resmindeki dizaynı inceleyelim..

• Size ait resimler üst tarafta kutu içerisinde,
  • Arkadaşlarımı gizle uygulamasını kaldırarak arkadaş listesinizi ekranın sol tarafında listleniyor, arkadaşlarınızın profiline girdiğiniz de artık arkadaşlarınızın arkadaş listesini görebileceksiniz, en çok u uygulama tepki çekmekte...
  • Doğum tarihiniz, okulunuz gibi bilgiler üst tarafta görüntüleniyor
  • Mesaj yollama, dürtme ve arkadaşlık isteği gönderme ise ekranın sağ üst köşesinde yerini almakta.
  • Ana pencerede yani Ev ekranında olan değişiklik ise şimdilik sadece Durum Fotoğraf gibi bağlantı aracının tıklayarak açılması...

Ufak bi not düşmek gerekirse; bu uygulamadan memnun olmayanlar hesaplarını 1 saat kadar dondururlarsa eski görünüm ve gizlilik ayarlarında kullanabilirler profilini ama ileri ki günlerde profilinizin bu şekilde değişiceğini de unutmayınız...

Şimdilik test aşamasında olan bu değişiklik şimdikinden daha çok tepki alacağına benziyor... Böyle saçma değişikliklerden sonra kullanıcılara Twitter kullanımının daha çekici geldiği gözlenmekte...

Cehennem_Zebanisi

her geçengün yenilik getirecez diyerek saçmalıyorlar ve bundan kimse memnun değil

ben bir şey sormak istiyorum. facebook eski halindeyken bağlantılarım diye bir kısım vardı profilimizde. daha önceden paylaştığımız videolar ordaydı. yeni facebookta bunu bir türlü bulamıyorum. bileniniz var mıdır acaba ?

Geri