F9Devil Ve 0000000 REzil eden Warrior

0000000 yada f9devil i kesmek bence bukadar basit değil bunda var kesinbişe :D

F9 ve 0000000 dewri kapandı millet 80 oldu onlar hala 70 de ler heralde :D

DesertFoxs' Alıntı:
F9 ve 0000000 dewri kapandı millet 80 oldu onlar hala 70 de ler heralde :D

o adamlar elle kasıyo 80 lvl olanların hanigisi elle kastı ? adamlar en eskileer en ii item onlarda
sen gb dupele koxpla kas vs de koxpla minor pod bas durmadan sonra zero ve f9devil ezik de bana göre hala onlar bir numara

kctcan' Alıntı:
o adamlar elle kasıyo 80 lvl olanların hanigisi elle kastı ? adamlar en eskileer en ii item onlarda
sen gb dupele koxpla kas vs de koxpla minor pod bas durmadan sonra zero ve f9devil ezik de bana göre hala onlar bir numara

sana katılıorm kardeşim

Bencede bu oyunu ıı oynıyanlarda :D bazıları gıbı Koxper Degıl

ben elle kasıpta 80 lwl olan 2 adama şahidim.aynı partide onlarla defalarca oynadım.iyi itemin varsa lwl ler az çok birbirine yakınsa ve oynamayı biliyosan karşımdaki insanın ne kadar popiler olduğunun önemi yok kesersin

bu oyunu türkler aldı yeni versiyon geldi oyunun boku çıktı eskiden bug mu war dı adam 1hafta da 80 oluyo

Bence bu ikisinin devride kapanmıstır admalar müslümanlara küfür ediyo hala onları savunuyosunuz koxpla kasılmadıgının nerden biliyosun o damlardaki itemlerin % 50 düpe olduguda kesin bir sey ...........

bu kadar rahat kesemezler war bişey :)

bu olay yın açıklaması 0000000 dan yapıldı bu duelloda pot basılmıyor sadece minör oda arasıra kesen warriorda NYchic adında bizamanların NP kralı!!!!

adam 7 katı exx bugu bırak 20-30 belkı daha fazla katlar yapıyoo.f9 la 000 da sondu artık gmden alınmıs edıt çharlardı bence eskıden onlar 70mıs ken bız 60 lardaydık.o yuzden bukadar tanındılar

Zer0 ve F9DeviL Fire Drake'den önCe etkindiLer. Bu video Zer0 ve F9DeviL'in Fire Drakeden sonra izLediğim iLk videoLarı. Sanırım bunun nedeni GB satı$Ları, item Dupe, gibi oLayLar. :melek

Geri