F.Bahce 2-0 Ankaraspor [TSL 11.Hafta] [Tek BaşLık]

ii o zmn probLem yoq koLay geLsin...

teşekkürler senin için yorucu ama sürekli takip ediyorum

sen intermetten falanmı bakıyon yoksa lig tvmi?

sen intermetten falanmı bakıyon yoksa lig tvmi?

yok lig tv diil radyodan dinleyip bir kaç siteden okuyup kendi yorumumu yazıyorum :durdurun

Deminki gecikmeyi soruyosan nomad ile konuşuyodum lafa daldım unuttum burayı kusura bakma :durdurun

Şuan maç 2-0 ama ben 3-0 alıcağımıza inanıyorum

2-0 aLdık maçı 2'side duran toptan organize atak geLiştirme zorLanıyoruz biraz.
Guiza tek kaLıyor takım geri çekiLince oda adam geçebiLen bir yapıda oyuncu oLmadığı için oyun donuyor düğümLeniyor.
Bu gün SeLçuk & Josico ikiLisi iyi günündeydi ondan doLayı biraz daha baskın oynadık emreyide unutmamak Lazım iyi pres yaptı Ankarayı hataya zorLadı.
Önümüzdeki maçLara bakıcaz aRtık :p

maçtan birkaç izlenim;
- fener belkide 5-6 yıldır ilk defa çift forvet maça başladı. 15. dakikada semih sakatlanınca tekrar tek forvete döndü.
- ankarasporun maçın başında %100 penaltısını vermedi.
- ankaraspor o kadar kötü ki pozisyona girmeden maçı bitirdiler. bu futbolla nasıl 9-10 haftadır yenilmiyorlar hayret.

Alex'in olmayışı hücumu bariz etkiliyor.Yalnız takım savunmasını iyi yapmaya başladık.Deivid'in de katkısı tartışılmaz.

Oyunun başında Ankara'nın penaltısı verilmedi.Hakem çok dengesizdi.İki takıma da inanılmaz fauller çaldı.

Bize ivme kazandırdığı için ezeli rakibimize de bir kez daha teşekkür ederiz:goz:

SERİYE DEVAM
Adım adım GE-Lİ-YO-RUZ

VE MAÇ FENERBAHÇEMİZİN 2-0 ÜSTÜNLÜĞÜ İLE SONA ERİYOR!!!

Bu arada HeLLDeviL sen mi benim konuyu buraya taşıdın istersen sonraki haftalarda maçı burdanda anlatabilirim ama eğer sen taşıdıysan haber verseydin keşke 10 dk konuyu bulamadım sonra tesadüfen buldum

bende tasımadım LaziSH tasıdı heraLde

VE MAÇ FENERBAHÇEMİZİN 2-0 ÜSTÜNLÜĞÜ İLE SONA ERİYOR!!!

Bu arada HeLLDeviL sen mi benim konuyu buraya taşıdın istersen sonraki haftalarda maçı burdanda anlatabilirim ama eğer sen taşıdıysan haber verseydin keşke 10 dk konuyu bulamadım sonra tesadüfen buldum

Carlos'tan organize işler

Brezilyalı yıldız, Ankaraspor maçında attığı golün hikayesini anlattı.

i49089_137500.jpg

Fenerbahçe'nin Ankaraspor'u 2-0 yendiği maçta ilk golü atan, ikinci golde de büyük katkısı olan Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, güzel bir maç olduğunu belirterek ''Gittiğimiz yol, doğru yoldur'' dedi.

İNSANLAR BİZE İNANABİLİR
Brezilyalı yıldız futbolcu, maçtan sonra Lig TV'de canlı yayında yaptığı açıklamada, Ankaraspor'u 2-0 yendikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, ''Gittiğimiz yol doğru yoldur. İnsanlar bize inanabilir. Biz de buna inandık. Takımımız, camiamız, taraftarımız mutlu. Biraz daha çalışıp, eksiklerimizi giderdiğimizde taraftarımızı daha da mutlu edeceğiz'' diye konuştu.

İlk golü atan, ikinci golde de büyük payı olan Roberto Carlos, gollerle ilgili şunları söyledi:

''İlk golde, serbest atış olduğunda, 'Orta yapmak için uygun' diye düşündüm, ama Deivid yanıma geldi ve 'Antrenmanlarda yaptığımız pozisyonu deneyelim mi?' diye sordu. Ben de Deivid'e bıraktım ve penaltı noktasına doğru yöneldim. Ceza alanı içinde kimse beni tutmadı. Top oraya yavaş bir şekilde geldi. Edu da ceza alanı içinde iki stoperle boğuşurken, topa vurdum ve gol oldu. Çalıştığımız bir pozisyondu.

