Facebook Gizlilik

xboy

New member
Reaction score
0
Facebook Gizlilik YARDIM

S.a Herkeze Konuyu Yanlış yere açtıysam arkadaşlar taşırsa sevınırım en uygun yer burasıydı neyse.

Ben Yaşadığım soruna gelicem yaklaşık 6 7 aydır nete girmiyordum 1 hafta oldu donus yaptım facebook girdigimde face. degistigini gordum ve bazı gizlilik ayarlarının kalktıgını gordum mesala Bazı Arkadaşlarımı Diger Arkadaşlarımdan Gizleyemiyorum Bunun İcin yapabilecegim birşsey var mı yada baska bir Formul Bır kac arkadasımın ya kendısını yada resim ve diger bilgilerini diger arkadaslarımdan kısıtlayabilecegim bi secenek yardımlarını bekliyorum teşekkürler .

Ozur dıLerım flood yapıyorum ama bu konuda bana yardımcı olabılecek bırılerı yok mu ?

oncelikle Selamin Aleykum Cumleten

Benim de face le ilgili bi problemim var ;
soyleki zynga poker uygulamasi var 2 seferdir 17ml chipim caliniyor defalarca sifre degissem de fayda etmedi.

Nasil bi yol izlemem gerekir? yoksa butun hesaplarimi sifirlasam mi? ( yeni bi msn adresi alip yeni bi hesap mi almaliyim.)
onemsiz gibi gozukebilir ama o chiplere para vermistim hirsizlik yaptilar resmen .

ilginize tesekkurler

dostum acık ve net hacklenıorsun bu ısın icindeysen az cokta pıyasayı bılrısın zaten eger bir trojen fln yedıysen napsan netsen kurturlamassın acncak format atarsın o seklde yada adam senın alternatif mailinden her defasıda facebook sifrenı degistirbilir pek anlamam ama bunlar benım bildiklerim

şifreni değiştir,keylogger,trojan falan olup olmadığına bak pc nde.

ashampoo antimalware gibi programlarla tarat.

hacklendiğin belli.

Geri