İkinci gol ise Galatasaray maçında attığımız gol gibi oldu. Lugano çok büyük, çok dikkatli bir oyuncu. Hiçbir ayrıntıyı kaçırmıyor. Serbest atışta ben topa vurdum, Lugano topu tamamladı ve gol oldu. Yavaş yavaş geliyoruz.''

kaynak

Aykut'un şansı yine tutmadı

Aykut'un şansı yine tutmadı

i49091_136376.jpg

Ankaraspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman'ın eski takımına karşı şansı tutmuyor.

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de geçen hafta Galatasaray karşısında aldığı galibiyetin ardından, Ankaraspor'u da yenerek çıkışını sürdürdü.

Ligde geçen hafta ezeli rakibi Galatasaray'ı Kadıköy'de derbi mücadelesinde 4-1 mağlup eden sarı-lacivertliler, bu akşam yine kendi sahasında Başkent ekibini de 2-0'lık skorla geçti.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 21 Ekim'de Kadıköy'de Arsenal karşısında aldığı 5-2'lik mağlubiyetin ardından çıkışa geçen sarı-lacivertli ekip, bu maçın ardından Turkcell Süper Lig, Fortis Türkiye Kupası ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde üst üste çıktığı 6 maçı 4 galibiyet, 2 beraberlikle tamamladı.

Fenerbahçe'nin Arsenal yenilgisinin ardından yaptığı 6 maç ve aldığı sonuçlar sırasıyla şöyle:

Fenerbahçe - Bursaspor......: 5 - 2

Ankaragücü - Fenerbahçe.....: 0 - 1

Eskişehirspor - Fenerbahçe..: 2 - 2

Arsenal - Fenerbahçe........: 0 - 0

Fenerbahçe - Galatasaray....: 4 - 1

Fenerbahçe - Ankaraspor.....: 2 - 0

SEMİH İLK YARIDA SAKATLANDI
Fenerbahçe'de karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanan Semih, yerini Emre'ye bıraktı.

Maçın ilk dakikalarında bir pozisyonda sakatlanan Semih, 15. dakikada oyundan alınırken, teknik direktör Aragones bu futbolcunun yerine Emre'yi sahaya sürdü.

Semih'in oyun alanının dışına çıkarken, aksayarak yürüdüğü görüldü.

ROBERTO CARLOS LİGDE 2. GOLÜNÜ ATTI
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, bu sezon ligde 2. golün attı.

Sarı-lacivertli ekibin Kadıköy'de Kayserispor'a 4-1 yenildiği maçta takımına penaltıdan 1 gol kazandıran Brezilyalı futbolcu, Ankaraspor karşısında da ilk yarıda kritik dakikalarda attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Fenerbahçe'nin 54. dakikada Lugano ile attığı 2. gol, derbi maçtaki bir golü anımsattı. Roberto Carlos'un ceza alanının dışından kullandığı serbest vuruşta direklerden dönen topu Lugano tamamlayarak takımını 2-0 öne geçirdi. Galatasaray maçında da Brezilyalı futbolcunun vuruşunda kaleciden dönen topu Lugano tamamlayarak gol kaydetmişti.

AYKUT KOCAMAN'IN FENERBAHÇE'YE ŞANSI TUTMUYOR
Ankaraspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman'ın, eski takımı Fenerbahçe'ye karşı şansı tutmuyor.

Sarı-lacivertli ekibin eski futbolcusu Aykut Kocaman, faal futbol hayatını noktaladıktan sonra başladığı teknik direktörlük kariyerinde, eski takımına karşı yaptığı maçlarda genelde umduğunu bulamadı.

Eski takımı Fenerbahçe'ye karşı bundan önce yaptığı 11 maçta 7 mağlubiyet, 1 beraberlik 3 galibiyet alan Kocaman, bu akşamki mücadelede de sarı-lacivertli ekip karşısında sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe yenilgisi, Ankaraspor'a 11 resmi maçın ardından yenilgiyi tattırdı.

Başkent ekibi ligin 2. haftasında Gaziantepspor'a 2-0 yenildikten sonra, Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda çıktığı 11 maçta yenilgi yüzü görmemişti. Başkent temsilcisinin ligdeki 8 maçlık yenilmezliği de sona erdi.

TRİBÜNLER COŞTU
-Fenerbahçe'nin Ankaraspor karşısında aldığı galibiyet, tribünlerde büyük sevinç yarattı. Sarı-lacivertli tribünler son dakikalarda uzun süre ''Sarı, lacivert, şampiyon, Fener'' şeklinde tempo tuttu.

Taraftarlar, maç sonu stat hoparlörlerinden çalınan marşlarla coşarak galibiyetin sevincini yaşadı.

kaynak

Kanarya uçuşa geçti, bizi izlemeye devam edin

108971.jpg

Ligde geçen hafta ezeli rakibi Galatasaray'ı Kadıköy'de derbi mücadelesinde 4-1 mağlup eden sarı-lacivertliler, yine kendi sahasında Başkent ekibini de 2-0'lık skorla geçti.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 21 Ekim'de Kadıköy'de Arsenal karşısında aldığı 5-2'lik mağlubiyetin ardından çıkışa geçen sarı-lacivertli ekip, bu maçın ardından Turkcell Süper Lig, Fortis Türkiye Kupası ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde üst üste çıktığı 6 maçı 4 galibiyet, 2 beraberlikle tamamladı.

Fenerbahçe'nin Arsenal yenilgisinin ardından yaptığı 6 maç ve aldığı sonuçlar sırasıyla şöyle:

Fenerbahçe - Bursaspor: 5 - 2
Ankaragücü - Fenerbahçe: 0 - 1
Eskişehirspor - Fenerbahçe: 2 - 2
Arsenal - Fenerbahçe: 0 - 0
Fenerbahçe - Galatasaray: 4 - 1
Fenerbahçe - Ankaraspor: 2 - 0

-SEMİH İLK YARIDA SAKATLANDI-

Fenerbahçe'de karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanan Semih, yerini Emre'ye bıraktı.

Maçın ilk dakikalarında bir pozisyonda sakatlanan Semih, 15. dakikada oyundan alınırken, teknik direktör Aragones bu futbolcunun yerine Emre'yi sahaya sürdü.

Semih'in oyun alanının dışına çıkarken, aksayarak yürüdüğü görüldü.

-ROBERTO CARLOS LİGDE 2. GOLÜNÜ ATTI-

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, bu sezon ligde 2. golün attı.

Sarı-lacivertli ekibin Kadıköy'de Kayserispor'a 4-1 yenildiği maçta takımına penaltıdan 1 gol kazandıran Brezilyalı futbolcu, Ankaraspor karşısında da ilk yarıda kritik dakikalarda attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Fenerbahçe'nin 54. dakikada Lugano ile attığı 2. gol, derbi maçtaki bir golü anımsattı. Roberto Carlos'un ceza alanının dışından kullandığı serbest vuruşta direklerden dönen topu Lugano tamamlayarak takımını 2-0 öne geçirdi. Galatasaray maçında da Brezilyalı futbolcunun vuruşunda kaleciden dönen topu Lugano tamamlayarak gol kaydetmişti.

-AYKUT KOCAMAN'IN FENERBAHÇE'YE ŞANSI TUTMUYOR-

Ankaraspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman'ın, eski takımı Fenerbahçe'ye karşı şansı tutmuyor.

Sarı-lacivertli ekibin eski futbolcusu Aykut Kocaman, faal futbol hayatını noktaladıktan sonra başladığı teknik direktörlük kariyerinde, eski takımına karşı yaptığı maçlarda genelde umduğunu bulamadı.

Eski takımı Fenerbahçe'ye karşı bundan önce yaptığı 11 maçta 7 mağlubiyet, 1 beraberlik 3 galibiyet alan Kocaman, bu akşamki mücadelede de sarı-lacivertli ekip karşısında sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe yenilgisi, Ankaraspor'a 11 resmi maçın ardından yenilgiyi tattırdı.

Başkent ekibi ligin 2. haftasında Gaziantepspor'a 2-0 yenildikten sonra, Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda çıktığı 11 maçta yenilgi yüzü görmemişti. Başkent temsilcisinin ligdeki 8 maçlık yenilmezliği de sona erdi.

-NOTLAR-

-Fenerbahçe'nin Ankaraspor karşısında aldığı galibiyet, tribünlerde büyük sevinç yarattı. Sarı-lacivertli tribünler son dakikalarda uzun süre ''Sarı, lacivert, şampiyon, Fener'' şeklinde tempo tuttu.

Taraftarlar, maç sonu stat hoparlörlerinden çalınan marşlarla coşarak galibiyetin sevincini yaşadı.

A.A.

Geri